Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KPKristy píše:
Paštika je moc játrová, houbovka je moc houbová
Babča už pěkně taktizuje…
to bylo tou rozmarýnou ![]()
Tak Renča uvařila dle mého vkusu:)) Babča už je na ránu, to jo.
Holky nečetla jsem co jste psaly.. mě se dnešek líbil
dala bych si opět všecko
babča na ránu
Marta78 píše:hofka píše:Tak ta omáčka se mi taky nelíbila, to je fakt. Nechala bycj jen trošku toho výpeku. Byla dost mastná.
Se divím, že u toho dopo nekomentujete tu mastnou omáčku:-)
Taky bych jí nejedla, nemám ráda mastné jídlo ![]()
Marta78 píše:KPKristy píše:No ty jo. Tak to je katastrofa. Julie a DavidMarta78 píše:Zkoukni, jestli se chce rozčílit a poblít
Ahoj holky, já dnešní díl dopolední taky změškala, díky za odkaz hned to du zkouknout, se tešim na Julču:))
Ona je fakt pokrytec. A s tim jídlem, roláda byla moc sladká, sladký nejim, včera lívance- žahour byl kyselej. No fakt pipina. Jsem zvědavá na zítra.
Ten bramborák je moc bramborovej a to kyselo je moc kyselý ![]()
Připomíná mi tu scénku z Tranturberka ![]()
Dneska večer měla samá dobrá jídla. Ale vadilo mi, že do všeho lila smetanu a do té čokol.polevy dala hromadu tuku. Celá večeře byla jedna velká kalorická bomba ![]()
KPKristy píše:
Tak jsem zvědavá, jak se zítra předvede ![]()
MUFICE píše:KPKristy píše:Tak jsem zvědavá, jak se zítra předvede
Ona je asi dobrá a očekávám fakt eňo ňuňo papání podle toho, jak se projevuje. A jestli ne, tak má jen komplex z mladých kuchařů ![]()
Koukáte se na ranní díly? Ta čokoládová pěna vypadala divně, ty žloutky dával do teplé čokolády, sníh z bílků taky, a nedal tam šlehačku, gastronom jeden chytrej..
Já asi taky taky, akorát teda ta pěna při výrobě vypadala podivně. Cibulačku dělám jinak, tu cibuli dělám víc osmaženou. Jinak ta Julča je fakt hustá.