Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50155
2.3.12 15:19
Kallkapa píše:
CokeLady píše:
Mně je Iva sympatická, prostě řekne, co si myslí, ostatní pomlouvají a kritizují za zády, ona to řekne u stolu a ne nijak hanlivě.

Nechat na stole upatlaný kořenky? Fuj!

Salát s chrupavkama? Nechutný. Nic z toho menu bych si nedala s chutí. Ten byt byl fakt strašnej… 3 děti v jednom pokoji a spí na matracích na zemi.
Souhlasím úplně se vším :palec: Přece když já jím jablko i s ohryzkem, nebudu dávat hostům do štrůdlu i ohryzek - stejně to vnímám s chrupavkama. Doma ať si ohlodává co chce ale dávat to hostům 8o . A ty kořenky teda.. to mi je taky prosti srsti. Nesnáším upatlané nádobí, přechází mě většinou chuť. Ale říct mi někdo, že mám upatlané kořenky, jestli bych je nemohla umýt tak se omluvím, omyju je a je mi pěkně trapně. A né, jak Zuzana řekla „nebudu nic umývat dej mě pokoj..“ 8o tak to bych se asi propadla hambou do země..a říct ji, že jsou kořenky ublemcané od mojich ruk jak se hňátám v jídle jak vařím 8o 8o 8o no opravdu by mě přešla chuť na takové věci jsem citlivá..Když mám v restauraci upatlaný příbor prosím o nový, když jsou oblemcané kořenky nesahám na ně a radši jím plané jídlo, se divím, že na to Iva vůbec gabala :mrgreen:

S těma kořenkama se to se to může stát, ale měla je bez řečí umýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.3.12 15:30
MUFICE píše:
Kallkapa píše:
CokeLady píše:
Mně je Iva sympatická, prostě řekne, co si myslí, ostatní pomlouvají a kritizují za zády, ona to řekne u stolu a ne nijak hanlivě.

Salát s chrupavkama? Nechutný. Nic z toho menu bych si nedala s chutí. Ten byt byl fakt strašnej… 3 děti v jednom pokoji a spí na matracích na zemi.
Souhlasím úplně se vším :palec: Přece když já jím jablko i s ohryzkem, nebudu dávat hostům do štrůdlu i ohryzek - stejně to vnímám s chrupavkama. Doma ať si ohlodává co chce ale dávat to hostům 8o . A ty kořenky teda.. to mi je taky prosti srsti. Nesnáším upatlané nádobí, přechází mě většinou chuť. Ale říct mi někdo, že mám upatlané kořenky, jestli bych je nemohla umýt tak se omluvím, omyju je a je mi pěkně trapně. A né, jak Zuzana řekla „nebudu nic umývat dej mě pokoj..“ 8o tak to bych se asi propadla hambou do země..a říct ji, že jsou kořenky ublemcané od mojich ruk jak se hňátám v jídle jak vařím 8o 8o 8o no opravdu by mě přešla chuť na takové věci jsem citlivá..Když mám v restauraci upatlaný příbor prosím o nový, když jsou oblemcané kořenky nesahám na ně a radši jím plané jídlo, se divím, že na to Iva vůbec gabala :mrgreen:
S těma kořenkama se to se to může stát, ale měla je bez řečí umýt.

Samozřejmě, že se to může stát. A taky se to často stává. Doma. I když má přijít návštěva, může se stát. Ale před televizí by se to stávat nemělo. To se koná jednou za život. Vidí to celá republika. Já teda čistotu stolování kontroluji před každou návštěvou, kdyby měla přijít televize tak všechno pucuju asi co pět minut mezi vařením :mrgreen: . Když už by se to stalo, omlouvala bych se a napravovala. Rozhodně bych hostům nesdělila (ani normálně natož před televizí), že mě nějaká špína nezajímá ať mi dají pokoj.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
2.3.12 15:42
Kallkapa píše:
MUFICE píše:
Kallkapa píše:
CokeLady píše:

S těma kořenkama se to se to může stát, ale měla je bez řečí umýt.
Samozřejmě, že se to může stát. A taky se to často stává. Doma. I když má přijít návštěva, může se stát. Ale před televizí by se to stávat nemělo. To se koná jednou za život. Vidí to celá republika. Já teda čistotu stolování kontroluji před každou návštěvou, kdyby měla přijít televize tak všechno pucuju asi co pět minut mezi vařením :mrgreen: . Když už by se to stalo, omlouvala bych se a napravovala. Rozhodně bych hostům nesdělila (ani normálně natož před televizí), že mě nějaká špína nezajímá ať mi dají pokoj.. 8o

