Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
18.5.12 18:50
@BMRL píše:
Iva a Lucka - prisery.
A Iva jeste se prizna, ze potrebuje penize - a kdo ne???
Lucka je jedovata, az na bliti.. :pocitac: :pocitac: :cert:

To se teda dneska předvedly :pocitac: :pocitac: Taky se vsadím, že jí záviděly ten dům na hypotéku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
18.5.12 18:52
@MUFICE píše:
To se teda dneska předvedly :pocitac: :pocitac: Taky se vsadím, že jí záviděly ten dům na hypotéku :zed:

CHUDINKY..... :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.5.12 18:53

Dneska jsem to viděla (jediný díl tento týden) a teda parta na ho*no 8o . Jedna megera vedle druhé, falešné jako pětka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
18.5.12 18:55

Dnes fakt děs…závist je fakt sviňa.
Dnešní menu se mi líbilo, určitě si udělám zapečené brambůrky :-) a bagetky..i s oregánem!!!!

Iva :cert: :cert: :cert: - no comment, kdo dnes není zadlužený… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
46669
18.5.12 18:56

No, ta Iva už by mohla mít krapet soudnosti ve svém věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
18.5.12 18:56

@JanaK88 Tak já jsem to dnes nevíděla..Přišla jsem o něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
18.5.12 18:57

@KPKristy No, jenže celý týden byl celkem v poklidu, ale dneska to mělo grády :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
18.5.12 18:59
@KPKristy píše:
No, ta Iva už by mohla mít krapet soudnosti ve svém věku…

Přesně tak!!
Jako nedokázala nic pochválit, jen kritizovat, co kde chybí.

Pobavila mě u dezertu - zmrzlina je bez chuti a cítila tam jen banán…v banánové zmrzlině je to teda asi div :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Místo toho, aby to ocenila, zas kydala jen hnůj…fakt se předvedla…KÓNTROLORKA.

• Citovat
  • Upravit
4306
18.5.12 19:07

@Korrrinka Jestli máš ráda ufrfňaný namyšlený nány s kyselými ksichty, tak jsi přišla o hodně. Mě to přišlo slušný, i když na mě hodně kořenila, ale dámy viděly vymazlenej barák a zatnuly se, že jim chutnat nebude, teda zejména dvě dámy, ta nejstarší a ta s tím celerem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
18.5.12 19:08
@renat2 píše:
Přesně tak!!
Jako nedokázala nic pochválit, jen kritizovat, co kde chybí.Pobavila mě u dezertu - zmrzlina je bez chuti a cítila tam jen banán…v banánové zmrzlině je to teda asi div :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Místo toho, aby to ocenila, zas kydala jen hnůj…fakt se předvedla…KÓNTROLORKA.

No když koupíš v obchodě banánovou zmrzlinu, tak aby tam člověk v chuti banán hledal hodně dlouho. Bože co kdyby udělala citronovou, to by bylo stížností, že tam dala citron a ta zmrzlina, že je kyselejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
18.5.12 19:44

@JanaK88 Tak to jsem asi o nic nepřišla. 8) Takový lidí ráda nemám!Se něky jen divím,jak se může přihlásit někdo kdo neumí vůbec vařit!(ale zase asi myslí,že umí) :nevim: Já bych tam nikdy nevlezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
18.5.12 21:10

@Korrrinka Já bych se zase nepřihlásila, protože mám alergii a nenajedla bych se :mrgreen: Moje vaření je ovšem taky docela na prd :mrgreen: Mě docela vytáčí, jak všichni všude cpou ty připravené marinády, podravky a jak tvrdí, že to vše dělali a připravili sami. Přidávání kečupu a sýra do všeho je taky unikum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
18.5.12 21:27

@JanaK88 Já sice alergii nemám,ale zase bych nechtěla být mezi 4 pipkama a posloucht řeči typu:" je to dobrý,jak to děláš?" a pak na kameru řekne:„to byla ale šlichta,fuj“.Tohle nemám ráda. :cert:
Kečup stojí za prd,to raději tatarku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
18.5.12 21:33

@Korrrinka Myslíš domácí tatarku? Vezmeš kupovanou majonezu, dáš do toho kyselou okurku a trošku hořčice (nebo jak to dělal někdo tenhle týden) a říkala, jak je úžasně domácí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já nesmím zpracovaná rajčata a papriku v jakékoliv podobě. Já se nenajím ani u příbuzných, kteří o mé alergií ví, protože se tam určitě někde objeví koření paprika, chilli nebo to debilní rajč :mrgreen:
Mě spíš přijde, že každý tam tvrdí, že vaří skvěle, jak to všem chutná (jde o ověřený recept) a pak z nich vypadne, že tohle jídlo dělali po druhé až třetí v životě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
18.5.12 21:46

Teda ty dvě nány intrikářský :cert: :cert: Já bych to té dnešní hostitelce přála,aby vyhrála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí