Průběh transfuze - příjemce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
15.6.18 12:44

@Keyllah a měla jsi dušnost , malátnost? Pociťovala jsi? Já hlavně když stojím , když chodím je to lepší jinak posedávám, polehavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
15.6.18 12:53
@Nicollka píše:
Dr se mě zeptala zda chci na transfuzi. Nechala jsem to na příští týden, že dá m šanci lékům a sirup maltofer. Nakoupila ovesné vločky. Jen nechci nikde být dlouho mimo domov , stresující stavy pro mě :( ale když nebude zbytí. Pomalilinku to poskočilo nahoru , no mohlo by více achjo. Popř příští týden transfuze , jinak normal kontrola 29/6 na gyndu

tak bereš to týden a pomalu to leze nahoru, tak je otázka, zda se to ještě nezlepší. Já rodila s hodnotama okolo 82 a nebyl výraznější problém. Po porodu to spadlo na něco kolem 60, tam už transfuze pak byla. Dostala jsem dvě konzervy a jestli si to dobře pamatuju, za pár hodin (snad cca 3hoďky?) bylo hotovo......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
15.6.18 12:56
@Nicollka píše:
@Keyllah a měla jsi dušnost , malátnost? Pociťovala jsi? Já hlavně když stojím , když chodím je to lepší jinak posedávám, polehavam

Já ty hodnoty kolem 80-85 mívám stabilně, takže spíš únava atd. Já bych tomu třeba ještě týden dala, ale pokud máš pocit, že by tě to vnitřně uklidnilo, tak bych na tu transfuzi šla -) je to otázka cca dvou hodin (nevím, kolik ti budou dávat). Ale nevím, jestli ti to dají v ambulanci a pak tě pustí, nebo třeba v nemocnici a budou tě muset přijmout -) to se poptej doktorky, aby ti to neprotáhlo pobyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
15.6.18 13:04

Děkuji moc , ve středu chci opět na krev možná i do laboratoře u nás. Když poporoste dala bych tomu šanci. A zkusím zjistit někde zda po transfuzi bych mohla hned domu. Popř docházet na kontroly. Pokud bych mohla domu asi bych neváhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
15.6.18 13:07
@Nicollka píše:
Děkuji moc , ve středu chci opět na krev možná i do laboratoře u nás. Když poporoste dala bych tomu šanci. A zkusím zjistit někde zda po transfuzi bych mohla hned domu. Popř docházet na kontroly. Pokud bych mohla domu asi bych neváhala

asi tak ;) u mě byl a je problém, že pomalu cokoli se železem (vyzkoušeno x léků a preparátů z lékárny) mi skoro okamžitě způsobí zácpu a léky/vitamíny s menším obsahem zase nejsou dost účinné :think: je fakt, že když jsem pár dní měla železo v normě jako normální lidé, cítila jsem se hned líp a plná energie, ale jak toho docílit trvale netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
15.6.18 13:57

Na zácpu také trpím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie