Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda holky - to dnešní menu bych už z principu ochutnala protože jsme třeba Líčka nikdy nejedla…
Ale jako ta Julie
nechápu proč se takový lidi hlásí když nic nejí ![]()
Ty vo*e, Julie snad musela být nastrčená a zaplacená! Neříkejte mi, že se někdo může takto chovat, nic nežrat. Je to čůza a špína. Ty její prsteny všude už mi byly dneska na poblití…
No já bych se asi už neudržela a dala jí…
.. do držky. Ta tam musela být snad opravdu nastrčená, protože to snad ani nejde být taková píííčč… ![]()
MUFICE píše:
Dneska večer měla samá dobrá jídla. Ale vadilo mi, že do všeho lila smetanu a do té čokol.polevy dala hromadu tuku. Celá večeře byla jedna velká kalorická bomba
Jo to jo, kalorické to tedy bylo dost: Ta smetana tomu dodala, mohla dát alespoň tu žlutou na vaření ta má 12%, ta modrá má 30% ![]()
Marta78 píše:MUFICE píše:Jo to jo, kalorické to tedy bylo dost: Ta smetana tomu dodala, mohla dát alespoň tu žlutou na vaření ta má 12%, ta modrá má 30%
Dneska večer měla samá dobrá jídla. Ale vadilo mi, že do všeho lila smetanu a do té čokol.polevy dala hromadu tuku. Celá večeře byla jedna velká kalorická bomba
Ještě, že tam nenalila tu 33%
My doma dáváme bud 10% nebo 12% a chutově je to dobré ![]()
KPKristy píše:
Ty vo*e, Julie snad musela být nastrčená a zaplacená! Neříkejte mi, že se někdo může takto chovat, nic nežrat. Je to čůza a špína. Ty její prsteny všude už mi byly dneska na poblití…
| souhlasím, jako tohle jsem taky nepochopila, proč se tam hlásí, když nic nežere. To pak kazí akorát všem bodování. Asi chtěla celému národu ukázat, jak velká je pííííííííí...... |
MUFICE píše:Marta78 píše:Ještě, že tam nenalila tu 33%MUFICE píše:Jo to jo, kalorické to tedy bylo dost: Ta smetana tomu dodala, mohla dát alespoň tu žlutou na vaření ta má 12%, ta modrá má 30%
Dneska večer měla samá dobrá jídla. Ale vadilo mi, že do všeho lila smetanu a do té čokol.polevy dala hromadu tuku. Celá večeře byla jedna velká kalorická bombaMy doma dáváme bud 10% nebo 12% a chutově je to dobré
Přesně, já používám tu žlutou 12% ní.ANi nevím že existuje 10%. Tu bych klidně používala taky.
Holky jsem ráda, že se můžu tady trošku vyventilovat:)) Mám doma malou a před ní jsem tu nemohla nadávat:)) Ona to všechno poslušně zopákne.:)
Marta78 píše:
Holky jsem ráda, že se můžu tady trošku vyventilovat:)) Mám doma malou a před ní jsem tu nemohla nadávat:)) Ona to všechno poslušně zopákne.:)
No, já tu maximálně mohla zaúpět, že je to minda, ale na jazyku jsem měla hustější výrazy. Jenže Ondra taky zopakuje lecos…
![]()
KPKristy píše:Marta78 píše:No, já tu maximálně mohla zaúpět, že je to minda, ale na jazyku jsem měla hustější výrazy. Jenže Ondra taky zopakuje lecos…
Holky jsem ráda, že se můžu tady trošku vyventilovat:)) Mám doma malou a před ní jsem tu nemohla nadávat:)) Ona to všechno poslušně zopákne.:)![]()
tak jsem dneska zvědavá na babču…už je tam meníčko, vaří toto:
Tatarák z lososa s bagetkami
Zeleninová polévka
Divoké kuře Čokopudink
tak jsem zvědavá, zatím to extra na díru do světa nevypadá, ale tak třeba se vytáhne ![]()
kometa32 píše:
Já nevím proč, ale šance jí nedávám…
Taky si myslim, že nevyhraje.
Marta78 píše:MUFICE píše:Přesně, já používám tu žlutou 12% ní.ANi nevím že existuje 10%. Tu bych klidně používala taky.Marta78 píše:Ještě, že tam nenalila tu 33%MUFICE píše:Jo to jo, kalorické to tedy bylo dost: Ta smetana tomu dodala, mohla dát alespoň tu žlutou na vaření ta má 12%, ta modrá má 30%
Dneska večer měla samá dobrá jídla. Ale vadilo mi, že do všeho lila smetanu a do té čokol.polevy dala hromadu tuku. Celá večeře byla jedna velká kalorická bombaMy doma dáváme bud 10% nebo 12% a chutově je to dobré
Tu 10% mají třeba v Lidlu, zn. Pilos a je moc dobrá. Dříve jsem si jí dávala i do kafe, má stejný obsah tuku jako ty malé smetánky ![]()
Teda ženský, vy mi dáváte s tím popisem dopolední Julie. Já koukám jen večer, ale tohle si jdu teda pustit.
A to nemám dneska kluka doma a chtěla jsem uklízet
Nebudu, no a pak to svedu na vás ![]()