Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
strace píše:
Teda ženský, vy mi dáváte s tím popisem dopolední Julie. Já koukám jen večer, ale tohle si jdu teda pustit.
A to nemám dneska kluka doma a chtěla jsem uklízetNebudu, no a pak to svedu na vás
Aspoň si můžeš (a budeš muset) sprostě zanadávat, když jsi sama doma… ![]()
Podle meníčka té dnešní večerní babče taky moc nevěřím. A to jsem jí dávala šance. Uvidíme…
hlavně že měla komentáře, že cuketová polívka není nic zvláštního, jen další krémová polévka…no a zeleninová je asi co? buď další zeleninový vývar nebo další krémová polévka ![]()
MUFICE píše:Marta78 píše:Tu 10% mají třeba v Lidlu, zn. Pilos a je moc dobrá. Dříve jsem si jí dávala i do kafe, má stejný obsah tuku jako ty malé smetánkyMUFICE píše:Přesně, já používám tu žlutou 12% ní.ANi nevím že existuje 10%. Tu bych klidně používala taky.Marta78 píše:Ještě, že tam nenalila tu 33%MUFICE píše:Jo to jo, kalorické to tedy bylo dost: Ta smetana tomu dodala, mohla dát alespoň tu žlutou na vaření ta má 12%, ta modrá má 30%
Dneska večer měla samá dobrá jídla. Ale vadilo mi, že do všeho lila smetanu a do té čokol.polevy dala hromadu tuku. Celá večeře byla jedna velká kalorická bombaMy doma dáváme bud 10% nebo 12% a chutově je to dobré
Super, díky, tak ji zkusim:) ![]()
strace píše:
Teda ženský, vy mi dáváte s tím popisem dopolední Julie. Já koukám jen večer, ale tohle si jdu teda pustit.
A to nemám dneska kluka doma a chtěla jsem uklízetNebudu, no a pak to svedu na vás
Úklid Ti neuteče.
![]()
elanaa píše:
hlavně že měla komentáře, že cuketová polívka není nic zvláštního, jen další krémová polévka…no a zeleninová je asi co? buď další zeleninový vývar nebo další krémová polévka
Přesně tak!
No jo, Renata jí to dává, co?
Já jsem hlavně zvědavá, co se jí tak nepovedlo, v ukázce ten kluk vypadal, že po pozření sousta bude blinkat…
Tak babča mě zklamala, na to jak se pořád čepejřila, tak tedy nic moc.
Jinak Renata a ta fitneska mají stejně bodů ne?
Marta78 píše:
Tak babča mě zklamala, na to jak se pořád čepejřila, tak tedy nic moc.
Jinak Renata a ta fitneska mají stejně bodů ne?
Jo, mají snad 31 bodů. Ten dezert byl nechutný ![]()
holky já si to přepla a zapomněla to vrátit
jak to dopadlo???viděla sem to do zábavy
Peníze si rozdělily dvě - ta středeční blondýna a Renata ze včera.
Ale že jim to dneska nešmakovalo, co?
Já bych si nedala asi nic. Tedy od toho dezertu jsem čekala čokoládovou pěnu, ale asi se to fakt nepovedlo ![]()
KPKristy píše:
Ale že jim to dneska nešmakovalo, co?
Já bych si nedala asi nic. Tedy od toho dezertu jsem čekala čokoládovou pěnu, ale asi se to fakt nepovedlo
Mě se to taky moc nelíbilo. I když kuřecí stehenní řízky mám ráda, nejsou tak suché. Ten dezert se jí nepovedl. ![]()
No, dnes bych jedla asi tak hlavni chod…
To maso nevypadalo spatne, ale rikali ze je moc opeprene… ![]()