Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
13.2.12 21:54

Jsem to neviděla celý ale ten klučina dneska mě dostal.Nalámal špagety přesně na 5cm který má ve voku a po uvaření je stejně rozkrájel :nevim: .Přijde mi takovej že všude byl,všechno viděl a od všeho má klíče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.2.12 22:10
marki77 píše:
Jsem to neviděla celý ale ten klučina dneska mě dostal.Nalámal špagety přesně na 5cm který má ve voku a po uvaření je stejně rozkrájel :nevim: .Přijde mi takovej že všude byl,všechno viděl a od všeho má klíče.

Ten samý pocit z něj mám i já!
Znalec melounů a špaget…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
13.2.12 22:17

jo znalec melounú.To bylo taky dobrý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
14.2.12 08:44

No ten kluk byl dost na nervylezoucí, takový ten mladíček, co skrývá nervozitu předtíraným sebevědomým..brrr…to nesnáším, navíc KRÁJET špategy, to je zvěrstvo :cert: (ve svém talíři at si dělá kdo chce co chce, ale do pořad u a když má hosty a mě kdyby z toho někdo nadělal tuhle kinder verzi, tak by mi to zkazil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.2.12 08:57

tak on je nakrájet asi musel,protože by jinak neudělal ty karbanátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
14.2.12 09:02

no včerejší hostitel je z té sorty žoviálních tlučhubů, co je buď milujete, nebo nemůžete vystát (já mám to druhé), takže uvidíme, co bude do konce týdne u stolu :jazyk:

a dopoledne vaří naše Jůlie z Palačáku? to abych si to snad zapla :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
14.2.12 09:44

Tak koukám na dopolední prostřeno, teda to je hrůza, jako chápe, že třeba nemá prachy na moderní zařízení, ale ty pavučiny a celkově to mohla teda dát do pucu před návštěvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
14.2.12 09:45

ahoj holky,

elanaa píše:
a dopoledne vaří naše Jůlie z Palačáku? to abych si to snad zapla :think: :D

ted se dívám na prostřeno, tenhle díl jsem neviděla. Ale ten bordel, to je něco, ty pavučiny všude, papír od oplatku na zemy. No hrůza, a ona si pozve domů kameru. Já bych se teda styděla. A ještě je přitom strašně důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
14.2.12 09:46
Marta78 píše:
Tak koukám na dopolední prostřeno, teda to je hrůza, jako chápe, že třeba nemá prachy na moderní zařízení, ale ty pavučiny a celkově to mohla teda dát do pucu před návštěvou.

přesně, taky na to čučím 8o bych se tam bála asi jíst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
14.2.12 09:48
lenka16 píše:
elanaa píše:
ted se dívám na prostřeno, tenhle díl jsem neviděla. Ale ten bordel, to je něco, ty pavučiny všude, papír od oplatku na zemy. No hrůza, a ona si pozve domů kameru. Já bych se teda styděla. A ještě je přitom strašně důležitá.

Tyhle díly už jsem viděla. A ona bude na ně ještě sprostá a snad se na jedné večeři i ožere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
14.2.12 09:53
No Fakt jo? No vypadá na ochlastku.
Jako taky mi štve, jak včera brblala a teď je ještě dotčená a důležitá jako hovno ve špajzu co ci myslí, že je dort. :zed:
MUFICE píše:
lenka16 píše:
elanaa píše:
Tyhle díly už jsem viděla. A ona bude na ně ještě sprostá a snad se na jedné večeři i ožere.

Příspěvek upraven 14.02.12 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
14.2.12 10:01
CokeLady píše:
Mně hrozně irituje tim, jak se snaží bejt nad věcí a přitom jí ta kritika hrozně sere.Takový jako lážo plážo, mně na tom vůbec nezáleží, prostě jim to nechutná…

Jo jo, přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.2.12 10:30

Já dneska nekoukala, šli jsme radši ven. Ale pamatuju z minula, jaká je Julie ožralka, bordelářka, hlavně, že furt remcá! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.2.12 11:33
marki77 píše:
Jsem to neviděla celý ale ten klučina dneska mě dostal.Nalámal špagety přesně na 5cm který má ve voku a po uvaření je stejně rozkrájel :nevim: .Přijde mi takovej že všude byl,všechno viděl a od všeho má klíče.

Jako,on je fakt divný,že?S těma špagetama jsem to taky nepochopila..Prý,kdo to nemá v oku,ať si radši vezme pravítko 8o A pak je rozkrájí a udělá z nich placky :roll: Je fakt dost divný :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4306
14.2.12 12:13
Silwinka87 píše:
marki77 píše:
Jako,on je fakt divný,že?S těma špagetama jsem to taky nepochopila..Prý,kdo to nemá v oku,ať si radši vezme pravítko 8o A pak je rozkrájí a udělá z nich placky :roll: Je fakt dost divný :nevim: :mrgreen:

Je to cvok, ale kdo normální se do takové soutěže hlásí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky