Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BMRL píše:
Iva a Lucka - prisery.
A Iva jeste se prizna, ze potrebuje penize - a kdo ne???
Lucka je jedovata, az na bliti..![]()
![]()
To se teda dneska předvedly
Taky se vsadím, že jí záviděly ten dům na hypotéku ![]()
@MUFICE píše:
To se teda dneska předvedly![]()
Taky se vsadím, že jí záviděly ten dům na hypotéku
CHUDINKY..... ![]()
Dneska jsem to viděla (jediný díl tento týden) a teda parta na ho*no
. Jedna megera vedle druhé, falešné jako pětka ![]()
Dnes fakt děs…závist je fakt sviňa.
Dnešní menu se mi líbilo, určitě si udělám zapečené brambůrky
a bagetky..i s oregánem!!!!
Iva
- no comment, kdo dnes není zadlužený… ![]()
@KPKristy No, jenže celý týden byl celkem v poklidu, ale dneska to mělo grády ![]()
@KPKristy píše:
No, ta Iva už by mohla mít krapet soudnosti ve svém věku…
Přesně tak!!
Jako nedokázala nic pochválit, jen kritizovat, co kde chybí.
Pobavila mě u dezertu - zmrzlina je bez chuti a cítila tam jen banán…v banánové zmrzlině je to teda asi div
![]()
Místo toho, aby to ocenila, zas kydala jen hnůj…fakt se předvedla…KÓNTROLORKA.
@Korrrinka Jestli máš ráda ufrfňaný namyšlený nány s kyselými ksichty, tak jsi přišla o hodně. Mě to přišlo slušný, i když na mě hodně kořenila, ale dámy viděly vymazlenej barák a zatnuly se, že jim chutnat nebude, teda zejména dvě dámy, ta nejstarší a ta s tím celerem ![]()
@renat2 píše:
Přesně tak!!
Jako nedokázala nic pochválit, jen kritizovat, co kde chybí.Pobavila mě u dezertu - zmrzlina je bez chuti a cítila tam jen banán…v banánové zmrzlině je to teda asi div![]()
![]()
Místo toho, aby to ocenila, zas kydala jen hnůj…fakt se předvedla…KÓNTROLORKA.
No když koupíš v obchodě banánovou zmrzlinu, tak aby tam člověk v chuti banán hledal hodně dlouho. Bože co kdyby udělala citronovou, to by bylo stížností, že tam dala citron a ta zmrzlina, že je kyselejší ![]()
@JanaK88 Tak to jsem asi o nic nepřišla.
Takový lidí ráda nemám!Se něky jen divím,jak se může přihlásit někdo kdo neumí vůbec vařit!(ale zase asi myslí,že umí)
Já bych tam nikdy nevlezla.
@Korrrinka Já bych se zase nepřihlásila, protože mám alergii a nenajedla bych se
Moje vaření je ovšem taky docela na prd
Mě docela vytáčí, jak všichni všude cpou ty připravené marinády, podravky a jak tvrdí, že to vše dělali a připravili sami. Přidávání kečupu a sýra do všeho je taky unikum
![]()
@JanaK88 Já sice alergii nemám,ale zase bych nechtěla být mezi 4 pipkama a posloucht řeči typu:" je to dobrý,jak to děláš?" a pak na kameru řekne:„to byla ale šlichta,fuj“.Tohle nemám ráda. ![]()
Kečup stojí za prd,to raději tatarku
![]()
@Korrrinka Myslíš domácí tatarku? Vezmeš kupovanou majonezu, dáš do toho kyselou okurku a trošku hořčice (nebo jak to dělal někdo tenhle týden) a říkala, jak je úžasně domácí
![]()
Já nesmím zpracovaná rajčata a papriku v jakékoliv podobě. Já se nenajím ani u příbuzných, kteří o mé alergií ví, protože se tam určitě někde objeví koření paprika, chilli nebo to debilní rajč ![]()
Mě spíš přijde, že každý tam tvrdí, že vaří skvěle, jak to všem chutná (jde o ověřený recept) a pak z nich vypadne, že tohle jídlo dělali po druhé až třetí v životě ![]()
Teda ty dvě nány intrikářský
Já bych to té dnešní hostitelce přála,aby vyhrála.