Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Jsem OZ u této firmy a mám dost klientů, kteří normálně spláceli a půjčku doplatili
.., ale je x klientů, kteří podlehnou svodům nabízených dalších peněz a dopadnou špatně..a taky někteří kdo si to vezme schválně a pak jde do insolvence..
Tak pokud člověk jde do půjčky s tím, že chce tolik a tolik na to a to..vezme platí a kdykoliv může doplatit ![]()
Jedná se mi právě o to, že momentálně potřebuje jednorázovou finanční inejkci a já jsem na RD, vše jsme promysleli a se splácením nebude problém…jen právě jsem četla spoustu recenzí, že člověku vnutí další peníze a tím pak člověk jde ke dnu..ale já si přeci vezmu půjčku a když jinou nepodepíšu, tak tím to hasne, řádně splácím, pak odcházím s čístým štítem přeci
Nemají problém, snaží se vyhovět, jedna z nejlepších institucí pro ne-levné půjčování peněz.
Ahoj.
S Providentem žádnou zkušenost nemám (ani si jinýma společnostma).
Ale včera to probírali v tevizi (ČT) a tvrdili, že jsou-li členy České leasingové a finanční asociace, tak prej je to snad OK…
Ostatním se na sto honů vyhnout.
Provident podle seznamu mezi členy ČLFA patří.
Příspěvek upraven 24.03.14 v 21:03
Ale dobrou, nebyl žádný problém, tedy splácela jsem řádně, tak nebyl důvod, ale byla dobrá domluva i s nimi, přistoupili i na odložení splátky, nebo jsem i dala míń,prostě pochopili snahu.
@Anonymní píše:
Jedná se mi právě o to, že momentálně potřebuje jednorázovou finanční inejkci a já jsem na RD, vše jsme promysleli a se splácením nebude problém…jen právě jsem četla spoustu recenzí, že člověku vnutí další peníze a tím pak člověk jde ke dnu..ale já si přeci vezmu půjčku a když jinou nepodepíšu, tak tím to hasne, řádně splácím, pak odcházím s čístým štítem přeci
ano, po pár týdnech řádného splácení vám nabídnou další a teď záleží, jestli ji využijete ![]()
@Anonymní píše:
u providentu je tak
A společnost Provident vyhrála 1.místo ve zlatém měšci v uvěrových produktů..no a už nebudu vychvalovat
..prostě splácet se musí všude, většinou negativ. hodnocení je od neplatičů ![]()
Jen ty nejlepsi.
Pujcili jsme si-a do 14 dnu bezurocne vratili.
Meli z na s jiste radost
![]()
Taky nemužu říct nic negativního na tuto společnost
když budete splácet poctive nebo když zrovna nebudete mít tolik tak se snažit opravdu každý týden aspon něco dat, tak si myslím že jiny problém by nastat neměl.
Pokud člověk řádně splácí exekuce by mu hrozit neměla. Jsou ale dvě věci, které by mne od půjčky odradily:
1. výše RPSN
2. týdenní splátky
Splátky sice nejsou tak vysoké, ale pro člověka, který jde od výplaty k výplatě to může být problém - výplata je jen jednou měsíčně, splátky 4× za měsíc.
Raději bych tedy volila půjčku u banky, pokud by to přes banku neprošlo, pak tedy půjčku na něco hodně moc důležitého, jinak Provident nikdy. Nechápu půjčky na Vánoce nebo dovolenou.
Provident jsem nikdy neměla. Zkušenost však v rodině máme. Půjčku si vzala babička a horko těžko se pak z toho dostávala.
Teď mi to teprve docvaklo. Dnes je tak příšerná doba, že lze Provident v podstatě některým lidem doporučit. Hned vysvětlím: před lety byl Provident téměř symbolem lichvy díky šíleným úrokům a možná týdenním splátkám. Jenomže mezitím se situace na trhu půjček tak zhoršila, že přibylo strašné množství podvodných firem, kterým už nestačí vás okrást na vysokých úrocích, ale rovnou vás chtějí okrást úplně a bez půjčky. To znamená, různé skryté dodatky smlouvy, které vám prakticky znemožní zaplatit „včas“, nebo směnky, následné zmocnění se vaší nemovitostí. Nebo jen výběr poplatků za nic (údajně za oddlužení atd) Takže vlastně proto je u Providentu jakás takás jistota, že vás čekají „jen“ hodně vysoké (pro někoho oprávněně lichvářské) úroky a týdenní splátky. Píšu to dobře?
@Heinich Vystihls to přesně. Náš stát je tak benevolentní vůči různým vyděračskýcm individuím, že v jejich stínu je vlastně Provident taková krásná a téměř bezúročná půjčka.
Dobrý večer, zajímalo by mě, zda je tu někdo, kdo má kladnou zkušenost s Providentem? když človek řádně splácí, nemůžu se přeci dostat do exekuce a podobných začarovaných kruhů…zajímalo by mě, zda si někdo půjčil méně než 20 tis a vše probíhalo hladce, děkuji za zkušenosti