Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem to neviděla celý ale ten klučina dneska mě dostal.Nalámal špagety přesně na 5cm který má ve voku a po uvaření je stejně rozkrájel
.Přijde mi takovej že všude byl,všechno viděl a od všeho má klíče.
marki77 píše:
Jsem to neviděla celý ale ten klučina dneska mě dostal.Nalámal špagety přesně na 5cm který má ve voku a po uvaření je stejně rozkrájel.Přijde mi takovej že všude byl,všechno viděl a od všeho má klíče.
Ten samý pocit z něj mám i já!
Znalec melounů a špaget…
No ten kluk byl dost na nervylezoucí, takový ten mladíček, co skrývá nervozitu předtíraným sebevědomým..brrr…to nesnáším, navíc KRÁJET špategy, to je zvěrstvo
(ve svém talíři at si dělá kdo chce co chce, ale do pořad u a když má hosty a mě kdyby z toho někdo nadělal tuhle kinder verzi, tak by mi to zkazil).
tak on je nakrájet asi musel,protože by jinak neudělal ty karbanátky ![]()
no včerejší hostitel je z té sorty žoviálních tlučhubů, co je buď milujete, nebo nemůžete vystát (já mám to druhé), takže uvidíme, co bude do konce týdne u stolu ![]()
a dopoledne vaří naše Jůlie z Palačáku? to abych si to snad zapla
![]()
Tak koukám na dopolední prostřeno, teda to je hrůza, jako chápe, že třeba nemá prachy na moderní zařízení, ale ty pavučiny a celkově to mohla teda dát do pucu před návštěvou.
elanaa píše:
a dopoledne vaří naše Jůlie z Palačáku? to abych si to snad zapla![]()
ted se dívám na prostřeno, tenhle díl jsem neviděla. Ale ten bordel, to je něco, ty pavučiny všude, papír od oplatku na zemy. No hrůza, a ona si pozve domů kameru. Já bych se teda styděla. A ještě je přitom strašně důležitá.
Marta78 píše:
Tak koukám na dopolední prostřeno, teda to je hrůza, jako chápe, že třeba nemá prachy na moderní zařízení, ale ty pavučiny a celkově to mohla teda dát do pucu před návštěvou.
přesně, taky na to čučím
bych se tam bála asi jíst ![]()
lenka16 píše:elanaa píše:ted se dívám na prostřeno, tenhle díl jsem neviděla. Ale ten bordel, to je něco, ty pavučiny všude, papír od oplatku na zemy. No hrůza, a ona si pozve domů kameru. Já bych se teda styděla. A ještě je přitom strašně důležitá.
Tyhle díly už jsem viděla. A ona bude na ně ještě sprostá a snad se na jedné večeři i ožere.
MUFICE píše:lenka16 píše:Tyhle díly už jsem viděla. A ona bude na ně ještě sprostá a snad se na jedné večeři i ožere.elanaa píše:ted se dívám na prostřeno, tenhle díl jsem neviděla. Ale ten bordel, to je něco, ty pavučiny všude, papír od oplatku na zemy. No hrůza, a ona si pozve domů kameru. Já bych se teda styděla. A ještě je přitom strašně důležitá.
Příspěvek upraven 14.02.12 v 09:54
CokeLady píše:
Mně hrozně irituje tim, jak se snaží bejt nad věcí a přitom jí ta kritika hrozně sere.Takový jako lážo plážo, mně na tom vůbec nezáleží, prostě jim to nechutná…
Jo jo, přesně tak.
Já dneska nekoukala, šli jsme radši ven. Ale pamatuju z minula, jaká je Julie ožralka, bordelářka, hlavně, že furt remcá! ![]()
marki77 píše:
Jsem to neviděla celý ale ten klučina dneska mě dostal.Nalámal špagety přesně na 5cm který má ve voku a po uvaření je stejně rozkrájel.Přijde mi takovej že všude byl,všechno viděl a od všeho má klíče.
Jako,on je fakt divný,že?S těma špagetama jsem to taky nepochopila..Prý,kdo to nemá v oku,ať si radši vezme pravítko
A pak je rozkrájí a udělá z nich placky
Je fakt dost divný
![]()
Silwinka87 píše:marki77 píše:Jako,on je fakt divný,že?S těma špagetama jsem to taky nepochopila..Prý,kdo to nemá v oku,ať si radši vezme pravítko
A pak je rozkrájí a udělá z nich placky
Je fakt dost divný
![]()
Je to cvok, ale kdo normální se do takové soutěže hlásí ![]()