Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kometa32 píše:Tamtama píše:To určitěkometa32 píše:ale dneska si Kristýna konečně pochutná
Jsem dnes zvědavá na Kristínu, koukla jsem na složení jejího jídelníčku a i kdybych to snědla, tak si myslím, že bych měla hladŽádné mastné topinky a šlehačka
a taky žádná polívka ![]()
Ester13 píše:hofka píše:Ale partyja není jen parta
A ještě mě vytáčí, když říkají parta - partija .. jsme dobrá partija:-)Večer máme partyju
Je to lepší než večer máme párty, no ne?
Párty je taky úchylný:-) Prostě večer jdeme do hospody, zapařit. Párty je moc emerický:-)
CokeLady píše:kometa32 píše:Jelikož ale věděla, že to zmrví, tak to byly Mrvínkovi
Správný název má být Mrnínkovo vojsko a je to příloha
Tak Mrvínky vaří v kdejaký kantýně, jen neví, že je to super ![]()
hmm, já bych si dneska taky fakt pochutnala. A ten hermelín bych snědla za Tebe ![]()
Samá slova chvály, to su zvědavá, jak ji obodují, aj bych ji přála, aby to vyhrála.
CokeLady píše:
Moje máma používá výraz MYČÁK - je to v polici nad myčákem, je to pod myčákem, dej to do MYČÁKU. Tohle má ještě z dětství-mládí na KrálovéHradeckuHrůza![]()
![]()
A je to dřez.
Mycák je takový dřez, co máme na chatě. Musí se tam nanosit voda, pak se umyje nádobí a pak se to zase vynáší, fakt pakárna ![]()
elanaa píše: šůruje se u nás taky, taky se pigluje (to je totéž)
To se u nás taky říká ![]()
Menu měla dobrý, dala bych si ho hned. Zítra taky budu péct cheesecake synovi k narozeninám ![]()
No, vzhledove se mi libi jine typy nez je ona… ![]()
Ale menu paradni!!! Ja bych zase nemusela prave tu tepelne zpracovanou papriku a jermelinek miluju ![]()
Cheescake je lahoda, akorat bych mozna na nej prdla treba jahudku, mela to moc hole ![]()
Ale z te skupiny jsem ji to prala jako jedine!!!
Tak Kristina docela překvapila,měla to super.Dala bych si všechno a výhru si zasloužila ![]()
Ale jo, byla šikovná…bylo mi jedno kde tento týden vyhraje, jen jsem to nepřála Janě. ![]()
já to viděla jen letecky, ale menu bylo povedené. Výhru si snad zasloužila ![]()