Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se divím, že se nikdo neozve! Přece musí vidět, že Julie mele hovadiny a oni se jen uculují. Mě by to nedalo a měla bych k tomu asi připomínku. Nesnáším, když se někdo zbytečně chová jako debil…
CokeLady píše:monicskaa píše:To on je jen takovej pseudochytrolínek, prostě slizoun, kterej moc o vaření neví.
ten kluk je taky pěknej rejpal![]()
no ale na julii nemá
Jo jo, někteří chlapi si myslí, že když občas něco uvaří, hned jsou za kuchaře a mistry světa. Tohle bude jeden z nich… ![]()
Teda po dnešku je Julie mega kráva a ten kluk je taky pěknej debil. A Julie jak hned zopakovala po něm jeho slova kritiky, že byla omáčka zcvrklá, že měla brusinky na knedlíkách. No pi.a. A s těma rukama to už fakt přehnala, no a že se jí nikdo nezastal, čekala jsem, že jí někdo řekne, že už to přehání, ale asi se jí bojej.
Mě se tedy její menu líbilo, kulajdu miluju, lívance jakbysmet a i s tím tvarohem,co zas panáček zkritizoval. A tu zvěřinu bych si dala taky. Myslim, že to měla pracné a zvládla to perfektně.
A zase měla kyselý borůvky! Prý by to přisladila. A co by s tím pak jako dělala, když sladký nežere a cituji „nikdy jsem nic sladkýho nesnědla“ ![]()
Na ty lívanečky jsem dostala děsnou chuť a určitě tenhle týden budou ![]()
Marta78 píše:
Teda po dnešku je Julie mega kráva a ten kluk je taky pěknej debil. A Julie jak hned zopakovala po něm jeho slova kritiky, že byla omáčka zcvrklá, že měla brusinky na knedlíkách. No pi.a. A s těma rukama to už fakt přehnala, no a že se jí nikdo nezastal, čekala jsem, že jí někdo řekne, že už to přehání, ale asi se jí bojej.Mě se tedy její menu líbilo, kulajdu miluju, lívance jakbysmet a i s tím tvarohem,co zas panáček zkritizoval. A tu zvěřinu bych si dala taky. Myslim, že to měla pracné a zvládla to perfektně.
Souhlasím, ochutnala bych vše…Julča musela mít velkýý hlad ![]()
CokeLady píše:KPKristy píše:Pokaždý když na ní je záběr, tak má ruce pod bradou a nežere a zajímalo by mě, jestli takovej blbej ksicht má normálně, ale to uculování je hrozný.
Já se divím, že se nikdo neozve! Přece musí vidět, že Julie mele hovadiny a oni se jen uculují. Mě by to nedalo a měla bych k tomu asi připomínku. Nesnáším, když se někdo zbytečně chová jako debil…
Myslim, že by si dnešní jídlo dala, ale prostě z principu to nežrala.A u toho kluka se bude určitě olizovat a vychvalovat mu to ne?
kometa32 píše:Marta78 píše:Souhlasím, ochutnala bych vše…Julča musela mít velkýý hlad
Teda po dnešku je Julie mega kráva a ten kluk je taky pěknej debil. A Julie jak hned zopakovala po něm jeho slova kritiky, že byla omáčka zcvrklá, že měla brusinky na knedlíkách. No pi.a. A s těma rukama to už fakt přehnala, no a že se jí nikdo nezastal, čekala jsem, že jí někdo řekne, že už to přehání, ale asi se jí bojej.Mě se tedy její menu líbilo, kulajdu miluju, lívance jakbysmet a i s tím tvarohem,co zas panáček zkritizoval. A tu zvěřinu bych si dala taky. Myslim, že to měla pracné a zvládla to perfektně.
A jistě jí to stálo hromadu sebezapření, jen koukat na ty dobroty, kritizovat a z principu neochutnat ![]()
KPKristy píše:
Na ty lívanečky jsem dostala děsnou chuť a určitě tenhle týden budou
Přesně, lívance taky budou, borůvky mám v mrazáku a tvaroh taky:)) Nebudu dělat kynutý, ale udělám tvarohový, jsou méně prycnější ![]()
KPKristy píše:kometa32 píše:A jistě jí to stálo hromadu sebezapření, jen koukat na ty dobroty, kritizovat a z principu neochutnatMarta78 píše:Souhlasím, ochutnala bych vše…Julča musela mít velkýý hlad
Jo myslím, že jí tekly sliny, možná proto měla ty ruce pod bradou, aby je mohla utírat ![]()
Lívance dělám taky tvarohový, jsou rychlejší. Borůvky nemám, snad je seženu v krámě.
S těma slinama to bude ono! Musela je chytat, jinak by naplivala do jídla, mrcha jedna ![]()
Ach jo ta Julča je teda vidlák, nevychovaná ubohá alkoholička. No co i takový lidi musí být. Ale jinak dobrý na lidské blbostí se divák nejlépe pobaví.
Včera jsem dělala lívance ze zakysanky a sněhu, byly péřový, výborný! A rychlý.
Marta78 píše:KPKristy píše:Přesně, lívance taky budou, borůvky mám v mrazáku a tvaroh taky:)) Nebudu dělat kynutý, ale udělám tvarohový, jsou méně prycnější
Na ty lívanečky jsem dostala děsnou chuť a určitě tenhle týden budou
My doma děláme stejné těsto na lívance i palačinky ![]()