Provident pořád nabízí další půjčky

Anonymní
17.3.17 21:51

Provident pořád nabízí další půjčky

Dobrý večer, téma zakládám anonymně, mám tady známé a nechci, aby o tom věděli.
Mám doplacenou půjčku u Providentu skoro 3 měsíce, nyní mi často od nich chodí sms, že mi půjčí další peníze, na ty sms nereaguji, dokonce dnes mi volala obchodní zástupkyně, že mi musí oznámit, že pro mě mají připravenou další půjčku, já ji ovšem nechci, volala mi podruhé, poprvé před měsícem a jasně jsem jí řekla, že pokud někdy budu ještě půjčku chtít, že ji budu sama kontaktovat.
S Providentem jsem byla spokojená, ale jsem ráda, že jsem půjčku doplatila a už nikdy ji nechci.
Proč to dělají?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.3.17 22:00

Jsem OZ u PF..bohužel musíme navolavat klienty s nabídkami..pak probíhá následná kontrola buď to naším DM a nebo callcentrem. Tak to nevnimejte špatně.
Co poradím..lze zažádat o výmaz Vašich osobních údajů z databáze a už Vás nebudou/nebudeme kontaktovat.
Mějte se fajn :)

• Citovat
  • Upravit
56314
17.3.17 22:04

Proč myslíš? :mrgreen: Normálně tam zavolej nebo napiš email, že si nepřeješ, aby tě dál kontaktovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
17.3.17 22:10

Ignoruj to. Co jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
17.3.17 22:44

Je to běžná praxe i u jiných poskytovatelů. Nám volají často, kolikrát si říkám, kde berou mé číslo. Nebavím se s nimi a típnu telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
18.3.17 07:40

Normálně to ignoruj ;) chtějí mít jen další kšeft, nic jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.17 07:56
@Anonymní píše:
Dobrý večer, téma zakládám anonymně, mám tady známé a nechci, aby o tom věděli.
Mám doplacenou půjčku u Providentu skoro 3 měsíce, nyní mi často od nich chodí sms, že mi půjčí další peníze, na ty sms nereaguji, dokonce dnes mi volala obchodní zástupkyně, že mi musí oznámit, že pro mě mají připravenou další půjčku, já ji ovšem nechci, volala mi podruhé, poprvé před měsícem a jasně jsem jí řekla, že pokud někdy budu ještě půjčku chtít, že ji budu sama kontaktovat.
S Providentem jsem byla spokojená, ale jsem ráda, že jsem půjčku doplatila a už nikdy ji nechci.
Proč to dělají?

proč asi? kšeft je kšeft :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.3.17 08:13

Mají údaje plus ví, že jste schopná platit takže budou lákat a lákat až nalakají.. zrušte souhlas s nabídkami apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel