Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
monicskaa píše:škodaIvkaH píše:byla šikovná..ale bohužel nevyhraje..ta dnešní dostala vícc
Odpoledne jsem si pustila včerejší díl a musím říct, že na 19letou slečnu se chovala a i mluvila velice rozumně, bylo vidět, že vaření rozumí a že ji baví. Mě se líbila, fandím ji, aby vyhrála. Protože dokázala všem vysměvačům mladých holek, že umí a věk není problém![]()
KPKristy píše:
Tak dnešek nevypadal zle. Dala bych si hlavně předkrm
To mě by zas lákal ten dezert.....
![]()
Marta78 píše:
Dnes bych si taky pošmákla.
Tak tak
Já taky..Dala bych si klidně všechno…
![]()
monicskaa píše:IvkaH píše:byla šikovná..ale bohužel nevyhraje..ta dnešní dostala vícc
Odpoledne jsem si pustila včerejší díl a musím říct, že na 19letou slečnu se chovala a i mluvila velice rozumně, bylo vidět, že vaření rozumí a že ji baví. Mě se líbila, fandím ji, aby vyhrála. Protože dokázala všem vysměvačům mladých holek, že umí a věk není problém![]()
Nedostala víc.Ta včerejší má 32 a ta dnešní má 31.Takže vede. ![]()
Jo, jo paní Jarka je kousek, jsem zvědavá na její meny, jestli to nebude plavat vše v omastku.
já mám teda pocit, že včerejší má 30 a dnešní 31?? i jsem se ted koukla na net,ale třeba špatně???????
Taky mám za to že vede ta dnešní.
Teda ta ranní parta a tahle večerní, to je rozdíl ![]()
J-Zicek píše:monicskaa píše:Nedostala víc.Ta včerejší má 32 a ta dnešní má 31.Takže vede.IvkaH píše:byla šikovná..ale bohužel nevyhraje..ta dnešní dostala vícc
ta včerejší ma 30.........2×8 a 2×7 ![]()
A zítra vaří ta mamča na mateřské,ne?
No,já jsem zvědavá,na naši milou paní důchodkyni..
Začíná být pěkně protivná..