Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ee
, nesleduju. Teda pravidelně ne, zapomínám na to
, takže jsem viděla dohromady asi 10 dílů.
Divate se holky dopoledne??? Ta Julie je pi.zda az to hvizda!!!!!!
já se nedívám, ale pamatuju si ji z těch premiérových dílů, bydlí u nás ve městě, tak mě zaujala a zůstala mi v hlavě. Ta fakt nemá chybu ![]()
elanaa píše:
já se nedívám, ale pamatuju si ji z těch premiérových dílů, bydlí u nás ve městě, tak mě zaujala a zůstala mi v hlavě. Ta fakt nemá chybu
Prosimte zajdi ji hodit nejake ho.vno do schranky nebo tak, ja bych si ji nejradsi vytahla z obrazovky a propleskla!!! ![]()
Barca12345 píše:elanaa píše:Prosimte zajdi ji hodit nejake ho.vno do schranky nebo tak, ja bych si ji nejradsi vytahla z obrazovky a propleskla!!!
já se nedívám, ale pamatuju si ji z těch premiérových dílů, bydlí u nás ve městě, tak mě zaujala a zůstala mi v hlavě. Ta fakt nemá chybu
Julie je kráva nebeská. Mele hovadiny, do huby si nevidí! Už neví, co by si vymyslela, aby si rejpla
![]()
Ano, já se na Julču koukám ![]()
To její hledání chyb při šmejdění bylo trapné ![]()
Taky koukám,to je fakt kravka.. Jak strašně chtěla něco najít.. a jak otevřela tu skříň a myslela si, že tam najde bordel,ale tam úhledně vše srovnané..jako lézt někomu do skříně, to se mi moc nelíbí no.. Kouknout jak bydlí, dobrá,ale šmejdit v šuplíkách??…
kometa32 píše: Škoda, že nenakoukli do skříně včera Julče…
jo, tam by se to na ně všechno vysypalo
![]()
co tam ta Julie předvádí, to je katastrofa,ale že se někdo té dnešní hostitelky nezastane??