Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2458
15.2.12 10:35

V půlce večera už měla Julie hladinku a hned byl zbytek večera klidnější. Bylo vidět jak byla na začátku pořadu roztřepaná a nervní. Ty lívance bych si dala, vypadali super, polívka mohla být taky super. Hlavní chod bych taky spořádala, jen je pravda že tu omáčku mohla ještě propasírovat, byla by hladší. Předkrm sice nic originálního, ale proč ne, kuřecí maso bych si dala, omáčku též jen ten salát bych nesnědla. No ale určitě měla složitý a těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
15.2.12 10:37

hoďte mi prosím v mezičase do dalšího Prostřena (ať nejsme večer moc OT) recepty na ty vaše vyzkoušený lívance ;) , myslím rychlý, nekynutý. Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 10:51

Já psala, že dělám tvarohové lívance a ony jsou jogurtové :oops:

Recept nějaký takový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
15.2.12 10:52

á díky, ty mi budou chutnat…jsou asi takový lehounce navinulý po tom jogurtu, co? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 10:56
elanaa píše: á díky, ty mi budou chutnat…jsou asi takový lehounce navinulý po tom jogurtu, co? :*

To jsou, má to takovou příchuť, a to já ráda. Hlavně jsou jednoduchý, nemusí kynout a bez kvasnic jsou fakt lehoučký. Můžeš jich sníst vagón :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
15.2.12 11:00
KPKristy píše:
elanaa píše: á díky, ty mi budou chutnat…jsou asi takový lehounce navinulý po tom jogurtu, co? :*
To jsou, má to takovou příchuť, a to já ráda. Hlavně jsou jednoduchý, nemusí kynout a bez kvasnic jsou fakt lehoučký. Můžeš jich sníst vagón :lol:

no právě, tyhle recepty z jedný mísy mám nejradši. Když na to dostanu chuť-a za půl hodiny to jím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 12:40

Tak jsem zkoukla včerejší večerní díl a holčina byla moc příjemná! Jen babča je asi trochu rejpalka, uvidíme, co z ní ještě vyleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 12:59
CokeLady píše:
KPKristy píše:
Tak jsem zkoukla včerejší večerní díl a holčina byla moc příjemná! Jen babča je asi trochu rejpalka, uvidíme, co z ní ještě vyleze…
Ale zas mi přijde, že jídlu opravdu rozumí. :think:

Však jo, to jí neberu.
Já jen, že mi přišla jako zrovinka ten typ člověka, co nevěří, že i mladá holka by mohla dobře uvařit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
15.2.12 18:18

tak jsem na zvědavá na studentku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.2.12 18:25
monicskaa píše:

Nevypada to spatne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
15.2.12 18:33

vypadá šikovná..ale přijde mi že málo kořenila,ale to podle ukázek řiakli i ostatní..ale jinak asi dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.2.12 18:33

Vypadá to velice dobře.Na Mennu bych si pošmákla.Akorát jak dělá to tzaziky tak osolíme a opepříme a to samé špenát,ale té soli tam dala tak dvě zrníčka.
Ale je to šikula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.2.12 18:34
Barca12345 píše:
monicskaa píše:
Nevypada to spatne… :think:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.2.12 18:37

Odpoledne jsem si pustila včerejší díl a musím říct, že na 19letou slečnu se chovala a i mluvila velice rozumně, bylo vidět, že vaření rozumí a že ji baví. Mě se líbila, fandím ji, aby vyhrála. Protože dokázala všem vysměvačům mladých holek, že umí a věk není problém :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
15.2.12 18:56
IvkaH píše:
Odpoledne jsem si pustila včerejší díl a musím říct, že na 19letou slečnu se chovala a i mluvila velice rozumně, bylo vidět, že vaření rozumí a že ji baví. Mě se líbila, fandím ji, aby vyhrála. Protože dokázala všem vysměvačům mladých holek, že umí a věk není problém :pankac: :kytka:

byla šikovná..ale bohužel nevyhraje..ta dnešní dostala vícc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky