Prská jídlo, co s tím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
prská jídlo co s tím?? :(
Ahoj maminky mám pětiměsíčního syna a právě jsem začala přikrmovat, problém je že on vše prská, chutná mu vše sní krásně, celou kaši i mrkvičku ještě otevírá pusinku že chce další ale pořád prská, nejdřív to dělal občas ted už je to u každé lžičky, zlobit se nepomůže, taky on by to stejně asi nepochopil
vždy prskne a směje se tomu
poradte co sním?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anninka2 píše:
Ahoj maminky mám pětiměsíčního syna a právě jsem začala přikrmovat, problém je že on vše prská, chutná mu vše sní krásně, celou kaši i mrkvičku ještě otevírá pusinku že chce další ale pořád prská, nejdřív to dělal občas ted už je to u každé lžičky, zlobit se nepomůže, taky on by to stejně asi nepochopilvždy prskne a směje se tomu
poradte co sním??
Oblepit stěny, syna i sebe igelitem a počkat až to přejde.
Nesměj se tomu, nehubuj, žádnou reakci a ono to časem přejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud děti u jídla zlobily, tak šly od stolu, Ať jim je půl roku nebo tři
Já na tohle nemám nervy, ono když jde dítě baštit pak třeb a za půl hodiny hladově, tak ho přejdou blbý nápady a jí, aby zahnalo hlad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sebrala jsem mu jidlo a nechala vyhladovet a nedala ani kozu, aby si nahodou nemyslel ![]()
- Citovat
- Upravit
Pokud děti u jídla zlobily, tak šly od stolu, Ať jim je půl roku nebo tři
Přesně. To je jediný, co zabralo i u nás. Prostě: děláš ptákoviny?- nemáš hlad, dostaneš jídlo později. Došlo mu to rychle.
Příspěvek upraven 28.08.13 v 19:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč hladovět? Když má hlad, baští a nevymýšlí blbosti. Když je dělá, tak zase takový hlad nemá, protože kdyby ho měl, tak to slupne jako malinu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s Jaruší a Gladys, hraje si, ale má jíst. takže nechat vyhladovět. snáž tak pochopí, že se to nemá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaruše píše:
@Gladys píše:
Pokud děti u jídla zlobily, tak šly od stolu, Ať jim je půl roku nebo třiJá na tohle nemám nervy, ono když jde dítě baštit pak třeb a za půl hodiny hladově, tak ho přejdou blbý nápady a jí, aby zahnalo hlad
Přesně. To je jediný, co zabralo i u nás. Prostě: děláš ptákoviny?- nemáš hlad, dostaneš jídlo později. Došlo mu to rychle.
Příspěvek upraven 28.08.13 v 19:52přesn tak, enchetela jídlo, odesla od stolů, nemam nervy na to, aby jídlo bylo vsude, pochopila to za týden a jak to slo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anninka2 píše:
I takhle malé mimča jste nechali hladovět??
to není hladovení, ale aby pochopilo, díte pochopí, prtože maa hlad, tak to zdlábně jako prd, stačí, dkyž ho zase posadís za půl hodinky, on dostane hlad a delat to nebude, to vím zaručeně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit