Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Jsem OZ u PF..bohužel musíme navolavat klienty s nabídkami..pak probíhá následná kontrola buď to naším DM a nebo callcentrem. Tak to nevnimejte špatně.
Co poradím..lze zažádat o výmaz Vašich osobních údajů z databáze a už Vás nebudou/nebudeme kontaktovat.
Mějte se fajn ![]()
Proč myslíš?
Normálně tam zavolej nebo napiš email, že si nepřeješ, aby tě dál kontaktovali
Je to běžná praxe i u jiných poskytovatelů. Nám volají často, kolikrát si říkám, kde berou mé číslo. Nebavím se s nimi a típnu telefon.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, téma zakládám anonymně, mám tady známé a nechci, aby o tom věděli.
Mám doplacenou půjčku u Providentu skoro 3 měsíce, nyní mi často od nich chodí sms, že mi půjčí další peníze, na ty sms nereaguji, dokonce dnes mi volala obchodní zástupkyně, že mi musí oznámit, že pro mě mají připravenou další půjčku, já ji ovšem nechci, volala mi podruhé, poprvé před měsícem a jasně jsem jí řekla, že pokud někdy budu ještě půjčku chtít, že ji budu sama kontaktovat.
S Providentem jsem byla spokojená, ale jsem ráda, že jsem půjčku doplatila a už nikdy ji nechci.
Proč to dělají?
proč asi? kšeft je kšeft ![]()
Mají údaje plus ví, že jste schopná platit takže budou lákat a lákat až nalakají.. zrušte souhlas s nabídkami apod.
Dobrý večer, téma zakládám anonymně, mám tady známé a nechci, aby o tom věděli.
Mám doplacenou půjčku u Providentu skoro 3 měsíce, nyní mi často od nich chodí sms, že mi půjčí další peníze, na ty sms nereaguji, dokonce dnes mi volala obchodní zástupkyně, že mi musí oznámit, že pro mě mají připravenou další půjčku, já ji ovšem nechci, volala mi podruhé, poprvé před měsícem a jasně jsem jí řekla, že pokud někdy budu ještě půjčku chtít, že ji budu sama kontaktovat.
S Providentem jsem byla spokojená, ale jsem ráda, že jsem půjčku doplatila a už nikdy ji nechci.
Proč to dělají?