Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6224
15.2.12 10:02

ten kluk je taky pěknej rejpal :mrgreen: :mrgreen:
no ale na julii nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 10:06

Já se divím, že se nikdo neozve! Přece musí vidět, že Julie mele hovadiny a oni se jen uculují. Mě by to nedalo a měla bych k tomu asi připomínku. Nesnáším, když se někdo zbytečně chová jako debil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 10:08
CokeLady píše:
monicskaa píše:
ten kluk je taky pěknej rejpal :mrgreen: :mrgreen:
no ale na julii nemá
To on je jen takovej pseudochytrolínek, prostě slizoun, kterej moc o vaření neví. :zed:

Jo jo, někteří chlapi si myslí, že když občas něco uvaří, hned jsou za kuchaře a mistry světa. Tohle bude jeden z nich… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
15.2.12 10:08

Teda po dnešku je Julie mega kráva a ten kluk je taky pěknej debil. A Julie jak hned zopakovala po něm jeho slova kritiky, že byla omáčka zcvrklá, že měla brusinky na knedlíkách. No pi.a. A s těma rukama to už fakt přehnala, no a že se jí nikdo nezastal, čekala jsem, že jí někdo řekne, že už to přehání, ale asi se jí bojej.

Mě se tedy její menu líbilo, kulajdu miluju, lívance jakbysmet a i s tím tvarohem,co zas panáček zkritizoval. A tu zvěřinu bych si dala taky. Myslim, že to měla pracné a zvládla to perfektně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 10:09

A zase měla kyselý borůvky! Prý by to přisladila. A co by s tím pak jako dělala, když sladký nežere a cituji „nikdy jsem nic sladkýho nesnědla“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 10:10

Na ty lívanečky jsem dostala děsnou chuť a určitě tenhle týden budou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
Marta78 píše:
Teda po dnešku je Julie mega kráva a ten kluk je taky pěknej debil. A Julie jak hned zopakovala po něm jeho slova kritiky, že byla omáčka zcvrklá, že měla brusinky na knedlíkách. No pi.a. A s těma rukama to už fakt přehnala, no a že se jí nikdo nezastal, čekala jsem, že jí někdo řekne, že už to přehání, ale asi se jí bojej.Mě se tedy její menu líbilo, kulajdu miluju, lívance jakbysmet a i s tím tvarohem,co zas panáček zkritizoval. A tu zvěřinu bych si dala taky. Myslim, že to měla pracné a zvládla to perfektně.

Souhlasím, ochutnala bych vše…Julča musela mít velkýý hlad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
CokeLady píše:
KPKristy píše:
Já se divím, že se nikdo neozve! Přece musí vidět, že Julie mele hovadiny a oni se jen uculují. Mě by to nedalo a měla bych k tomu asi připomínku. Nesnáším, když se někdo zbytečně chová jako debil…
Pokaždý když na ní je záběr, tak má ruce pod bradou a nežere a zajímalo by mě, jestli takovej blbej ksicht má normálně, ale to uculování je hrozný.

Myslim, že by si dnešní jídlo dala, ale prostě z principu to nežrala.A u toho kluka se bude určitě olizovat a vychvalovat mu to ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 10:11
kometa32 píše:
Marta78 píše:
Teda po dnešku je Julie mega kráva a ten kluk je taky pěknej debil. A Julie jak hned zopakovala po něm jeho slova kritiky, že byla omáčka zcvrklá, že měla brusinky na knedlíkách. No pi.a. A s těma rukama to už fakt přehnala, no a že se jí nikdo nezastal, čekala jsem, že jí někdo řekne, že už to přehání, ale asi se jí bojej.Mě se tedy její menu líbilo, kulajdu miluju, lívance jakbysmet a i s tím tvarohem,co zas panáček zkritizoval. A tu zvěřinu bych si dala taky. Myslim, že to měla pracné a zvládla to perfektně.
Souhlasím, ochutnala bych vše…Julča musela mít velkýý hlad :mrgreen:

A jistě jí to stálo hromadu sebezapření, jen koukat na ty dobroty, kritizovat a z principu neochutnat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
15.2.12 10:13
KPKristy píše:
Na ty lívanečky jsem dostala děsnou chuť a určitě tenhle týden budou :palec:

Přesně, lívance taky budou, borůvky mám v mrazáku a tvaroh taky:)) Nebudu dělat kynutý, ale udělám tvarohový, jsou méně prycnější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
15.2.12 10:14
KPKristy píše:
kometa32 píše:
Marta78 píše:
Souhlasím, ochutnala bych vše…Julča musela mít velkýý hlad :mrgreen:
A jistě jí to stálo hromadu sebezapření, jen koukat na ty dobroty, kritizovat a z principu neochutnat :jazyk:

Jo myslím, že jí tekly sliny, možná proto měla ty ruce pod bradou, aby je mohla utírat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 10:16

Lívance dělám taky tvarohový, jsou rychlejší. Borůvky nemám, snad je seženu v krámě.

S těma slinama to bude ono! Musela je chytat, jinak by naplivala do jídla, mrcha jedna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.2.12 10:17

Ach jo ta Julča je teda vidlák, nevychovaná ubohá alkoholička. No co i takový lidi musí být. Ale jinak dobrý na lidské blbostí se divák nejlépe pobaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17914
15.2.12 10:20

Včera jsem dělala lívance ze zakysanky a sněhu, byly péřový, výborný! A rychlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
15.2.12 10:20
Marta78 píše:
KPKristy píše:
Na ty lívanečky jsem dostala děsnou chuť a určitě tenhle týden budou :palec:
Přesně, lívance taky budou, borůvky mám v mrazáku a tvaroh taky:)) Nebudu dělat kynutý, ale udělám tvarohový, jsou méně prycnější :dance:

My doma děláme stejné těsto na lívance i palačinky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky