Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, vim ze sem tu psala i minule hodnekrat ale test sem si zatím ještě neudělala jen se chci zeptat jestli někdo z vás měl na začátku těhotenství nebo spíše priznaky těhotenství, mám pru**m a chodím často na velkou
tak se chci zeptat jestli některá z vás to měla podobně děkuji vam
![]()
@Niki820 a proč si ten test neuděláš? Jak my to máme vědět. Já neměla žádné příznaky na začátku těhotenství, příznaky mi začaly až v 6/7 tt těhotenství. Jestli chceš vědět, jestli jsi těhotná, tak si udělej test. Dle posledních diskuzi už bys měla být cca 2 týdny po termínu menstruace ![]()
@Anonymní ano týden mám spozdeni mens, neudělala sem si ještě test nebo sem vůbec na to neměla čas
řešila sem rodiné problémy
jen sem se chtěla zeptat ![]()
@DandátkoP ano ono to začlo všechno predevcirem první to byl prujem pak zas zácpa pak zas prujem takovej kolotoč no ![]()
@Niki820 lepsi je si jit udelat test nez tohle sledovat, klidne hned. S tydennim zpozdenim bys neco videla. ![]()
@Niki820 podle mě jsi menstruaci měla a jen se hodně pozorujes. Já se taky pozorovala a měla jsem snad všechny příznaky a bylo to negativní. Pak jsem se na to vykašlala a dva dny po vynechání jsem si udělala test, protože mě baví se dívat, jak se ten test zbarvuje a byl pozitivní. Zbytečně se trápíš, test by byl už dávno pozitivní, i přes den, když si ho teď uděláš.
Mně se takhle začaly projevovat oba porody
Prvním příznakem obou těhotenství byl pozitivní test.
Cely tehotenstvi sem spis ucpana, prujem by se nekdy docela hodil
ale to az nastane, tak budu vedet ze rodim
teda aspom u prvniho to tak bylo
Nepozoruj se tolik, akorát z toho zblbneš. Mě třeba nebylo nic, až v 8 týdnu mi bylo neskutečně špatně. Takže i kdyby jsi byla v tom, nemusíš mít příznaky, můžeš je mít později, až když se ti těhotenství potvrdí. Nejprve si udělej test, popřípadě zajdi za doktorkou a poté se ptej kdo měl jaké příznaky. ![]()
@Lu66 však ano já to chápu já se ptám jen ze zvědavosti
každá žena má jiné tělo zejo takže každá jiné priznaky jen mě to zajímá
![]()
@Niki820 Abych byla upřímná, nemám ti co vyčítat, taky jsem taková byla když jsme se snažili o dítě. Měla jsem snad všechny příznaky, bylo mi dokonce i nevolno, ale nic. Pak mi nebylo vůbec nic, kromě bolesti prsou ale prsa bolí než to máš dostat, takže jsem si toho nevšímala, a pak po 5 dnech zpoždění dvě čárky. ![]()
@Lu66 jasné to chápu první těhotenství nebo snažení o dítě a pak se vam najednou objeví plno příznaků
tak jste s toho vedle úplně
já si teda nic nenamlouvam ze bych mohla být nějak těhotná nebo aspoň si to nedávám úplně nějak do hlavy spis mě zajímá jak to měly ostatní ženský
test si udělám určitě koncem týdne ![]()
@Niki820 Mohu ti napsat asi jen to, a hodně lidí jsem s tím pobavila, že jsem si ještě stěžovala že mi nic není, Jsem těhotná, musím něco cítit, ne? Proč mi není třeba nevolno?! A pak tedy od toho 7. týdne to začalo. Mě ti bylo ale TAK špatně, jako po chlastačce. Už nikdy víc!! Nadávala jsem si!
Můžeš mít i takové štěstí, že ti nebude špatně VŮBEC.
![]()
Příspěvek upraven 15.05.24 v 21:24