Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Jedna z mych blizkych znamych pro Provident leta delala marketing, kdyz tam skoncila (zmena managementu) a na mejdanu se namazala, vypadlo z ni, jak dopodrobna vypada firemni strategie… no, kazdy ma svoje svedomi. ![]()
@Anonymní píše:
Jedna z mych blizkych znamych pro Provident leta delala marketing, kdyz tam skoncila (zmena managementu) a na mejdanu se namazala, vypadlo z ni, jak dopodrobna vypada firemni strategie… no, kazdy ma svoje svedomi.
jj, namotat, velké bonusy za „nové dveře“ a pak si ty lidi co nejdýl „udržet“ v tom kolotoči a když není na splátku, dáme novou půjčku a peníze na splácení vezmem z ní…
klasika těchto společností s týdenními výběry v domácnostech..
když je to na účet, tak jsou podmínky mnohem lepší, ale to moc dávat nechtějí..
radši chodí zvonit každý pátek a „udržovat kontakt s klientem“
jak říkáš, každý má svůj žaludek…
jednu OZ jsem zavírala, natáhla do svého super-byznysu podnikavé cikány, co jí lovili duše ve svých vodách a ona od nich už při podpisu smlouvy stáhla půlku z půjčky na splátky a pak to tam týdně zapisovala, aby to vypadalo, že platí.. byla to ta největší spodina, většina bez příjmů.. vydělala si v té době od Providentu 50 měsíčně (jako brigáda k její práci)… došlo na ni během pár měsíců, až se splátky přestaly ve větší míře platit a jejímu manažerovi to přestalo poněkud sedět…
@Lucy75 píše:
jj, namotat, velké bonusy za „nové dveře“ a pak si ty lidi co nejdýl „udržet“ v tom kolotoči a když není na splátku, dáme novou půjčku a peníze na splácení vezmem z ní…
klasika těchto společností s týdenními výběry v domácnostech..
když je to na účet, tak jsou podmínky mnohem lepší, ale to moc dávat nechtějí..
radši chodí zvonit každý pátek a „udržovat kontakt s klientem“
jak říkáš, každý má svůj žaludek…
jak žaludek - když si hlupáci napůjčovali na blbosti, tak nemá cenu moralizovat nad Providentem.
@Burj Chalifa moralizování nechávám na soudu
žaludek OZ musí být silný a o rozumu klientů jsem nikdy valné mínění neměla
existují výjimky…
@Burj Chalifa píše:
jak žaludek - když si hlupáci napůjčovali na blbosti, tak nemá cenu moralizovat nad Providentem.
Nez jsem zjistila, jak je ta strategie detailne propracovana, taky jsem si rikala neco podobneho.
Dnes jsem zavolal paní a řekl jí o tom, na otázku, proč jsem jim to neoznámil, jsem odpověděl, že mám strach. Ona mě uklidnila, že tohle se stává, že firma se přihlásí do řízení a že se mi uleví.
Řekla mi i, že jelikož jsem vše uvedl pravdivě, posuzuje se moje půjčka jako úpadek a pouze se přihlásí, žádné vyhrožování apod.
Takže chci všem vzkázat, je to v lidech, a mě snad čeká lepší život.
Z.