Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Silwinka87 píše:marki77 píše:Jako,on je fakt divný,že?S těma špagetama jsem to taky nepochopila..Prý,kdo to nemá v oku,ať si radši vezme pravítko
Jsem to neviděla celý ale ten klučina dneska mě dostal.Nalámal špagety přesně na 5cm který má ve voku a po uvaření je stejně rozkrájel.Přijde mi takovej že všude byl,všechno viděl a od všeho má klíče.
A pak je rozkrájí a udělá z nich placky
Je fakt dost divný
![]()
on to měl být nejspíš vtip a pak říkal že se mu to slepilo proto to musel krájet ![]()
No..Každopádně jsem zvědavá na dnešek..
Ale myslím si,že tento týden bude poklidný,nikdo tam nevypadá konfliktně… ![]()
marki77 píše:
Silwi, abysme se ještě nedivily.je teprve úterý
To je taky pravda..
Aby nás nepřekvapili…
Holky, televizi jsem zapla později, kolik má let ta tmavovlasá, přijde mi hodně mladá tak na 16 ![]()
dzarunka píše:
tak on je nakrájet asi musel,protože by jinak neudělal ty karbanátky
Jeee, jsem trapná, já jsem to totiž jen poslouchala na půl ucha, jela mi u toho pračka, jsem blbá…stejně byl divnej prostě ![]()
kvaček píše:
Holky, televizi jsem zapla později, kolik má let ta tmavovlasá, přijde mi hodně mladá tak na 16
nevím přesně, ale studuje střední školu, takže jí těch 16 být může
I když spíš bude o něco starší, žije s přítelem. Oni to dnes jistě řeeknou, vaří.
Tak teď jsem se dodívala, Vašek teď není kulinářský mág, ale zas dokázal udělat takovou atmosféru příjemnou, usmíval se, kořenil to vtípky, takže mě by chutnalo, včerejší menu chutnalo ![]()
marki77 píše:
Jsem to neviděla celý ale ten klučina dneska mě dostal.Nalámal špagety přesně na 5cm který má ve voku a po uvaření je stejně rozkrájel.Přijde mi takovej že všude byl,všechno viděl a od všeho má klíče.
Souhlasím, také na mě tak působí…myslím si, že kdyby ty vysušené špagetové karbanátky jedl u někoho jiného, tak by to pěkně vytknul ![]()
lenka16 píše:elanaa píše:ted se dívám na prostřeno, tenhle díl jsem neviděla. Ale ten bordel, to je něco, ty pavučiny všude, papír od oplatku na zemy. No hrůza, a ona si pozve domů kameru. Já bych se teda styděla. A ještě je přitom strašně důležitá.
a dopoledne vaří naše Jůlie z Palačáku? to abych si to snad zapla![]()
Jůlie je super, přece nebude kvůli Prostřenu malovat a uklízet ![]()
kometa32 píše:marki77 píše:
Však uvidíme,jak bude dneska hodnotit,brouk pytlík..
Souhlasím, také na mě tak působí…myslím si, že kdyby ty vysušené špagetové karbanátky jedl u někoho jiného, tak by to pěkně vytknul
kometa32 píše:lenka16 píše:Jůlie je super, přece nebude kvůli Prostřenu malovat a uklízetelanaa píše:ted se dívám na prostřeno, tenhle díl jsem neviděla. Ale ten bordel, to je něco, ty pavučiny všude, papír od oplatku na zemy. No hrůza, a ona si pozve domů kameru. Já bych se teda styděla. A ještě je přitom strašně důležitá.
a dopoledne vaří naše Jůlie z Palačáku? to abych si to snad zapla![]()
Přesně! Vono se to uklízení a ta hygiéna moc přeceňuje
Vždyť jí takhle jenom uvidí půlka národa, tak co, ne?
ahojky holky, tak sem shlědla včerejší díl večerní
, tak to vypadá zatim jako docela v pohodě parta asi ![]()
ráno taky sleduju, ta Julča, to byla katastrofa, ještě když nechodí do práce, tak zas mohla mít čas apon trochu poklidit ![]()