Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
17.2.12 09:43

Teda holky - to dnešní menu bych už z principu ochutnala protože jsme třeba Líčka nikdy nejedla…
Ale jako ta Julie :roll: nechápu proč se takový lidi hlásí když nic nejí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.2.12 09:44

Ty vo*e, Julie snad musela být nastrčená a zaplacená! Neříkejte mi, že se někdo může takto chovat, nic nežrat. Je to čůza a špína. Ty její prsteny všude už mi byly dneska na poblití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
17.2.12 10:03

No já bych se asi už neudržela a dala jí… :evil: :pocitac: :zed: .. do držky. Ta tam musela být snad opravdu nastrčená, protože to snad ani nejde být taková píííčč… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
17.2.12 10:32
MUFICE píše:
Dneska večer měla samá dobrá jídla. Ale vadilo mi, že do všeho lila smetanu a do té čokol.polevy dala hromadu tuku. Celá večeře byla jedna velká kalorická bomba :mrgreen:

Jo to jo, kalorické to tedy bylo dost: Ta smetana tomu dodala, mohla dát alespoň tu žlutou na vaření ta má 12%, ta modrá má 30% :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
17.2.12 10:35
Marta78 píše:
MUFICE píše:
Dneska večer měla samá dobrá jídla. Ale vadilo mi, že do všeho lila smetanu a do té čokol.polevy dala hromadu tuku. Celá večeře byla jedna velká kalorická bomba :mrgreen:
Jo to jo, kalorické to tedy bylo dost: Ta smetana tomu dodala, mohla dát alespoň tu žlutou na vaření ta má 12%, ta modrá má 30% :dance:

Ještě, že tam nenalila tu 33% :mrgreen: My doma dáváme bud 10% nebo 12% a chutově je to dobré :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
17.2.12 10:35
KPKristy píše:
Ty vo*e, Julie snad musela být nastrčená a zaplacená! Neříkejte mi, že se někdo může takto chovat, nic nežrat. Je to čůza a špína. Ty její prsteny všude už mi byly dneska na poblití…
souhlasím, jako tohle jsem taky nepochopila, proč se tam hlásí, když nic nežere. To pak kazí akorát všem bodování. Asi chtěla celému národu ukázat, jak velká je pííííííííí...... :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
17.2.12 10:37
MUFICE píše:
Marta78 píše:
MUFICE píše:
Jo to jo, kalorické to tedy bylo dost: Ta smetana tomu dodala, mohla dát alespoň tu žlutou na vaření ta má 12%, ta modrá má 30% :dance:
Ještě, že tam nenalila tu 33% :mrgreen: My doma dáváme bud 10% nebo 12% a chutově je to dobré :pankac:

Přesně, já používám tu žlutou 12% ní.ANi nevím že existuje 10%. Tu bych klidně používala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
17.2.12 10:39

Holky jsem ráda, že se můžu tady trošku vyventilovat:)) Mám doma malou a před ní jsem tu nemohla nadávat:)) Ona to všechno poslušně zopákne.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.2.12 10:45
Marta78 píše:
Holky jsem ráda, že se můžu tady trošku vyventilovat:)) Mám doma malou a před ní jsem tu nemohla nadávat:)) Ona to všechno poslušně zopákne.:)

No, já tu maximálně mohla zaúpět, že je to minda, ale na jazyku jsem měla hustější výrazy. Jenže Ondra taky zopakuje lecos… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
17.2.12 10:48
KPKristy píše:
Marta78 píše:
No, já tu maximálně mohla zaúpět, že je to minda, ale na jazyku jsem měla hustější výrazy. Jenže Ondra taky zopakuje lecos… :roll: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
17.2.12 10:55

tak jsem dneska zvědavá na babču…už je tam meníčko, vaří toto:

Tatarák z lososa s bagetkami
Zeleninová polévka
Divoké kuře Čokopudink

tak jsem zvědavá, zatím to extra na díru do světa nevypadá, ale tak třeba se vytáhne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.2.12 10:57

Já nevím proč, ale šance jí nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
17.2.12 10:58
kometa32 píše:
Já nevím proč, ale šance jí nedávám…

Taky si myslim, že nevyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
17.2.12 11:00
Marta78 píše:
MUFICE píše:
Marta78 píše:
MUFICE píše:
Ještě, že tam nenalila tu 33% :mrgreen: My doma dáváme bud 10% nebo 12% a chutově je to dobré :pankac:
Přesně, já používám tu žlutou 12% ní.ANi nevím že existuje 10%. Tu bych klidně používala taky.

Tu 10% mají třeba v Lidlu, zn. Pilos a je moc dobrá. Dříve jsem si jí dávala i do kafe, má stejný obsah tuku jako ty malé smetánky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
17.2.12 11:05

Teda ženský, vy mi dáváte s tím popisem dopolední Julie. Já koukám jen večer, ale tohle si jdu teda pustit.
A to nemám dneska kluka doma a chtěla jsem uklízet :zed: Nebudu, no a pak to svedu na vás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí