Provozovna kosmetiky v rodinné domě

Iza410
11.6.24 17:26

Provozovna kosmetiky v rodinné domě

Krásný den děvčata.
Chtěla jsem se zeptat jestli jste některá z vás řešila schválení kosmetického salónu v rodinném domě.
Máme skvělé prostory ale nikde jsem nenašla seznam věcí, co by provozovna měla splňovat. Nějaké základní vím jako je třeba umyvadlo.
A když už jsem něco našla, tak se to vždy týkalo nebytových prostor. Nikde jsem nenašla jestli v rodinném domě jsou nějaké speciální podmínky.
Jestli třeba nevadí, že by se do provozovny chodilo přes obývací pokoj nebo musí mít samostatný vstup.
Pokud jste to některá řešila budu moc ráda za rady a tipy.

Moc děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
11.6.24 17:46

Nevim jestli by to vadilo úřadům, ale ja osobne do Kadernictvi, kam se leze pres obývák, bych ani nepachla - to snad ani nemůžeš myslet vážně ne? 8o

• Citovat
  • Upravit
15586
11.6.24 17:52
@Iza410 píše: Více

Ano, musíš mít samostatný vstup. A to je jen jedna maličkost, z mnoha dalších věcí.
Zavolej si na příslušnou hygienickou stanici ve vašem kraji a tam ti vše řeknou. :roll:
Pokud nejsi schopná toto řešit na příslušných místech a musíš tady na emiminu, tak podnikat ani nezačínej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
11.6.24 18:34

Jak pise smoulice, zavolej si na svou hygienu a zeptej se, třeba se rovnou přijedou podívat a řeknou ti, zda by to vůbec šlo a případně, jak. Zkus si vymyslet více variant, ale když není samostatný vstup, tak nevím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
11.6.24 18:37

Když pominu že musíš mít samostatný vstup…tak tobě by nevadilo že ti přes obývák couraji cizí lidi? A třeba v zimě by to bylo určitě super když by ti tam na koberec nanosili rozbředlý sníh, sůl a bláto 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
11.6.24 18:40

Já teda znám kosmetiku, kde se chodí přes chodbu, ne přes obývák.
A má tam v té části baráku i wc pro hosty.
Takže to asi jde, ale jak říkají ostatní. Nejlepší budeš mít, když si to zjistíš konkrétně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat