Pořad PROSTŘENO na Primě :-)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
9.9.10 19:36

Holky tahle serie je desna :-))) jsem zvedava na tu co bude kuchtit zitra:-)))) Jak ta co dnes varila rekla ze ji je malem mi spadla celist :-DDD a ta slovenka jak v tom jidle nasla vlasy no hruuuzaaa:-DDD :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.9.10 19:36

mě ji bylo lito, chtelo se mi brecet sni asi mi pekne pracujou hormony :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.9.10 19:38

Maji odvahu ti lide ale nekdy to spatne neni :-))) i sem odkoukala nektere recepty:-))) ale stejne si je vetsinou zkraslim a dochutim dle sebe:-))) .{color: lime} :zed: :zed: a cela rodinka je pak spokojena:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
9.9.10 19:39

Jééé ja jsme to dnes prošvihla :roll:
Ale jinak koukám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125

Market taky mi ji bylo lito ale cekala jsem prave u ni ze se nejvic ukaze s tech 5 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907

Tenhle týden je fakt divnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.9.10 19:40

Takhle varime nebo spise peceme vzdy kdyz konci prostreno :-) ma sladka Kristynka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.9.10 19:41

Fuuuj dalsi fialovej hnud:-))) koukate na zpravy??? :-))) verte lekarum a platte tolik penez ve spitale :-( :-x :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
9.9.10 19:44

Prostřeno?jj,sleduju pravidelně,ale tento týden to opravdu stojí za to:-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.9.10 19:46

Jeden lepsi jak druhy ale nej byl stejne Kaja:-))) ani buchty se mu nespalili:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
9.9.10 19:47

CO to?? Co bylo ve zprávách?? Děcka koukají na Šmouly, tak mám se zprávama smůlu.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.9.10 21:27

Anduli my koukame jen do 7 na telku a to jen na vecernicek:-))) ale ve zpravach bylo jak nejake te pani zasily nejaky ten pristroj nebo nejakou soucastku do tela:-( celkem humus:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
9.9.10 21:32

COOO? 8-o Jaké paní, jaký přístroj nebo součástku? NO, ted jsem z toho úplně mimo… :lol: Jako nějaké paní z Prostřeno?? Nebo to byla zpráva jen tak mimochodem, jako OT? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.9.10 21:37
Anduli píše:
COOO? 8-o Jaké paní, jaký přístroj nebo součástku? NO, ted jsem z toho úplně mimo… :lol: Jako nějaké paní z Prostřeno?? Nebo to byla zpráva jen tak mimochodem, jako OT? :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já nemůžu :-D Anduli, o prostřeno tady byla debata cca do půlky druhé stránky, teď je řeč o zprávách :kytka:

Teda ale číst to postupně…já se tu válim smíchy…a Anduli tomu nasadila korunu :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.9.10 21:38

To bylo tak trosku mimo prostreno :-) psala jsem to jak jsem pozorovala zpravy na nove tak me to trosicku eee :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí