Schválení cofidis půjčky

13
20.3.14 08:23

schválení cofidis

Hledám někoho, kdo má již půjčku cofidis. Zajímá mě jak probíhá její schválení. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
7.8.14 19:03

Schválení

V momentě kdy odešleš podepsané smlouvy zpět, bude se žádost minimálně 3 dny vyhodnocovat. Ověří se příjmy, doklady atd. v momentě, že je vše ok - posílají se ti penízky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 17:28

Ahoj nebral jste si někdo v poslední době u nich půjčku? Máme podanou žádost o partnerskou půjčku, smlouvy už jsem poslala minulé úterý a stále se nikdo neozval tak si říkám že to asi neprošlo nebo to schválení trvá tak dlouho? Volat se mi tam nechce nechci vypadat jako blázen co je nahání.

• Citovat
  • Upravit
43
5.10.15 17:31
@Anonymní píše:
Ahoj nebral jste si někdo v poslední době u nich půjčku? Máme podanou žádost o partnerskou půjčku, smlouvy už jsem poslala minulé úterý a stále se nikdo neozval tak si říkám že to asi neprošlo nebo to schválení trvá tak dlouho? Volat se mi tam nechce nechci vypadat jako blázen co je nahání.

Minulé úterý odesláno plus 3 dny než se jim to vrátí na stůl. A pak 3 dny na ověření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 17:32

@Tidlinka tak ještě počkám děkuji.

• Citovat
  • Upravit
5.10.15 17:37

Půjčky jsou na ho*no ať je to u kohokoliv.. Nejbezpečnější varianta je si našetřit z vlastních zdrojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.15 11:45
@shadowofangels píše:
Půjčky jsou na ho*no ať je to u kohokoliv.. Nejbezpečnější varianta je si našetřit z vlastních zdrojů.

Kdybych nemusela neberu si ji-máme více splátek a konsolidace nám nevyšla tedˇmají akci na partnerskou půjčku-tudíž jsem toho s manželem využila-jinak už se ozvali a půjčku máme schválenou-děkuji.

• Citovat
  • Upravit
107
20.10.15 16:13

Nevim, jestli tyhle „rychlo pujcky“ jsou pro zeny na materske dobre… spise je to cesta do pekla
a v neposledni rade reklama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.10.15 17:48
@brumlla píše:
Nevim, jestli tyhle „rychlo pujcky“ jsou pro zeny na materske dobre… spise je to cesta do pekla
a v neposledni rade reklama…

z čeho to chtějí splácet, když si berou půjčky s nehoráznými úroky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.11.15 16:12

Zdravím, schválili někomu půjčku u Cofidisu i přesto, že byl v registru? Přítel má exekuce, ale splácí je a já jsem uvedena jako spolužadatel, jsem naprosto čistá, tak mě zajímá jaká je šance. Zatím nám ji předběžně schválili, musíme poslat dokumenty.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
24.11.15 16:17
@barenacek píše:
Zdravím, schválili někomu půjčku u Cofidisu i přesto, že byl v registru? Přítel má exekuce, ale splácí je a já jsem uvedena jako spolužadatel, jsem naprosto čistá, tak mě zajímá jaká je šance. Zatím nám ji předběžně schválili, musíme poslat dokumenty.Děkuji

no asi vám to schválí, slyšela jsem, že to schvalují kde komu, ale ženeš se teda do pekel… jinak to vyřešit nejde? :(

• Citovat
  • Upravit
5593
24.11.15 16:26
@barenacek píše:
Zdravím, schválili někomu půjčku u Cofidisu i přesto, že byl v registru? Přítel má exekuce, ale splácí je a já jsem uvedena jako spolužadatel, jsem naprosto čistá, tak mě zajímá jaká je šance. Zatím nám ji předběžně schválili, musíme poslat dokumenty.Děkuji

Hodne stesti s takovymi pujckami… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
25.11.15 07:11

Je to opravdu dobrý nápad???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...