Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak to je jasné, že v těhotenství jsou plná, pevná pěkná… neboj, pytlíky budou ![]()
Kojila jsem skoro 10 měsíců, teď už 2 měsíce nekojím. Prsa mám podle mě jako před otěhotněním.
Měla jsem slabá Bčka, při kojení Dčka. Ale já na nich zas tak nelpím, ten pupek, co mi zůstal, mě sejří víc. ![]()
@Svistice já jsem měla malé a pytlíkové i před prvním těhotenstvím…
, takže jsem po kojení nemohla čekat změnu k lepšímu ![]()
Ale je fakt, že více mi vadí tlusté nohy - mám hubený vršek a nohy jak sudy - stehna tlusté, lýtka tlusté.. nemůžu na sebe ani sehnat kozačky, ptž žádné nezapnu.
Tak kozačky jsem na sebe měla problém sehnat vždy - mám velikost 36, ale svalnatá lýtka tak na velikost 39.
@Svistice píše:
Tak kozačky jsem na sebe měla problém sehnat vždy - mám velikost 36, ale svalnatá lýtka tak na velikost 39.
taky, taky ![]()
@verulicek píše:
No já jsem zvědavá…hodně holek co tu píše začíná s velikostí A, B…já jsem měla před otěhotněním 80 C/D…teď po prvním trimestru mám spíš ty D. Nechci moc přemýšlet, jaké mám vyhlídky
ráda bych citovala sama sebe s odstupem roku a půl..v těhotenství jsem nabrala 8 kilo, po porodu prsa E (z původních C/D) kila šla dolů hned, pár měsíc po porodu jsem vážila dokonce o sedm kilo míň než před těhotenstvím. Nyní kojím desátý měsíc (3× denně) a prsa mám nejmenší v mém životě (asi B/C) - ta velikost sama o sobě je super, ale zbylo mi dost kůže a tak jsou povislá a hlavně jako bych v nich měla vodu..měkká a ztrácí tvar. Nedá se nic dělat, těším se na další těhotenství, snad zase naskočí ![]()
@verulicek Mám to stejně jako ty i s velikostí před a taky s velikostí po. O tvaru ani nemluvím, lehnu si a prsa mám pod pažemi
. Kojím teda 14tý měsíc. Nevím jak to bude vypadat právě po druhém kojení a raději o tom nepřemýšlet a šetřit na plastiku ![]()
Tak já před dětmi Béčka, po dětech Déčka, teď při kojení spíš Ečka. Manžel spokojen
Já už míň… Zlatý moje pevný Béčka ![]()
Ženy, vaše starosti bych chtěla mít
Já před kojením nulky, při kojení půlky, po kojení důlky
No důlky snad ne, ale nemám k nim daleko
Když se mi v porodnici nalila prsa, měla jsem solidní dvojky, trvalo to sice jen dva dny, ale připadala jsem si jak hvězda. Dokonce jsem si udělala i foto na památku ![]()
@Ivčis a taky plánuješ druhé? já právě chci být příští rok zas těhotná, tak si říkám, že třeba zase naskočí
ale nechci si dělat iluze, že zůstanou ![]()
@verulicek Ono to není, že by se zmenšily, ale tím, jak natečou, tak povolí kůže a jak se vrátí do svojí velikosti, tak povisnou a vypadají menší… pořád říkám chlapovi, ať si je užívá (má rád větší), že už to takový jako teď nikdy nebude ![]()
@FikuLenka To je jak kámoška, ta se vdávala v nějakém 5 měsíci těhotenství a nejnadšenější byla z toho, že je poprvé v životě v šatech bez podprdy a že má výstřih plný
Já mám opačnej problém, hned bych někomu půlku dala ![]()
@Aries6 garantuju, že nejen vypadají…prostě menší jsou. možná je to dáno i tím, že mám pár kil dole, ale ta hmota tam prostě není. když si vezmu starou podprsenku, je poloprázdná..tak to „povisnutím“ asi nebude
vesměs jsem ráda, celý život jsem trpěla že mám velká prsa…jen kdyby byly teď trochu pevnější ![]()