Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50133
24.2.12 22:16
draga píše:
holky a nevařila tu bramborovodýňovou kaši i Žilková v tom speciální prostřeno? nebo tam měla něco hodně podobnýho

myslím, že bramborovo-mrkvovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
24.2.12 22:17
JanaK88 píše:
MUFICE píše:
J-Zicek píše:
MUFICE píše:
Clarkia píše:
Ta, co dala včera 10, dneska 5? To je nějaké divné, ne? :roll:
Taky je to divný, kdyby taktizovala, tak jí těch 10 bodů nedá. Spíš jí to nechutnalo.
Tak ona myslím říkala,že nemá ráda jídlo,která vypadá jak kdyby to někdo jedl před ní.Tak asi proto.
No nevím, co tam viděla, mně to teda tak nepřišlo :D

Mluvíš o tom dýňovo bramborovém pyré? Já když to viděla, tak jsem začala docela polykat, jak se mi udělalo špatně, ale je pravda, že jsem měla trochu lehčí žaludek :D Ale odpuzující to bylo dostatečně :mrgreen: [/cita

To pyré mi teda nevadilo, přišlo mi to jak pyré pro miminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
24.2.12 22:18
katula9 píše:
té Verči jsem to přála podle mě si to zasloužila a to že si celou víhru nenechá pro sebe je taky moc hezké

Taky jsem jí přála, at vyhraje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
24.2.12 22:43
MUFICE píše:
JanaK88 píše:
MUFICE píše:
J-Zicek píše:
MUFICE píše:
Clarkia píše:
Taky je to divný, kdyby taktizovala, tak jí těch 10 bodů nedá. Spíš jí to nechutnalo.
Tak ona myslím říkala,že nemá ráda jídlo,která vypadá jak kdyby to někdo jedl před ní.Tak asi proto.
Mluvíš o tom dýňovo bramborovém pyré? Já když to viděla, tak jsem začala docela polykat, jak se mi udělalo špatně, ale je pravda, že jsem měla trochu lehčí žaludek :D Ale odpuzující to bylo dostatečně :mrgreen:
To pyré mi teda nevadilo, přišlo mi to jak pyré pro miminka :D

Ale já nejsem miminko, ale dospělá a chtělo se mi tak jako tak zvracet :mrgreen: Ale uznávám, že být miminem, tak mi je jedno, co do mě narvou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
24.2.12 22:52
JanaK88 píše:
MUFICE píše:
JanaK88 píše:
MUFICE píše:
J-Zicek píše:
MUFICE píše:
Clarkia píše:
Mluvíš o tom dýňovo bramborovém pyré? Já když to viděla, tak jsem začala docela polykat, jak se mi udělalo špatně, ale je pravda, že jsem měla trochu lehčí žaludek :D Ale odpuzující to bylo dostatečně :mrgreen:
To pyré mi teda nevadilo, přišlo mi to jak pyré pro miminka :D
Ale já nejsem miminko, ale dospělá a chtělo se mi tak jako tak zvracet :mrgreen: Ale uznávám, že být miminem, tak mi je jedno, co do mě narvou :mrgreen:

Mně to tak nepřišlo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.2.12 23:00

To pyré se mi taky na tom talíři nelíbilo. Mohl ho dát do nějaké malé místičky a vypadalo by to líp. Ale věřím že mohlo být dobré

• Citovat
  • Upravit
2976
24.2.12 23:05

Tento týden byla docela dobrá parta, mně teda byla nesympatická ta černovlasá co vařila v úterý, tak divně mluvila, prostě mi nesedla. No a výhru jsem přála Veronice, fakt moc šikovná holka. V dnešní době se jen tak nevidí aby taková mladá kočka uměla vařit. Ani já bych to v jejich letech neuvařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
24.2.12 23:09
jonatanka píše:
Tento týden byla docela dobrá parta, mně teda byla nesympatická ta černovlasá co vařila v úterý, tak divně mluvila, prostě mi nesedla. No a výhru jsem přála Veronice, fakt moc šikovná holka. V dnešní době se jen tak nevidí aby taková mladá kočka uměla vařit. Ani já bych to v jejich letech neuvařila.

Ta úterní byla taková zvláštní na tom jsme se tu skoro všechny shodly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
24.2.12 23:16
lucenka píše:
To pyré se mi taky na tom talíři nelíbilo. Mohl ho dát do nějaké malé místičky a vypadalo by to líp. Ale věřím že mohlo být dobré

Taky jsem si říkala, do něčeho to upravit, trochu schovat, ale na tom talíři to bylo krutý. Té mladé holčině jsem to přála, byla opravdu šikovná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
25.2.12 09:36

a jo tak od Žilkový to bylo mrkvový :) no mě to přišlo podobný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
25.2.12 09:52

Tak já jsem to té Verči taky moc přála.Zasloužila si to.
Včera jsem to bohužel neviděla,ale přítel říkal,že paní měla dobré menu.Tak nevím.Ale super partička. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.2.12 13:47

Já si hlavně myslím, že to pyré nemusel dělat tak tekutý. Už když to před vařením ponořil do toho mlíka, mi to přišlo moc. Možná kdyby to mělo konzistenci jako bramborová kaše, bylo by to i lepší. Ale nevím, tohle nevařím… :nevim:
Je to jen můj pocit, dýně je přece dost vodová sama o sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
25.2.12 15:40
KPKristy píše:
Já si hlavně myslím, že to pyré nemusel dělat tak tekutý. Už když to před vařením ponořil do toho mlíka, mi to přišlo moc. Možná kdyby to mělo konzistenci jako bramborová kaše, bylo by to i lepší. Ale nevím, tohle nevařím… :nevim:
Je to jen můj pocit, dýně je přece dost vodová sama o sobě…

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
25.2.12 21:18

Spíš bych aji řekla,že tam dal málo těch brambor.Měl nachystané jen dvě.Možná kdyby tam dal víc brambor tak by to tak nedopadlo.
Nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
27.2.12 18:30

Holky tak tento týden teda bude partička co?
To se ještě vyvrbí.
Menu vypadá dobře.Ten hlavní chod je zajímavej.To by mě teda nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí