Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsme tady říkali,že mluví jak robot nebo je taková zpomalenější.
J-Zicek píše:
Jsme tady říkali,že mluví jak robot nebo je taková zpomalenější.
to uplně tahá za uši ta její mluva
Ta ženská mě tedy dere, žárlivka, závistivá, rejpavá
Všichni chválí a jí nic nesedí…Kopnout ji někam!!! Verunka, je šikovná to tedy koukám ![]()
Verunka teda klobouk dolů..všechno dala v pohodě
no a paní Divná potvrdila, že je fakt divná a hlavně mi přijde i blbá..ten sýr jak se jmenoval? to už si nepamatuju…to je kebík, kbelík? ta má fakt dost…
Téda, tak slečna vařila opravdu na jedničku. Bez různých připitomělých bujónů, moderně, rychle…takové menu bych si dala hned. A ženský jsou fakt závistivky závistivý…to snad není možný.
beckie píše:
Téda, tak slečna vařila opravdu na jedničku. Bez různých připitomělých bujónů, moderně, rychle…takové menu bych si dala hned. A ženský jsou fakt závistivky závistivý…to snad není možný.
Tak bujon použila myslím do česnečky, ale přesto tleskám
![]()
Ano bujon měla v česnečce.
Ale super.Verunka byla šikula.Klobouk dolů.A ten Jirka(nebo jak se jmenuje)ten se mohl uchválit.Zaslouží si to.
Paní divná je velice divná.S tím sýrem sem se musela smát
![]()
paní divná záviděla, že Jirka (nebo jak se jmenuje) jí to chválí…to bylo vidět jak jí to štve
draga píše:
no ale tak kdo vaří česnečku bez bujonu? moc lidí neznám…
U nás nesmí bujon přes práh!
Ale já jsem hrozný poctivec, radši se dělám nejdřív s vývarem a pak z toho následně polévku…ale máme to tak prostě rádi
A že ho tam vrazila Verunka jsem si vůbec nevšimla, tak nevím, hlavně že na to čučím a vlastně ani nevidím ![]()
draga píše:
paní divná záviděla, že Jirka (nebo jak se jmenuje) jí to chválí…to bylo vidět jak jí to štve
holky prosím kolik dostala bodů, musíme přepínat na večerníček. To její menu bych si hned dala. Ale tipuju, že jí ta včerejší baba potopila.
kometa32 píše:beckie píše:Tak bujon použila myslím do česnečky, ale přesto tleskám
Téda, tak slečna vařila opravdu na jedničku. Bez různých připitomělých bujónů, moderně, rychle…takové menu bych si dala hned. A ženský jsou fakt závistivky závistivý…to snad není možný.![]()
![]()
já taky a moc v sedmnácti jsem zdaleka nevěděla, co to je vařečka
jasně tak já se taky snažím, když dělám vývar z masa tak tam fakt bujon necpu, ale když vařím česnečku nebo nějakou polívku, kde nedávám maso tak tam bujon hodím..ale snažím se používat ty šetrnější…teda pokud se tomu tak dá říkat ![]()
beckie píše:draga píše:U nás nesmí bujon přes práh!
no ale tak kdo vaří česnečku bez bujonu? moc lidí neznám…Ale já jsem hrozný poctivec, radši se dělám nejdřív s vývarem a pak z toho následně polévku…ale máme to tak prostě rádi
A že ho tam vrazila Verunka jsem si vůbec nevšimla, tak nevím, hlavně že na to čučím a vlastně ani nevidím
lucenka píše:draga píše:holky prosím kolik dostala bodů, musíme přepínat na večerníček. To její menu bych si hned dala. Ale tipuju, že jí ta včerejší baba potopila.
Dostala 35 bodů.
Ano, pan Jirka, verunku chválil a proto dala jen 7 bodů a vše shazovala.
Podle mě žárlila i na dům jak si žijou. Jen se mi nelíbí, jak šmejdí po domě, berou věci do rukou atd. Není to slušné, primu v tomto nechápu…šmejdit po domě a v jednom díle snad bylo, že sundala ženská hračku ? No, to bych jí dala, až by byl úplný konec …