Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kriste Ježíši, ožralka pitomá! ![]()
Já myslím, že v podobným stylu bude celá rodinka. Jak jinak by spolu mohli fungovat ![]()
Třeba nejsou všichni takový humusáci a zlouni, ale podobný asi jo…
A přišla mi zase trapná, jak má pořád narážky na toho seladona. Něco v takovým erotickým duchu nebo jak bych to napsala. Prostě fujtajblice…
Myslim, ze budou vsichni minimalne podobny - vrana k vrane seda… ![]()
kometa32 píše:
Jůlie celý večer všechno babči chválí a pak dá 4 body
Tak tím mě taky dostala
![]()
Holky, dají se někde zkouknout ty dopolední díly? Tenhle týden je nestíhám a podle zdejších příspěvků je tam veselo, tak bych se ráda mrkla
![]()
tterka píše:
Holky, dají se někde zkouknout ty dopolední díly? Tenhle týden je nestíhám a podle zdejších příspěvků je tam veselo, tak bych se ráda mrkla![]()
To by mně taky zajímalo. Neviděla jsem ten včerejší díl, ale na netu jsem to nemohla najít.
Jinak teda dneska ta babča měla super byt. Jsem úplně čuměla. ![]()
PetraJ píše:tterka píše:To by mně taky zajímalo. Neviděla jsem ten včerejší díl, ale na netu jsem to nemohla najít.
Holky, dají se někde zkouknout ty dopolední díly? Tenhle týden je nestíhám a podle zdejších příspěvků je tam veselo, tak bych se ráda mrkla![]()
Jinak teda dneska ta babča měla super byt. Jsem úplně čuměla.
Já myslím, že tyhle starý už na netu nejsou. Ale jistá si nejsem, nehledala jsem to…
Já jsem ten dopolední díl prošvihla.No neva.Už jsem to viděla,ale tyhle díly jsou super.
Eliška píše:
Včera jsem dělala lívance ze zakysanky a sněhu, byly péřový, výborný! A rychlý.
Prosím,hoď sem recept
![]()
tterka píše:
Tož jsem si dala tu práci a našlahttp://www.iprima.cz/…/david-kolar
Tak jsem to zkoukla a masakr teda. Obdivuju hostitelku za její nervy, já bych po tý pipině už skočila a dala jí do držky. ![]()
janca84 píše:Eliška píše:Prosím,hoď sem recept
Včera jsem dělala lívance ze zakysanky a sněhu, byly péřový, výborný! A rychlý.![]()