Prská jídlo, co s tím?

117
28.8.13 19:19

prská jídlo co s tím?? :(

Ahoj maminky mám pětiměsíčního syna a právě jsem začala přikrmovat, problém je že on vše prská, chutná mu vše sní krásně, celou kaši i mrkvičku ještě otevírá pusinku že chce další ale pořád prská, nejdřív to dělal občas ted už je to u každé lžičky, zlobit se nepomůže, taky on by to stejně asi nepochopil :( vždy prskne a směje se tomu 8o poradte co sním?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
28.8.13 19:22

Nic.. Přejde to samo a objeví se zas něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
28.8.13 19:22
@Anninka2 píše:
Ahoj maminky mám pětiměsíčního syna a právě jsem začala přikrmovat, problém je že on vše prská, chutná mu vše sní krásně, celou kaši i mrkvičku ještě otevírá pusinku že chce další ale pořád prská, nejdřív to dělal občas ted už je to u každé lžičky, zlobit se nepomůže, taky on by to stejně asi nepochopil :( vždy prskne a směje se tomu 8o poradte co sním?? :think:

Oblepit stěny, syna i sebe igelitem a počkat až to přejde. :lol: Nesměj se tomu, nehubuj, žádnou reakci a ono to časem přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
28.8.13 19:29

Dela se stebe pr.eeel :lol: :mrgreen:,prejde to :hug: ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.8.13 19:31

Pokud děti u jídla zlobily, tak šly od stolu, Ať jim je půl roku nebo tři :nevim: Já na tohle nemám nervy, ono když jde dítě baštit pak třeb a za půl hodiny hladově, tak ho přejdou blbý nápady a jí, aby zahnalo hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.8.13 19:34

Sebrala jsem mu jidlo a nechala vyhladovet a nedala ani kozu, aby si nahodou nemyslel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3328
28.8.13 19:49
@Gladys píše:
Pokud děti u jídla zlobily, tak šly od stolu, Ať jim je půl roku nebo tři :nevim: Já na tohle nemám nervy, ono když jde dítě baštit pak třeb a za půl hodiny hladově, tak ho přejdou blbý nápady a jí, aby zahnalo hlad

Přesně. To je jediný, co zabralo i u nás. Prostě: děláš ptákoviny?- nemáš hlad, dostaneš jídlo později. Došlo mu to rychle.

Příspěvek upraven 28.08.13 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
28.8.13 19:49

I takhle malé mimča jste nechali hladovět??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
28.8.13 19:54

Proč hladovět? Když má hlad, baští a nevymýšlí blbosti. Když je dělá, tak zase takový hlad nemá, protože kdyby ho měl, tak to slupne jako malinu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
28.8.13 20:20

Souhlasím s Jaruší a Gladys, hraje si, ale má jíst. takže nechat vyhladovět. snáž tak pochopí, že se to nemá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.8.13 20:21
@Jaruše píše:
@Gladys píše:
Pokud děti u jídla zlobily, tak šly od stolu, Ať jim je půl roku nebo tři :nevim: Já na tohle nemám nervy, ono když jde dítě baštit pak třeb a za půl hodiny hladově, tak ho přejdou blbý nápady a jí, aby zahnalo hlad

Přesně. To je jediný, co zabralo i u nás. Prostě: děláš ptákoviny?- nemáš hlad, dostaneš jídlo později. Došlo mu to rychle.

Příspěvek upraven 28.08.13 v 19:52

přesn tak, enchetela jídlo, odesla od stolů, nemam nervy na to, aby jídlo bylo vsude, pochopila to za týden a jak to slo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.8.13 20:22
@Anninka2 píše:
I takhle malé mimča jste nechali hladovět??

to není hladovení, ale aby pochopilo, díte pochopí, prtože maa hlad, tak to zdlábně jako prd, stačí, dkyž ho zase posadís za půl hodinky, on dostane hlad a delat to nebude, to vím zaručeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí