Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50133
27.2.12 21:02

Ten hlavní chod vypadal dobře a dala bych si i dezert :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.12 21:09
Eliška píše:
A co to je, polévkové koření, to se tak jmenuje? To jsem ani nikdy neviděla mezi kořením prodávat :think:

Polévkové koření je nejspíš nějaká Vegeta či Podravka, tak nějak se to jmenuje. Asi je to směs nějakých koření a soli :nevim:

Já mám doma bujony od Alnatury bez glutamátu, ty používám do omáček například. Jinak to taky nepoužívám. Rozhodně bych to nedávala do pomazánky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.12 21:10
MUFICE píše:
Ten hlavní chod vypadal dobře a dala bych si i dezert :D

Hlavní chod bych si dala bez toho těsta. To mi přišlo docela zbytečný a hlavně moc nemusím kombinaci masa a těsta :|

Jinak kuře na kari se smetanou taky dělám a chutná nám to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
27.2.12 21:11
KPKristy píše:
MUFICE píše:

Hlavní chod bych si dala bez toho těsta. To mi přišlo docela zbytečný a hlavně moc nemusím kombinaci masa a těsta :|

Jinak kuře na kari se smetanou taky dělám a chutná nám to!

No, mně se ted chod líbil víc v té mističce, když to vytáhla z té trouby. Nejdříve jsem si myslela, že místo toho těsta je tam zapečený sýr. Tahle verze by byla asi dokonalá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
27.2.12 21:17

Já používám občas Natur bujony bez glutamátu.
Ten hlavní chod bych si taky dala. Jsem zvědavá na tu zítřejší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.12 21:52
MUFICE píše:
KPKristy píše:
MUFICE píše:

Jinak kuře na kari se smetanou taky dělám a chutná nám to!
No, mně se ted chod líbil víc v té mističce, když to vytáhla z té trouby. Nejdříve jsem si myslela, že místo toho těsta je tam zapečený sýr. Tahle verze by byla asi dokonalá :pankac:

Sýr dávala dovnitř, ale navrch by to fakt bylo mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
28.2.12 09:19

holky koukáte na dopolední prostřeno? Ta Karolína,dělá kachní stehna a normálně do pekáče k tomu dala tři kostky sádla ( ty 250g ) :zed: , to je síííla. Se nedivim, že vypadá jak vypadá, holka. A je jí 25let, mě tedy připadá na 40let.
A dělala hovězí vývar a prdla tam zas bujon, pak ochutala a zas tu olíznutou lžíci tam vrazila. Dneska bych si tedy ic nedala, možná moučním, tatarák nepozřu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.2.12 09:23

Já se koukám!!
Fakt je jí 25? 8o No, to vypadá teda o mnoho starší!
Tří kostek sádla jsem si nevšimla, to je síla. Ale když peče kachnu, tak jak ji peče - hodně času na málo stupňů - tak přece není potřeba dávat nic. Krásně se vypeče. Moje ségra to tak dělá, peče třeba pět hodin na 80-90st bez přidání tuku a v žádným případě to není suchý!

A tatarák bych si zrovna dala, ten miluju. Jen bych si ho jinak ochutila, nedávám majoránku… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.2.12 09:25
Marta78 píše:
holky koukáte na dopolední prostřeno? Ta Karolína,dělá kachní stehna a normálně do pekáče k tomu dala tři kostky sádla ( ty 250g ) :zed: , to je síííla. Se nedivim, že vypadá jak vypadá, holka. A je jí 25let, mě tedy připadá na 40let.
A dělala hovězí vývar a prdla tam zas bujon, pak ochutala a zas tu olíznutou lžíci tam vrazila. Dneska bych si tedy ic nedala, možná moučním, tatarák nepozřu :cert:

Dělá konfitovanou kachnu, ta se takhle dělá. Ale ten bujon navíc mi přišel taky zbytečnej, k čemu pak to maso. V tom papiňáku to přece musí být hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.2.12 09:26

A ten tatarák bych hodila na pánev a udělala si karbanátek, syrový maso já ne-e:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
28.2.12 09:27
KPKristy píše:
Já se koukám!!
Fakt je jí 25? 8o No, to vypadá teda o mnoho starší!
Tří kostek sádla jsem si nevšimla, to je síla. Ale když peče kachnu, tak jak ji peče - hodně času na málo stupňů - tak přece není potřeba dávat nic. Krásně se vypeče. Moje ségra to tak dělá, peče třeba pět hodin na 80-90st bez přidání tuku a v žádným případě to není suchý!A tatarák bych si zrovna dala, ten miluju. Jen bych si ho jinak ochutila, nedávám majoránku… :jazyk:

No 25, říkala to na začátku. No já tedy kachnu pekla asi dvakrát, moc to nejíme, ale vždy bez sádla nebo tuku, ona vždy něco pustí.
Já syrový maso ne. Jako v sushi my ryby syrové nevadí, ale maso bych nedala :nevim:
Jo teď ji taky za majoránku kritizuje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
28.2.12 09:29
hofka píše:
Marta78 píše:
A dělala hovězí vývar a prdla tam zas bujon, pak ochutala a zas tu olíznutou lžíci tam vrazila. Dneska bych si tedy ic nedala, možná moučním, tatarák nepozřu :cert:
Dělá konfitovanou kachnu, ta se takhle dělá. Ale ten bujon navíc mi přišel taky zbytečnej, k čemu pak to maso. V tom papiňáku to přece musí být hned.

Aha tak to slyšim poprvé s tou kachnou ;)

jo taky raději karboše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.2.12 09:33
Marta78 píše:
hofka píše:
Marta78 píše:
Dělá konfitovanou kachnu, ta se takhle dělá. Ale ten bujon navíc mi přišel taky zbytečnej, k čemu pak to maso. V tom papiňáku to přece musí být hned.

jo taky raději karboše.

Třeba tady http://www.receptyonline.cz/…a--9389.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
28.2.12 09:33

A ten Michal je divnej teda. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
28.2.12 09:36
hofka píše:
Marta78 píše:
hofka píše:
Marta78 píše:

jo taky raději karboše.
Třeba tady http://www.receptyonline.cz/…a--9389.html

Hm zajímavé, ale v tom případě to Karolína stejně dělala blbě :pankac:
Ale kalorická bomba to tedy je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení