Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Jen v rychlosti, kdyz exekutor oblepil i me veci v mnou pronajatem byte, muze to vyresit podnajemnce sam vylucovaci zalobou, nebo musim ja osobne prokazovat puvod mych veci?
Rekla bych ze bys mela ty prokazat puvod tvych veco ale vetsinou v najemni smlouve byva vse sepsano so v byte je pri nastupu takze by s tim nemusel byt problem.
To ano, soupis mame, ale on si myslel, ze to ututla a vyresi za mne a to predpokladam nejde a ja ted musim shanet pravnika a dokazovat to. Nebo se pletu?
Já jsem bohužel dost skeptická. Mému tchánovi nestačila ani faktura na jeho jméno, když přišel exekutor do skladu, kde měl zboží
.
Asi bych nejdriv skusila vyresit samam staci zajit za exekutorem. Nevim skusenost tim nemam a doufam ze nebdu ale jelikoz je to ve smlouve mel by to respektovat a kdyz pak jedine pravnik.
O pravnika nejde, ale ze si podnajemce myslel, ze tu zalobu poda sam a ja se o tom asi nedozvim. Ale to predpokladam myslel blbe…
@pikola píše:
Jen v rychlosti, kdyz exekutor oblepil i me veci v mnou pronajatem byte, muze to vyresit podnajemnce sam vylucovaci zalobou, nebo musim ja osobne prokazovat puvod mych veci?
musíš Ty, do 14 dnů podat vylučovací žalobu.
@martina.se píše:
musíš Ty, do 14 dnů podat vylučovací žalobu.
do 30. Ma to Vrana
asi mu tu moji exekuci taky pak dam.
@pikola píše:
do 30. Ma to Vranaasi mu tu moji exekuci taky pak dam.
no tak to potěš. Vrána je taky dobrý juzek ![]()
@pikola píše:
Vylučovací žalobu podává vlastník neoprávněně zabavených věcí - pozor, důležité - na věřitele jako žalovaného.
@pikola píše:
do 30. Ma to Vranaasi mu tu moji exekuci taky pak dam.
kristova noho slyším to jméno a je mi zle
snad to pro vás dopadne dobře…také jsme v podnájmu a hrozím se toho jako čert kříže…jednou jsem zažila exekutory právě od pana Vrány a takové hovada jsem ještě nikdy neviděla
raději na to nemyslet
Tak jako kdyz to uvezmu do dusledku, tak me tech par veci nevytrhen vzhledem k tomu, kolik mi ten najemnik dluzi a kolik bude stat pravnik
a vidina toho, ze pak dam ex na nej ja, tak uvidim tak fen za 200.-