Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejvíc se mi líbil ten předkrm, ale klidně bych ochutnala i to ostatní. Akorát mě naštvala ta ženská, co mu dala 5 bodů ![]()
Mě naštvala Květa s těmi 5 body
hrozně nepříjemná ženská, doufám, že to zítra celé pos…! Taktička jedna
.
Sice by mi nechutnal kromě těch kuliček masových ani jeden chod, že nic s toho nemám ráda, ale zasloužil si víc jak 5 bodů.
Ten předkrm vypadal luxusně. Myslím, že se snažila zasloužil si víc bodů. Květuš taktizuje. Každopádně to přeji té mladé holčině.
Clarkia píše:
Ta, co dala včera 10, dneska 5? To je nějaké divné, ne?
Taky je to divný, kdyby taktizovala, tak jí těch 10 bodů nedá. Spíš jí to nechutnalo.
Tak včerejší menu bylo super.Předkrm vypadal exkluzivně a dyňovo-bramborové pyré hmmm zajímavé.Byl šikula.Šlo mu to od ruky.
Vyhraje určo ta 17 letá má na to. ![]()
MUFICE píše:Clarkia píše:Taky je to divný, kdyby taktizovala, tak jí těch 10 bodů nedá. Spíš jí to nechutnalo.
Tak ona myslím říkala,že nemá ráda jídlo,která vypadá jak kdyby to někdo jedl před ní.Tak asi proto.
J-Zicek píše:MUFICE píše:Tak ona myslím říkala,že nemá ráda jídlo,která vypadá jak kdyby to někdo jedl před ní.Tak asi proto.Clarkia píše:Taky je to divný, kdyby taktizovala, tak jí těch 10 bodů nedá. Spíš jí to nechutnalo.
No nevím, co tam viděla, mně to teda tak nepřišlo ![]()
MUFICE píše:J-Zicek píše:No nevím, co tam viděla, mně to teda tak nepřišloMUFICE píše:Tak ona myslím říkala,že nemá ráda jídlo,která vypadá jak kdyby to někdo jedl před ní.Tak asi proto.Clarkia píše:Taky je to divný, kdyby taktizovala, tak jí těch 10 bodů nedá. Spíš jí to nechutnalo.
Mluvíš o tom dýňovo bramborovém pyré? Já když to viděla, tak jsem začala docela polykat, jak se mi udělalo špatně, ale je pravda, že jsem měla trochu lehčí žaludek
Ale odpuzující to bylo dostatečně ![]()
Dnešní menu se mi líbí a dala bych si všechno. A snad to bude opravdu vynikající, protože jak Květa celý týden bodovala, tak jsem čekala nějaký zázrak…
holky a nevařila tu bramborovodýňovou kaši i Žilková v tom speciální prostřeno? nebo tam měla něco hodně podobnýho
té Verči jsem to přála podle mě si to zasloužila a to že si celou víhru nenechá pro sebe je taky moc hezké
ne uplně celou prý dá něco mladším sourozencům a že si z výhry koupí foťák ale já si myslím že pokud to udělá takkto tak je to pěkné
Tak Verunce jsem to přála, i když Květa taky dneska myslím uvařila dobře.
Každopádně to byla po dlouhé době dobrá parta ![]()