Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
14.2.12 12:32
Silwinka87 píše:
marki77 píše:
Jsem to neviděla celý ale ten klučina dneska mě dostal.Nalámal špagety přesně na 5cm který má ve voku a po uvaření je stejně rozkrájel :nevim: .Přijde mi takovej že všude byl,všechno viděl a od všeho má klíče.
Jako,on je fakt divný,že?S těma špagetama jsem to taky nepochopila..Prý,kdo to nemá v oku,ať si radši vezme pravítko 8o A pak je rozkrájí a udělá z nich placky :roll: Je fakt dost divný :nevim: :mrgreen:

on to měl být nejspíš vtip a pak říkal že se mu to slepilo proto to musel krájet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.2.12 13:01

No..Každopádně jsem zvědavá na dnešek.. :mrgreen: Ale myslím si,že tento týden bude poklidný,nikdo tam nevypadá konfliktně… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4605
14.2.12 13:07

Silwi, abysme se ještě nedivily.je teprve úterý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.2.12 13:17
marki77 píše:
Silwi, abysme se ještě nedivily.je teprve úterý :think:

To je taky pravda.. :mrgreen: Aby nás nepřekvapili…

• Citovat
  • Upravit
14335
14.2.12 13:21

Holky, televizi jsem zapla později, kolik má let ta tmavovlasá, přijde mi hodně mladá tak na 16 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.2.12 13:46

Jdu si pustit včerejší odpolední díl :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
14.2.12 13:48
dzarunka píše:
tak on je nakrájet asi musel,protože by jinak neudělal ty karbanátky :lol:

Jeee, jsem trapná, já jsem to totiž jen poslouchala na půl ucha, jela mi u toho pračka, jsem blbá…stejně byl divnej prostě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
14.2.12 13:51
kvaček píše:
Holky, televizi jsem zapla později, kolik má let ta tmavovlasá, přijde mi hodně mladá tak na 16 :nevim:

nevím přesně, ale studuje střední školu, takže jí těch 16 být může :D I když spíš bude o něco starší, žije s přítelem. Oni to dnes jistě řeeknou, vaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.2.12 14:27

Tak teď jsem se dodívala, Vašek teď není kulinářský mág, ale zas dokázal udělat takovou atmosféru příjemnou, usmíval se, kořenil to vtípky, takže mě by chutnalo, včerejší menu chutnalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.2.12 15:33
marki77 píše:
Jsem to neviděla celý ale ten klučina dneska mě dostal.Nalámal špagety přesně na 5cm který má ve voku a po uvaření je stejně rozkrájel :nevim: .Přijde mi takovej že všude byl,všechno viděl a od všeho má klíče.

Souhlasím, také na mě tak působí…myslím si, že kdyby ty vysušené špagetové karbanátky jedl u někoho jiného, tak by to pěkně vytknul ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.2.12 15:37
lenka16 píše:
elanaa píše:
a dopoledne vaří naše Jůlie z Palačáku? to abych si to snad zapla :think: :D
ted se dívám na prostřeno, tenhle díl jsem neviděla. Ale ten bordel, to je něco, ty pavučiny všude, papír od oplatku na zemy. No hrůza, a ona si pozve domů kameru. Já bych se teda styděla. A ještě je přitom strašně důležitá.

Jůlie je super, přece nebude kvůli Prostřenu malovat a uklízet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.2.12 15:37
kometa32 píše:
marki77 píše:

Však uvidíme,jak bude dneska hodnotit,brouk pytlík.. :mrgreen:

Souhlasím, také na mě tak působí…myslím si, že kdyby ty vysušené špagetové karbanátky jedl u někoho jiného, tak by to pěkně vytknul ;)
  • Citovat
  • Upravit
23505
14.2.12 16:22
kometa32 píše:
lenka16 píše:
elanaa píše:
a dopoledne vaří naše Jůlie z Palačáku? to abych si to snad zapla :think: :D
ted se dívám na prostřeno, tenhle díl jsem neviděla. Ale ten bordel, to je něco, ty pavučiny všude, papír od oplatku na zemy. No hrůza, a ona si pozve domů kameru. Já bych se teda styděla. A ještě je přitom strašně důležitá.
Jůlie je super, přece nebude kvůli Prostřenu malovat a uklízet :zed:

Přesně! Vono se to uklízení a ta hygiéna moc přeceňuje :mrgreen: Vždyť jí takhle jenom uvidí půlka národa, tak co, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
14.2.12 16:50

ahojky holky, tak sem shlědla včerejší díl večerní :) , tak to vypadá zatim jako docela v pohodě parta asi :)
ráno taky sleduju, ta Julča, to byla katastrofa, ještě když nechodí do práce, tak zas mohla mít čas apon trochu poklidit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
14.2.12 17:18

přesně takovej na ní mám názor i já.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie