Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Silwinka87 píše: Čaute maminy…Minulý týden jsme byli na horách,tak jsem vůbec neviděla Prostřeno..Jaký byl minulý týden?
Dneska už se budu poctivě dívat…![]()
minulý týden byl z těch lepších…žádný extra exot, žádná hnusná hádka, trapná hra na pravdu, kterou dotyčný(á) neunese atd. Jedna paní jim tam úplně nesedla, ale jinak se to odehrávalo poměrně ve slušné atmosféře a vyhrála docela oprávněně taková holčina, která sice celý týden nejedla smažený, tučný, zelený, takový a makový-ale bodovala dobře a i hezky uvařila. Asi takový byl dojem můj, tak jsem zvědavá na tentotýdenní Pražáky ![]()
Tento týden je zajímavá sestava, tak jsem zvědavá, co se bude dít.
Jé ta Renata je moje spolužačka ze základní školy.
Tak to jsem zvědavá jak se předvede. Musim ji napsat a vyzvědět detaily ![]()
Jo a dopoledne ta servírka to je katastrofa. Není sladký, ale jablko pečené bylo na ní zas kyselý a nejí večer, do všeho jen ďoubla a polívku vychválila hostitelce a na kameru ji pomluvila. ta pani ji to pěkně natřela,že nechápe proč tam chodí, když nic nejedla:)
Marta78 píše:Jo a dopoledne ta servírka to je katastrofa. Není sladký, ale jablko pečené bylo na ní zas kyselý a nejí večer, do všeho jen ďoubla a polívku vychválila hostitelce a na kameru ji pomluvila. ta pani ji to pěkně natřela,že nechápe proč tam chodí, když nic nejedla:)
Koukala jsem! Už jsem to viděla, je to jedna z těch budějovických blbek. Počkej zítra na tu špínu u ní doma ![]()
Jinak dnešní hositel je opravdu „vtipálek“ ![]()
Já tyhle žoviální týpky nemusím… ![]()
já si musím počkat, až to bude na internetu.. nejde nám televize a podle domácího je to tím, že mrzne.. ![]()
KPKristy píše:Marta78 píše:Jo a dopoledne ta servírka to je katastrofa. Není sladký, ale jablko pečené bylo na ní zas kyselý a nejí večer, do všeho jen ďoubla a polívku vychválila hostitelce a na kameru ji pomluvila. ta pani ji to pěkně natřela,že nechápe proč tam chodí, když nic nejedla:)Koukala jsem! Už jsem to viděla, je to jedna z těch budějovických blbek. Počkej zítra na tu špínu u ní doma
Jinak dnešní hositel je opravdu „vtipálek“
Já tyhle žoviální týpky nemusím…
to nejsou nové díly, že už si to viděla?????
dneska budu sledovat na netu, tak nevím co se tam děje?
Já taky myslela, že jseou to nové díly..ten hostitel Brouk pytlík mi leze na nervy, prý že to má v oku, takhle okecat krájení okurky, to jsem neviděla ![]()
KPKristy píše:Marta78 píše:Jo a dopoledne ta servírka to je katastrofa. Není sladký, ale jablko pečené bylo na ní zas kyselý a nejí večer, do všeho jen ďoubla a polívku vychválila hostitelce a na kameru ji pomluvila. ta pani ji to pěkně natřela,že nechápe proč tam chodí, když nic nejedla:)Koukala jsem! Už jsem to viděla, je to jedna z těch budějovických blbek. Počkej zítra na tu špínu u ní doma
Jinak dnešní hositel je opravdu „vtipálek“
Já tyhle žoviální týpky nemusím…
Tak to jsem na ní zítra zvědavá na pipku. ![]()
Jo ten klučina je ukecanej ![]()
Holky jsou to nové díly, Kristy reagovala na můj komentáčř k dnešnímu dopolednímu prostřenu a ty se opakují. ![]()
Marta78 píše:
Holky jsou to nové díly, Kristy reagovala na můj komentáčř k dnešnímu dopolednímu prostřenu a ty se opakují.
Přesně tak!
Dopoledne opáčko, večer nové díly! ![]()
Marta78 píše:
Holky jsou to nové díly, Kristy reagovala na můj komentáčř k dnešnímu dopolednímu prostřenu a ty se opakují.
Aha to jsme nepochopily
.
Jsem to dneska videla az od pulky
ale mam pocit ze az tak pohodova parta nebudou ![]()
Ten klučina byl hodně v pohodě, tak uvidíme, jestli se tam budou holky hádat ![]()
Já myslím, že ne. Nikdo z nich mi nepřipadá konfliktní. Snad jen ta prsatice olbřímí dlouhovlasá blondýna bude možná hráčka. Ale nevím, může se to vyvrbit všelijak…
Čaute maminy…Minulý týden jsme byli na horách,tak jsem vůbec neviděla Prostřeno..Jaký byl minulý týden?

Dneska už se budu poctivě dívat…