Provident a insolvence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24897
14.9.22 20:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.22 20:55

Jedna z mych blizkych znamych pro Provident leta delala marketing, kdyz tam skoncila (zmena managementu) a na mejdanu se namazala, vypadlo z ni, jak dopodrobna vypada firemni strategie… no, kazdy ma svoje svedomi. :zed:

• Citovat
  • Upravit
24897
14.9.22 21:01
@Anonymní píše:
Jedna z mych blizkych znamych pro Provident leta delala marketing, kdyz tam skoncila (zmena managementu) a na mejdanu se namazala, vypadlo z ni, jak dopodrobna vypada firemni strategie… no, kazdy ma svoje svedomi. :zed:

jj, namotat, velké bonusy za „nové dveře“ a pak si ty lidi co nejdýl „udržet“ v tom kolotoči a když není na splátku, dáme novou půjčku a peníze na splácení vezmem z ní…
klasika těchto společností s týdenními výběry v domácnostech..
když je to na účet, tak jsou podmínky mnohem lepší, ale to moc dávat nechtějí..
radši chodí zvonit každý pátek a „udržovat kontakt s klientem“
jak říkáš, každý má svůj žaludek…

jednu OZ jsem zavírala, natáhla do svého super-byznysu podnikavé cikány, co jí lovili duše ve svých vodách a ona od nich už při podpisu smlouvy stáhla půlku z půjčky na splátky a pak to tam týdně zapisovala, aby to vypadalo, že platí.. byla to ta největší spodina, většina bez příjmů.. vydělala si v té době od Providentu 50 měsíčně (jako brigáda k její práci)… došlo na ni během pár měsíců, až se splátky přestaly ve větší míře platit a jejímu manažerovi to přestalo poněkud sedět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.9.22 21:04
@Lucy75 píše:
jj, namotat, velké bonusy za „nové dveře“ a pak si ty lidi co nejdýl „udržet“ v tom kolotoči a když není na splátku, dáme novou půjčku a peníze na splácení vezmem z ní…
klasika těchto společností s týdenními výběry v domácnostech..
když je to na účet, tak jsou podmínky mnohem lepší, ale to moc dávat nechtějí..
radši chodí zvonit každý pátek a „udržovat kontakt s klientem“
jak říkáš, každý má svůj žaludek…

jak žaludek - když si hlupáci napůjčovali na blbosti, tak nemá cenu moralizovat nad Providentem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24897
14.9.22 21:07

@Burj Chalifa moralizování nechávám na soudu :mrgreen: žaludek OZ musí být silný a o rozumu klientů jsem nikdy valné mínění neměla :mrgreen: existují výjimky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.22 21:41
@Burj Chalifa píše:
jak žaludek - když si hlupáci napůjčovali na blbosti, tak nemá cenu moralizovat nad Providentem.

Nez jsem zjistila, jak je ta strategie detailne propracovana, taky jsem si rikala neco podobneho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.22 09:38

Dnes jsem zavolal paní a řekl jí o tom, na otázku, proč jsem jim to neoznámil, jsem odpověděl, že mám strach. Ona mě uklidnila, že tohle se stává, že firma se přihlásí do řízení a že se mi uleví.

Řekla mi i, že jelikož jsem vše uvedl pravdivě, posuzuje se moje půjčka jako úpadek a pouze se přihlásí, žádné vyhrožování apod.

Takže chci všem vzkázat, je to v lidech, a mě snad čeká lepší život.

Z.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel