Průjem a teplota již 5. den

71
21.10.13 12:13

Průjem a teplota již 5den

Ahojky, takže ve zkratce:od středy teplota 40,průjem byl jen 3× denně žlutý, v patek teplotka stále ale již ne tak vysoká 38,5 průměr, průjem zhoršení. doktorka po kontrole, že dehytravaná není. opatření enterol. přidávat čaj. v so opět zhoršení prujmu. návštěva na pohotovosti. nasazená dieta pro kojence(6h čajová pauza, mrkvový a rýžový odvar).stolice se změnila na kaši. nic meně stále častá. v ne 5 za den v noci dvě. teplota stále trvá. dnes ráno nitky krve ve stolici. návštěva u doktorky. fyzicky je malá v pořádku nasadila nám Hidrasec(něco jako smecta) a nutrulin low lactose. vzala nám stěry a že máme zkusit vydržet do zítřka než budou výsledky. ted opet hlenovitá stolice s krvý. opět tel k dr po konzultaci nabízet co nejvíc stravu a vydržet. starvu vypije jak kdy ale i přes dietu to do ní včetně čaje musí rvát po lžičkách. jinak je hodná usměvava. váha klesla zatím jen o minimun, vypadá dobře a dehytratovaná taky není. jsme už nervově vypjatá. rposím napište kdo s tím má zkušenosti jaký ste měli průběh a kdy přišlo zlepšení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
joaska
21.10.13 12:19

Jak je dítě staré?

• Citovat
  • Upravit
71
21.10.13 12:28

Sory to sem zapoměla uvest 4m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
21.10.13 12:34

Ve 4 měsících jsme měli to samé, ale ne tak vysoké teploty, pak se přidalo šílené blití, výtěry byl negativní, postupně jsme to chytli já, starší syn i manžel, uzavřeno jako střevní viróza
záleží na těch výsledcích výtěru
teď ti fakt nezbývá než vydržet
u nás to trvalo u mimina týden, u batolete a dospělých 3 dny
ale fakt záleží na výtěru :?
je to na palici, rozumím

• Citovat
  • Upravit
71
21.10.13 12:43

No to přinesl syn ze školky 3,5..taky průjem od uterka do pátku. teplota mírná..a malá naštěstí nezvrací. nejspíš to je virozka, ale je to šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.10.13 12:44

NENÁVIDÍM PRŮJMY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
21.10.13 13:18

Věřím, ale snad jen ta viroza a bude dobře, a z výtěru se nepotvrdí salmonela, rotaviry nebo nějaký kdovíjaký humusy
u takhle malého miminka je to šílený vždycky
malému byly taky 4 měsíce, mě ale žralo to šílený blití, to bych nikdy neřekla, že tak malé tělo toho může najednou tolik vyblít, dvě noci jsem s ním proseděla v náručí ze strachu, aby se neudávil, oslavovala každý ml tekutin, který udržel, abychom nemuseli na kapačky
je to peklo a mámo vydrž :kytka:

• Citovat
  • Upravit
724
21.10.13 13:23

I přesto, že neni dehydrovaný bych se nechala přijmout do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.10.13 13:29

Doktorka mě ale upozornila, že tam může zase chytit ještě i navíc něco jiného. pokud to nebude šílený tak mám zksuit vydržet na výsledky. na pohotovosti mi říkali, že můžu akceptovat tech šest stolic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
21.10.13 13:33

Tak to může chytit i doma od vás. Je pravda že děti to maj v tomhle období často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
21.10.13 13:33

Nás taky radši nechávali doma, jen mě poučili ohledně dehydratace (to by pak přijmuli hned) a čekalo se podle výsledků výtěru a zlepšování x zhoršování stavu

• Citovat
  • Upravit
724
21.10.13 13:48

My měli právě bohužel vždy dehydrataci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
21.10.13 13:50

Tak ono to je u těch miminek raz dva bohužel

• Citovat