Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
698
2.3.12 09:37
KPKristy píše:
Koukáte teď na Prostřeno? Dala bych si všechno! :*Ale ten Michal, to je pako - karpáčio s fokačínou, doufám, že k tomu bude francouzská bagetka :jazyk: :roll:
Jako nemůže to znát každý, ale on se prezentuje jako mistr světa, a tohle neví? :|

Koukám a taky jsem se tomu smála, francouzská bagetka:))

Mě se dnešní menu taky líbí, dala bych si vše kromě polívky.
Ten Michal je mistr světa amoleta.

Ten Martin se mi líbí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
2.3.12 09:38

Ježiš já na to zase zapomněla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.3.12 09:42

Kristě Ježíši, Michal je vocas :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
2.3.12 09:46

No vyhrál Pavel. na jednu stranu mu to přeju, hlavně jestli to fakt poskytne dětem, má jich dost.
Jinak to bylo celkem bodově vyrovnané. Hlavně že to nevyhrál mistr světa :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
2.3.12 09:57

Ahoj holky, tak koukám jak ráno tak večer :-)

No a ten Michal … bych mu dala už výchovnou!!! Jak říkal Pavel chová se jak když by „sežral Šalamounovo h......o“ a ví úplný ,,, prej „francouzská bagetka“ Se mu tu tlemim ještě teď :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
2.3.12 10:54
KPKristy píše:
Ach jo, polévkové koření vládne světu :roll: . A já měla za to, že když je polévkové, že patří teda maximálně do polívky. Ona ho cpe do paštiky, do lasagní. Nedala ho i do buchty? Už bych se tomu snad ani nedivila…A dneska bych si tedy hlavní chod nedala. Lasagně si představuju a dělám jinak, rozhodně ne s kečupem a vegetou :roll:

Ty lasagne vypadaly fakt divně s tou polévkovou směsí :poblion: Předkrm i dezert bych ochutnala i když moc sladké buchty taky nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
2.3.12 11:04
KPKristy píše:
Ten hlavní chod mě nenadchl, protože prostě ty stehenní stejky nemusím. Kdyby ta stehna nechala vcelku a nevykošťovala, dělalo by mi to i chutě…

Taky bych ty stehna nevykošťovala, pt pak tam jsou šlachy a chrupavky :poblion: Jinak se mi ten hlavní chod docela líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
2.3.12 11:10
CokeLady píše:
No tak ten šaman je slizoun… to samý Michal, fuj, takový lidi, který jsou sebevědomý pro nic za nic, nemám ráda. :poblion:

Ten šaman jeden čas dělal na EZO TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.3.12 11:13
MUFICE píše:
CokeLady píše:
No tak ten šaman je slizoun… to samý Michal, fuj, takový lidi, který jsou sebevědomý pro nic za nic, nemám ráda. :poblion:

Ale on byl celý týden v pohodě. K těm holkám se choval hezky a vůbec tak sympaticky. Dneska měl asi blbej den, možná že den předtím nebyl sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
2.3.12 11:18
KPKristy píše:
MUFICE píše:
CokeLady píše:
Ale on byl celý týden v pohodě. K těm holkám se choval hezky a vůbec tak sympaticky. Dneska měl asi blbej den, možná že den předtím nebyl sex :mrgreen:

To je možný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.3.12 13:13

Já takový rytí taky nesnáším. Jako chvíli je to sranda, ale něktěří lidi umí být ve finále až trapní… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.3.12 14:01
CokeLady píše:
Mně je Iva sympatická, prostě řekne, co si myslí, ostatní pomlouvají a kritizují za zády, ona to řekne u stolu a ne nijak hanlivě.

Nechat na stole upatlaný kořenky? Fuj!

Salát s chrupavkama? Nechutný. Nic z toho menu bych si nedala s chutí. Ten byt byl fakt strašnej… 3 děti v jednom pokoji a spí na matracích na zemi.

Souhlasím úplně se vším :palec: Přece když já jím jablko i s ohryzkem, nebudu dávat hostům do štrůdlu i ohryzek - stejně to vnímám s chrupavkama. Doma ať si ohlodává co chce ale dávat to hostům 8o . A ty kořenky teda.. to mi je taky prosti srsti. Nesnáším upatlané nádobí, přechází mě většinou chuť. Ale říct mi někdo, že mám upatlané kořenky, jestli bych je nemohla umýt tak se omluvím, omyju je a je mi pěkně trapně. A né, jak Zuzana řekla „nebudu nic umývat dej mě pokoj..“ 8o tak to bych se asi propadla hambou do země..a říct ji, že jsou kořenky ublemcané od mojich ruk jak se hňátám v jídle jak vařím 8o 8o 8o no opravdu by mě přešla chuť na takové věci jsem citlivá..Když mám v restauraci upatlaný příbor prosím o nový, když jsou oblemcané kořenky nesahám na ně a radši jím plané jídlo, se divím, že na to Iva vůbec gabala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
2.3.12 14:14

Holky, nemáte náhodou odkaz na ranní prostřeno? Nebo aspoň jména těch účastníků, tento týden jsem viděla jen úterý a pak už to nestihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
2.3.12 14:19

Já to dnes neuvidím :,( :,( Ale ta Iva není špatná…Je férová, bych řekla,že to řekne narovinu,jak už tu někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
2.3.12 15:03

cokelady díky moc, jsi úžasná!! jdu na ně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí