Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
13.2.12 16:01

Čaute maminy…Minulý týden jsme byli na horách,tak jsem vůbec neviděla Prostřeno..Jaký byl minulý týden?
Dneska už se budu poctivě dívat… :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
31379
13.2.12 16:09
Silwinka87 píše: Čaute maminy…Minulý týden jsme byli na horách,tak jsem vůbec neviděla Prostřeno..Jaký byl minulý týden?
Dneska už se budu poctivě dívat… :mrgreen: :pankac:

minulý týden byl z těch lepších…žádný extra exot, žádná hnusná hádka, trapná hra na pravdu, kterou dotyčný(á) neunese atd. Jedna paní jim tam úplně nesedla, ale jinak se to odehrávalo poměrně ve slušné atmosféře a vyhrála docela oprávněně taková holčina, která sice celý týden nejedla smažený, tučný, zelený, takový a makový-ale bodovala dobře a i hezky uvařila. Asi takový byl dojem můj, tak jsem zvědavá na tentotýdenní Pražáky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
13.2.12 18:16

Tento týden je zajímavá sestava, tak jsem zvědavá, co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
13.2.12 18:23

Jé ta Renata je moje spolužačka ze základní školy. :) Tak to jsem zvědavá jak se předvede. Musim ji napsat a vyzvědět detaily :dance:

Jo a dopoledne ta servírka to je katastrofa. Není sladký, ale jablko pečené bylo na ní zas kyselý a nejí večer, do všeho jen ďoubla a polívku vychválila hostitelce a na kameru ji pomluvila. ta pani ji to pěkně natřela,že nechápe proč tam chodí, když nic nejedla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.2.12 18:28
Marta78 píše:Jo a dopoledne ta servírka to je katastrofa. Není sladký, ale jablko pečené bylo na ní zas kyselý a nejí večer, do všeho jen ďoubla a polívku vychválila hostitelce a na kameru ji pomluvila. ta pani ji to pěkně natřela,že nechápe proč tam chodí, když nic nejedla:)

Koukala jsem! Už jsem to viděla, je to jedna z těch budějovických blbek. Počkej zítra na tu špínu u ní doma :poblion:

Jinak dnešní hositel je opravdu „vtipálek“ :roll:
Já tyhle žoviální týpky nemusím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.2.12 18:40

já si musím počkat, až to bude na internetu.. nejde nám televize a podle domácího je to tím, že mrzne.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.2.12 18:44
KPKristy píše:
Marta78 píše:Jo a dopoledne ta servírka to je katastrofa. Není sladký, ale jablko pečené bylo na ní zas kyselý a nejí večer, do všeho jen ďoubla a polívku vychválila hostitelce a na kameru ji pomluvila. ta pani ji to pěkně natřela,že nechápe proč tam chodí, když nic nejedla:)

Koukala jsem! Už jsem to viděla, je to jedna z těch budějovických blbek. Počkej zítra na tu špínu u ní doma :poblion:

Já tyhle žoviální týpky nemusím… :nevim:

to nejsou nové díly, že už si to viděla????? 8o dneska budu sledovat na netu, tak nevím co se tam děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
13.2.12 18:54

Já taky myslela, že jseou to nové díly..ten hostitel Brouk pytlík mi leze na nervy, prý že to má v oku, takhle okecat krájení okurky, to jsem neviděla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
13.2.12 18:56
KPKristy píše:

Já tyhle žoviální týpky nemusím… :nevim:

Tak to jsem na ní zítra zvědavá na pipku. :pocitac:

Jo ten klučina je ukecanej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
13.2.12 18:57

Holky jsou to nové díly, Kristy reagovala na můj komentáčř k dnešnímu dopolednímu prostřenu a ty se opakují. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.2.12 19:00
Marta78 píše:
Holky jsou to nové díly, Kristy reagovala na můj komentáčř k dnešnímu dopolednímu prostřenu a ty se opakují. :dance:

Přesně tak!
Dopoledne opáčko, večer nové díly! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.2.12 19:01
Marta78 píše:
Holky jsou to nové díly, Kristy reagovala na můj komentáčř k dnešnímu dopolednímu prostřenu a ty se opakují. :dance:

Aha to jsme nepochopily :palec: :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
13.2.12 21:21

Jsem to dneska videla az od pulky :D ale mam pocit ze az tak pohodova parta nebudou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
13.2.12 21:39

Ten klučina byl hodně v pohodě, tak uvidíme, jestli se tam budou holky hádat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.2.12 21:49

Já myslím, že ne. Nikdo z nich mi nepřipadá konfliktní. Snad jen ta prsatice olbřímí dlouhovlasá blondýna bude možná hráčka. Ale nevím, může se to vyvrbit všelijak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí