Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MUFICE píše:papavlinka33 píše:Do sushi se ale nedává vždy syrová ryba, dělá si i s okurkou nebo avokádem
Paní hostitelka má poněkud zkreslenou představu o tom co je pošírování, dále mi vysloveně vadí když někdo smaží na olivovém oleji a myslí si že je z toho automaticky vysoká gastronomie.
Stříbrné kulaté klubáky a na tom hranaté talíře…bylo slyšet jak ty talíře při každém použití příboru o sebe cinkají, mohla je alespoň podložit. To by mi vadilo.
Hlavní chod nevim no, losos vysušenej a lososové cosi k tomu. Víc by mi tam seděl třeba špenát, rukola, hráškové puré nebo cokoli bez dalšího lososa. Brambory uplně bez nápadu. Předkrm hmmm sushi bez syrového rybího masa? a ještě když tam někdo dá hnusnou krabí tyčinku tak to jídlo uplně pohřbí. Dezert vypadal super to bych si dala hned. Jinak ta bruneta fakt mluví jako buranka.
To je pravda, ale já to mám nějak spojené se syrovým rybím masem, no každopádně krabí tyčinku bych tam nedala.
Já jsem hrozná kritička co se týče vaření, ale to jen když můžu kibicovat takhle z dálky, to si můžu dovolit, kdybych byla v TV tak mě zase setře někdo jinej.
Jinak nejsem až tak náročný strávník pochutnám si na i jídle z jídelny. Mám ráda podniky i jídla co si na nic nehrají.
No, je pravda, že lososa měla spíš osmahnout na másle. Takhle cmudit olivový olej, nic moc…
Sushi jsem jedla s tuňákem a teda vynikající záležitost! ![]()
Krabí tyčinky ráda nemám, to bych si dala radši s okurkou…
Tak partička vypadá skvěle.Já jsem teda sushi ještě nejedla a asi ani nebudu jíst.Já totiž nejím ryby a nic takového.
Ale třeba jednou.Kdoví.
Ta mamina na mateřské je taková trošku divná,ale třeba je to jen můj pocit.
holky ta mamina na mateřské, bruneta, divná a pod…je známá mojí kamarádky a je opravdu divná ![]()
draga píše:
holky ta mamina na mateřské, bruneta, divná a pod…je známá mojí kamarádky a je opravdu divná
A umí vařit? ![]()
draga píše:
holky ta mamina na mateřské, bruneta, divná a pod…je známá mojí kamarádky a je opravdu divná
Tak tohle mě pobavilo, děkuji
![]()
draga píše:
Já jsem se lekla,že jsem napsala něco blbě.Jak jsem ji viděla tak mi to tak připadalo. ![]()
já jí neznám..ale podle toho co jsem slyšela vařit neumí, a když jsem se teď koukla na její menu tak to asi fakt neumí…:)
Jej, koukám, že dnešní hostitelka je kosmetička. Tak snad si nebudou lidi myslet, že kosmetičky jsou blbé všechny a neumí vařit. Její menu je přinejmenším divné. Co ty bramborové placičky jako hlavní chod? To jsem na to zvědavá…
Její menu mi nepřijde celkově divné..má tam salát, polévku a dortík tuším…jen ten hlavní chod
třeba s tím udělá díru do světa ![]()
kometa32 píše:
Její menu mi nepřijde celkově divné..má tam salát, polévku a dortík tuším…jen ten hlavní chodtřeba s tím udělá díru do světa
No, na mně to právě celkově působí tak nějak nijak ![]()
Jakobych vařila pro dítě. Zelenina, pórková polívka a bramborový placičky… Možná kdyby to nějak víc specifikovala, například zeleninový salát se sýrem, co já vím.
Ale neříkám, že to nemůže být dobrý! Všechno z toho mám ráda!
Teď jsem si přečetla, že má doma 8 sklípkanů…no to by byl můj konec ![]()
kometa32 píše:
Teď jsem si přečetla, že má doma 8 sklípkanů…no to by byl můj konec
Bléé, to bych taky nemusela. Ale lepší, než třeba žáby…
![]()