Právě, že před tou TV se to spíš stane, pt člověk je víc ve stresu než před návštěvou příbuzných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.3.12 16:30

Mufi, já myslím, že ne, že to záleží jak to kdo dělá běžně. Já třeba nádobí pulíruju den před návštěvou kontroluji stav jestli mám dostatečný počet sklenic na víno atd.. Já třeba se solničkou a pepřenkou, kterou mám na stůl na dochucení nevařím, takže při vaření bych ji neupatlala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.3.12 16:40
CokeLady píše:
Kallkapa píše:
Mufi, já myslím, že ne, že to záleží jak to kdo dělá běžně. Já třeba nádobí pulíruju den před návštěvou kontroluji stav jestli mám dostatečný počet sklenic na víno atd.. Já třeba se solničkou a pepřenkou, kterou mám na stůl na dochucení nevařím, takže při vaření bych ji neupatlala :mrgreen:

Já solničku a pepřenku pro jistotu nemám. Nemáme vůbec tendenci nic co už je hotové dochucovat, protože solit něco na talíři je hnus, pak je to hned přesolené, jelikož se ta sůl nerozloží do celého pokrmu, ale je jí hodně jen na vrchu.

Takže já bych musela dochucovadla pro Prostřeno koupit :oops:

Zrovna jsem to chtěla napsat! :mrgreen:
Když má někdo potřebu dosolit, donesu mističku se solí, co mám na lince k vaření a mlýnek s pepřem. Na stole to nemám, vadí mi to tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
2.3.12 16:42

Tak já mám sůl a pepř v solničkách v kuchy.lince a používám je jak při vaření, tak při jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.3.12 17:53
MUFICE píše:
Tak já mám sůl a pepř v solničkách v kuchy.lince a používám je jak při vaření, tak při jídle.

Tak to se úplně nabízí je před postavením na stůl umýt. Zuzana to má nejspíš stejně, ale evidentně ji to nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
2.3.12 18:26

Teda u Lenky, to vypadá mňam,mňam…Už se zas hrabou v albech. Mám z toho osypky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.3.12 18:58

Já bych si dneska dala všechno a dala bych jí 10!

To, jak se všude hrabou, mě doslova irituje. Sice jsem sama zvědavka, ale tohle už je moc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
2.3.12 19:27

Dneska měla pěkný menu a dala bych jí taky 10 bodů. Nechápu, že jim nechutnal ten dezert, vypadal dost luxusně :pankac: Ty ženské mi přišly jak buranky, co se řídí heslem, co neznám, to mi nechutná :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
2.3.12 19:33
MUFICE píše:
Dneska měla pěkný menu a dala bych jí taky 10 bodů. Nechápu, že jim nechutnal ten dezert, vypadal dost luxusně :pankac: Ty ženské mi přišly jak buranky, co se řídí heslem, co neznám, to mi nechutná :cert: :cert:

mě taky překvapilo, že třeba neznala ta jedna brokolicovou polívku, ta další se jevila taky jak buranka…pro mě to byly pipky a Veronika jediná všechno chválila ta byla taková normální :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
2.3.12 19:35
draga píše:
MUFICE píše:
Dneska měla pěkný menu a dala bych jí taky 10 bodů. Nechápu, že jim nechutnal ten dezert, vypadal dost luxusně :pankac: Ty ženské mi přišly jak buranky, co se řídí heslem, co neznám, to mi nechutná :cert: :cert:
mě taky překvapilo, že třeba neznala ta jedna brokolicovou polívku, ta další se jevila taky jak buranka…pro mě to byly pipky a Veronika jediná všechno chválila ta byla taková normální :dance:

A ty 2 jí daly docela málo bodů :cert:

Příspěvek upraven 02.03.12 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.3.12 19:59

To jsem si taky říkala, že jsou to buranky! Sice jsem čokoládové suflé nikdy nejedla, ale vypadalo bezvadně. Ony prý, že je to syrové těsto. Tak snad suflé, ne :roll:
A Magda fakt perlila - protě nezná cizí kuchyni, to znamená, že není dobrá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
2.3.12 20:01

magda mi nevadila první den..pak mi přišla už divná a hlavně..tohle já nejím, já mám ráda českou kuchyni, smetana té se bojím… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
2.3.12 20:13

Protože jsou lidi rozmlsané až hrůza :cert: Je super, že vyhrála Lenka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie