Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
20.2.12 18:33
kometa32 píše:
Dnešní hostitelka mi zatím přijde moc sympatická.

Mě na ní právě něco nesedí, příjde mi falešná nebo že od zítra bude dost kritizovat a rýpat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.2.12 18:36

Ty jo, tak dnesni hostitelka mi vubec nesedi!!!!! A jeste ta mladoucka bruneta, ta mi prijde trosku hloupejsi, nemuzu s pomoct… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.2.12 18:43
KPKristy píše:
Jo, zatím vypadají příjemně všichni. Ale to v pondělí vždycky, že ;)Jsem zvědavá na starší paní, která se chce řídit heslem „kdo nehraje, nevyhraje“ :jazyk:

To já taky, ta bude nejspíš taktizovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.2.12 18:44

Jídlo bych si dala, sushi mám ráda a lososa taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.2.12 18:49
IvkaH píše:
kometa32 píše:
Mě na ní právě něco nesedí, příjde mi falešná nebo že od zítra bude dost kritizovat a rýpat :think:

A mě zase falešná přijde ta nejstarší, krátkovlasá blondýnka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.2.12 18:51
Barca12345 píše:
Ty jo, tak dnesni hostitelka mi vubec nesedi!!!!! A jeste ta mladoucka bruneta, ta mi prijde trosku hloupejsi, nemuzu s pomoct… :oops:

Ta bruneta mi přijde taky taková pomalejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.2.12 18:52
kometa32 píše:
IvkaH píše:
kometa32 píše:
Mě na ní právě něco nesedí, příjde mi falešná nebo že od zítra bude dost kritizovat a rýpat :think:
A mě zase falešná přijde ta nejstarší, krátkovlasá blondýnka :think:

Mě všechny 4 ty ženské, ta stará nejvíc, ta černovlasá taky už jen díky tomu bodování :cert: za co 6 a 7 bodů, sice mi dnešní hostitelka nesedí, ale uvařila dobře, zasloužila si od všech alespoň 8 bodů, už začínají taktizovat ty dvě můry :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.2.12 18:55
MUFICE píše:
Jídlo bych si dala, sushi mám ráda a lososa taky :D

Já bych si dala vše a dezert bych si ještě přidala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
20.2.12 18:57

Paní hostitelka má poněkud zkreslenou představu o tom co je pošírování, dále mi vysloveně vadí když někdo smaží na olivovém oleji a myslí si že je z toho automaticky vysoká gastronomie.
Stříbrné kulaté klubáky a na tom hranaté talíře…bylo slyšet jak ty talíře při každém použití příboru o sebe cinkají, mohla je alespoň podložit. To by mi vadilo.
Hlavní chod nevim no, losos vysušenej a lososové cosi k tomu. Víc by mi tam seděl třeba špenát, rukola, hráškové puré nebo cokoli bez dalšího lososa. Brambory uplně bez nápadu. Předkrm hmmm sushi bez syrového rybího masa? a ještě když tam někdo dá hnusnou krabí tyčinku tak to jídlo uplně pohřbí. Dezert vypadal super to bych si dala hned. Jinak ta bruneta fakt mluví jako buranka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.2.12 19:20
papavlinka33 píše:
Paní hostitelka má poněkud zkreslenou představu o tom co je pošírování, dále mi vysloveně vadí když někdo smaží na olivovém oleji a myslí si že je z toho automaticky vysoká gastronomie.
Stříbrné kulaté klubáky a na tom hranaté talíře…bylo slyšet jak ty talíře při každém použití příboru o sebe cinkají, mohla je alespoň podložit. To by mi vadilo.
Hlavní chod nevim no, losos vysušenej a lososové cosi k tomu. Víc by mi tam seděl třeba špenát, rukola, hráškové puré nebo cokoli bez dalšího lososa. Brambory uplně bez nápadu. Předkrm hmmm sushi bez syrového rybího masa? a ještě když tam někdo dá hnusnou krabí tyčinku tak to jídlo uplně pohřbí. Dezert vypadal super to bych si dala hned. Jinak ta bruneta fakt mluví jako buranka.

Do sushi se ale nedává vždy syrová ryba, dělá si i s okurkou nebo avokádem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.2.12 19:22
MUFICE píše:
papavlinka33 píše:
Do sushi se ale nedává vždy syrová ryba, dělá si i s okurkou nebo avokádem :D

Já bych ho právě s rybou do pusy nedala, jedině s tím avokádem nebo okurkou, mám odpor k rybímu masu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.2.12 19:23
IvkaH píše:
MUFICE píše:
papavlinka33 píše:
Já bych ho právě s rybou do pusy nedala, jedině s tím avokádem nebo okurkou, mám odpor k rybímu masu :poblion:

Já měla se syrovým tunákem i lososem a obojí mi chutnalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
20.2.12 19:26

Tak přidám svůj názor.
Dnešní jídlo bych si dala, sushi miluju a před těhu jsem ho jedla dost často v restauracích. Mám vychytané dvě, kde ho opravdu umí a dělají ho Japonci. Doma jsem ho nezkoušela. Ne vždy se dělá s rybou. Dělá si i vegetariánské, s okurkou či jinou zeleninou.
Losos super, ale nejraději ho mám bez koření, jen dělaný na másle či olivovém oleji a pokapaný citronem a ne moc vysušenej.

Partička mi přijde fajn, za mladá bruneta je trošku zvláštní :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
20.2.12 19:27
MUFICE píše:
IvkaH píše:
MUFICE píše:
papavlinka33 píše:
Já bych ho právě s rybou do pusy nedala, jedině s tím avokádem nebo okurkou, mám odpor k rybímu masu :poblion:
Já měla se syrovým tunákem i lososem a obojí mi chutnalo :D

Já ho taky miluju s rybou, tuňák. losos, máslová ryba nebo s úhořem, to je bomba:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
20.2.12 19:28

Mě se to dnes docela líbilo.Zatím mi přijde,že parta to bude dobrá.Až teda na tu straší paní,ta bude asi fakt taktizovat :?
Jídlo bych si dala všechno,suši jsem nikdy neměla a určitě bych ráda ochutnala.Lososa mám moc ráda.A dezert,no mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí