Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo táák!
Jsem debil, no..
Čtu si několik diskuzí naráz, klikám sem a tam, tak mi to nějako uniklo.
Mě zmátlo jak Bubli psala, že nějaké TÉ paní zašili nějaký ten přístroj… Jsem myslela jako TÉ PANÍ Z PROSTŘENO, co tam dneska brečela! ![]()
NO, já mám dost, jdu na kutě radši… ![]()
Tak jsem dnes koukla na netu na Prostřeno s Pavlínou a jsou jeden za 18 a druhej bez dvou za 20
. Divný lidi!!! ![]()
A ta Milada je studená, hnusná zrůda. Já bych jí šlápla do toho jejího nakyslýho ksichtu.
Hama píše:
Tak jsem dnes koukla na netu na Prostřeno s Pavlínou a jsou jeden za 18 a druhej bez dvou za 20. Divný lidi!!!
A ta Milada je studená, hnusná zrůda. Já bych jí šlápla do toho jejího nakyslýho ksichtu.
Která je ta Milada? ![]()
Tak holky a vyhrala to ta nejmladsi
celkem jsem ji to i prala ale jinak tento tyden byli hodne slabi:-( ale uvazuju ze ty husi nebo kachni prsa zkusim:-)))
![]()
Hm…:-))))) A co zitra delate holky k obedu? vytahla jsem kousilinek masa a uvazuju co s tim:-D ![]()
bublinkaa.a píše:
Hm…:-))))) A co zitra delate holky k obedu? vytahla jsem kousilinek masa a uvazuju co s tim:-D
Ahoj! Tak já se dnes chystám na sekanou, zelí a knedlík ![]()
Milhaus prijdu na obed mnamiiii:-))) no tak ja teda udelam rizecky:-))) a ke kavicce budeme s Kristynkou pect nejake rohlicky co jsem naslav jednom casopise
pak poslu na ochutnavku:-))) ze bych se prihlasila do prostreno ?
skoda ze na to nemam povahu jinak bych jim ukazala co ve me je
![]()
BUBLINKO,tak se my nějak nepovedly,asi by jsis nepochutnala.
Holky vy si tedy debužírujete, já skoro nic nemůžu - kojím a trpíme na prdíky. Kde se najdou ty recepty? Včera jsem slintala nad těmi šťouchanými brambory ![]()
Kozi normalne zadas v seznam prostreno recepty a vyjede ti to:-) Me se vcera rohlicky moc povedly:-))) dva plechy a jak se krasne zaprasilo:-))) to bys mohla i ty s kojenim:-))) jestli rady pecete holky napisu recept jednoduchy a opravdu mnam mnam:-D ![]()
Klidně napiš, já tedy hlavně hodně ráda jím, ale péct zvládnu také. ![]()