Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holcicky dnes byli dobrutky v prostreno ![]()
Kozi dam deticky spinkat a hodim ti to tu na zed:-D Mnaminky:-)))) tu kotletku bych si taky dala:-D
![]()
jo, tak už se těším, já tak ráda koukám na tyhle pořady, ale štvou mě ty lidi, jak jsou neupřímní. ![]()
Tak to my se s manželem skvěle bavíme. Lidi jsou někdy trubky. Naše favoritka je Lída - hlášky jako paketa(bageta) a kravaty (krevety), jsou u nás děnně probírány. Ale ty recepty jsou někdy super.
![]()
Já se tedy divím, že do toho lezou, co chutná nám, nemusí chutnat všem, ale je fakt, že se člověk pobaví. Obzvláště jak si někteří myslí, jaký jsou extra šikovní ![]()
Terrad píše:
Tak to my se s manželem skvěle bavíme. Lidi jsou někdy trubky. Naše favoritka je Lída - hlášky jako paketa(bageta) a kravaty (krevety), jsou u nás děnně probírány. Ale ty recepty jsou někdy super.![]()
Moe slova:-D Lida je nejlepsi
ale ted mi prijde tahle rada nezazivna zatim moc nejake chutky nedelaji:-)))
Tak jsem mrkla na to dnešní prostřeno a moc mě to nenadchlo. Může to být dobré, ale ve mě to vůbec nevzbudilo chutě. ![]()
Terrad píše:
Tak jsem mrkla na to dnešní prostřeno a moc mě to nenadchlo. Může to být dobré, ale ve mě to vůbec nevzbudilo chutě.
To vis co je zdrave neni dobre ![]()
Taky občas ráda zaexperimentuju, ale třeba kuskus je pěknej bl…
. To je můj názor, po 3 soustech jsem se málem udusila. ![]()
Terry ja jsem ho mela poprve pred tremi lety u kamaradky ktera si vzala tunisana a myslela jsem ze to nerozchodim:-) no byl to problem abych to do sebe dostala:-) prvni sousta v pohode ale pak jak ta omacka bez chuti maso vselijake a suchy kuskus? no fakt skvele:-D Zitra se chystam delat bramborovy salatek uz mam na nej 14 dni chut
tak snad bude:-)))) strasne moc touzim zkusit udelat morske plody a mam s toho celkem strach…:-( co jsem delala krabi tycinky nikdy mnamka nebyli:-(
Já ty potvory moc nemusím
, ale zkoušela jsem kalamáry- ty ušli a krevety na česneku a zázvoru. Ty jsem tam asi nechala o trochu dýl, byly jako guma
. Holt to neumim upravovat. ![]()
TAk pro jistotu zustanu u ceske kuchyne
ale stejne experimentuju s kazdym jidlem co delam:-) snazim se podle receptu ale vzdsy si vse podle sebe upravim:-) a deti i chlap jsou vzdy spokojeni
mam totiz doma kobylky:-D
Klasika je klasika. A když se nepovede, zabalím to manželovi do práce a tam se ssní vždycky
. A ještě to má ohlas.
Hele to hezke to asi taky vyzkusam i kdyz muj chlap je desny setrilek on by jedl i plesnivy chleba:-) my tri zenske jsme desne vybirave v jidle ![]()
Holky, také dávám dojíždět chlapovi, když mi můj výtvor nešmakuje. Už si nejednou stěžoval, že je jako popelnice
Kuskus také nemusím nebo to neumím připravit a potvory už vůbec ne, se mi zvedá kufr
A co jste říkali na tu dýňovou rozpravu, jsem nevěděla o co jim jde, jestli je to taková dýně nebo jiná. Mají odlišnou chuť? Něco o tom mleli, ale mám pocit, že tomu také nehověli. ![]()