Průjem příznak těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
15.5.24 21:22

Může být i nemusí. Já to mívám i běžně k PMS. Jestli máš zpoždění, udělej si test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.5.24 21:29

@Lu66 :) ano takové těhotenství měly i moji známe jedna nevedela do 3 měsíce ze je těhotná žádné priznaky nic proste :D :think: někdo má takové štěstí to ano :P ale já už si připadám jak blbec furt mi něco je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
15.5.24 21:36

@Niki820 S mužem jsme se snažili 4 měsíce a pořád nic, a v té době jsem si řekla: Kašlu na to, stejně nevím kdy budu těhotná, zatím nemusíme plašit, apod… pokud to není víc jak rok, snažte se dál, přirozeně, já tě fakt chápu pokud po mimču toužíš, že už chceš znát výsledek, jenomže bohužel, na tohle jsme krátké. :mrgreen: :hug: A i po pozitivním testu jsem musela snad dva týdny počkat než mi doktorka těhotenství potvrdila, bylo to mučení. :mrgreen: Nějak ten týden přežij a udělej si test. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.5.24 21:40

@Lu66 :) ano je to moc na psychiku test si budu dělat koncem týdne mám teď 1 týden zpoždění takže tak koncem týdnem si hl udělám :dance: :roll: nejlepší jsou asi krevní testy protože u těch normálních testu to ani není snad úplně jistý jeden test vam ukáže pozitivní druhy negativní ;) ;) takže nejlepší zajít na krevní testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
15.5.24 21:45

@Niki820 No mě teda vyšel test po 5 dnech zpoždění.. po týdnu by něco mělo být vidět, ale to je pouze můj názor… :think: U těch krevních testů souhlasím, moji kamarádce vycházeli negativní testy a až test z krve ukázal těhotenství. Pak si test udělala znova a ukázal pozitivní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.5.24 21:46

Ano, ja u obou měla průjem, až defakto střevní chřipku, ale nepřikládala jsem to těhotenství. Myslela jsem si, že jsem něco špatného snědla. Zpětně to ale asi mělo souvislost. Posléze to přešlo a neměla jsem žádné příznaky na PMS, což normálně mívám, a bylo mi vlastně hodně dobře, a pak vyšel pozitivní test - netestuji nikdy dřív, takže 14. den, kdy měla přijít MS. Vyloženě příznaky těhotenství jako nevolnost, pachy atd mi začaly vždy až 6.-7. Týden těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.5.24 21:49

@Lu66 :) ano pravé s toho mám taky trošičku strach test se muže ukázat negativní a pak najednou zjistíte ze jste těhotná :lol: ;) ale samozřejmě každý to máme jinak neříkám ze ty tehotensky testy lžou to ne ale není to úplně 100% :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
15.5.24 21:49

@Niki820 Jediný kdo ti může potvrdit těhotenství, je doktorka a její utz. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.5.24 21:50

@Lu66 to ano :roll: no uvidíme co řeknou testy :think: kdyby tam byl duch tak bych spíše šla na ty krevní testy abych nebyla jak cvok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.5.24 21:56

@LuisaHelena takže 14 den po opožděný jste si dělala test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.5.24 22:51
@Niki820 píše: Více

Ano, ale mne chodila menstruace jako hodinky a věděla jsem, kdy byla ovulace. Od ovulace byla vždy menstruace 14.den. Tedy to záleží, jestli víte, kdy byla ovulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.5.24 23:02

@LuisaHelena to nevím to si bohužel nehlidam ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.24 23:04
@Lu66 píše: Více

A bude hůř 8) co bych teď dala za ty občasné nevolnosti v prvním trimestru…

@Niki820 Tvrdíš, jak se nesleduješ, ale sleduješ. Už jsem ti dneska psala ve tvé minulé diskuzi, že průjem nemusí být příznak těhotenství… Sleduješ se, proto se ptáš i jiných a pátráš, která to tak měla, aby jsi dostala naději, že jsi v tom. Ale bohužel, ikdyby to u nějaké příznak těhotenství byl, nemusí to tak být u tebe. Hoď se už do klidu a žij něčím jiným, než jen pozorováním možných těhotenských příznaků ;) myslím to fakt dobře. Tohle ti nepomůže, spíše naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.24 23:06
@Lu66 píše: Více

Já po pozitivním testu musela čekat přesně 2 měsíce až na první screening… Až tam jsem poprvé viděla naše malé :srdce: To byla teprve zkouška trpělivosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.24 23:08
@Niki820 píše: Více

Pokud jsi těhotná, nemusíš lovit žádné duchy a test je normálně pozitivní. S normálně zbarvenou čárkou. Tak nevymýšlej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí