Průjem jako příznak těhotenství?

Anonymní
7.7.13 22:39

průjem jako příznak těhotenství?

Ahoj holky před 2 týdny jsem našla první pozitivní testík, pak už jen sílil, k dr. jdu za týden kdy budu v 7 tt zřejmě. Řeším teď jen častý průjem, no vlastně skoro denně pořád lítám na záchod, dneska 3×, začalo to už před najitím // a nekončí to. není to nějak vysilující průjem jen na to nejsem zvyklá, většinou mám s vyprazdňováním problémy ale teď teda fakt ne :oops: mám to brát jako běžný těhotenský příznak nebo to řešit nějakými léky na průjem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14984
7.7.13 22:42

Tak pokud máš jen průjem - a nemáš křeče, zvracení, horečku nebo cokoli, co by naznačovalo spíš virozu/otravu, tak to může být součást těhotenství (u první dcery jsem to tak měla, ve druhém těhotenství naopak trpím na zácpu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 22:45

Ne nic jiného, vše v pohodě, no jsem trošku nachlazená táhne se to víc jak týden, bojím se něco vzít tak válčím jen tak, tak jestli i díky tomu nachlazení?

• Citovat
  • Upravit
6263
7.7.13 22:51

Můžeš smectu nebo černé uhlí. Taky jsem to tak mela, ale já se strašné bala, mám prujem jako příznak menstruace, tak jsem se snažila to zastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 22:55

Noo je fakt že průjem býval i jako příznak menzes u mě, jen když došla tak za dva dny bylo po průjmu a teď menzes nedošla, průjem je furt a test je dálnice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13714
7.7.13 23:38

Z mýho pohledu je to na 100% příznak těhotenství. Kdybych teď zjistila, že jsem těhotná, tak se z toho stoprocentně pose*u. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.7.13 23:42
@Virginia píše:
Z mýho pohledu je to na 100% příznak těhotenství. Kdybych teď zjistila, že jsem těhotná, tak se z toho stoprocentně pose*u. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.7.13 02:15

Uz jsem o to slysela ale ja to mela naopak :P ale vim ze si mi na to nekdo stezoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
8.7.13 03:33

Ja s…a jak zjednana, dokonce jsem s dr resila, jake leky pouzit na zmirneni.
CHtela jsem dokonce vysetrit na listerii.
Myslim, ze to je tim, ze se v tehotenstvi meni imunitni system, tudiz vice bacilku, nez je idealni, imunitni system povoli projit do strevni flory.

Tim nerikam, ze nejak hodnotim prosperovani tehotenstvi, nebo ze nemuzes mit objektivne infekci, jen ti rikam, ze to klidne muze byt jeden z priznaku. Hlavne si hlidej hydrataci, a neuzivej IMODIUM, to se v tehotenstvi nesmi pouzivat. Cerne uhli muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
8.7.13 05:06

Já jsem teda trpěla jak zvíře asi ve 12tt teď nedávno. Nevím z čeho to bylo, ale skoro dva týdny jsem byla nepoužitelná. Nechtěla jsem do sebe nic cpát, ale pak už to začalo být neúnosný tak jsem nasadila Carbo Medicinalis a pomohlo. Nejsem si vědoma, že by to bylo z jídla nebo viroza. Tak za to asi může ten malej vetřelec ve mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 07:21

Vůbec se neboj, když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem nezvracela ani jednou :dance:, z čehož jsem měla hroznou radost, protože zvracení nesnáším. Ale zato jsem měla tři měsíce pořád průjem. Ráno hned po probuzení, hrůza. Teď jsem na samém začátku druhého těhotenství a mám to znovu :oops:. Už se těším, až ty prví tři měsíce překonám a bude zase vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
8.7.13 07:31

Možná to máš i ze stresu, ale já ze začátku taky měla dlouho „průjem“. Říkala jsem si, že je to lepší, jak zácpa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
8.7.13 08:22

Já to tak taky měla první dva týdny po zjištění //. Nebyl to ani tak průjem jako spíš to, že jsem lítala několikrát denně a přitom normálně jsem chodila tak 1× denně. Pak už se to otočilo a místo průjmu jsem začla zvracet :lol: Teď už se to trošku uklidňuje, ale pořád žádná sláva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulim123
5.11.13 12:33

průjem

Ahoj pořád čekám jestli jsem tehotná nebo ne mám bolení v prsou a když jsem skoušela test před 3 dny tak mi to ukázalo že nejsem ale ted mi je i na zvracení a mám průjem ale teplota nic. co jsi myslíš jsem nebo nejsem.

• Citovat
  • Upravit
956
5.11.13 13:32
@lulim123 píše:
Ahoj pořád čekám jestli jsem tehotná nebo ne mám bolení v prsou a když jsem skoušela test před 3 dny tak mi to ukázalo že nejsem ale ted mi je i na zvracení a mám průjem ale teplota nic. co jsi myslíš jsem nebo nejsem.

Záleží jak dlouho už máš zpoždění s menstruací. Já zjistila, že jsem těhotná až když se mi menstruace nedostavilal, a pak jsem terpve začla mít příznaky těhotenství. A teprve po nedostavení menstruace Ti začne těhu test správně reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí