Průjem příznak těhotenství

224
15.5.24 18:36

Prujem příznak těhotenství

Zdravím, vim ze sem tu psala i minule hodnekrat ale test sem si zatím ještě neudělala jen se chci zeptat jestli někdo z vás měl na začátku těhotenství nebo spíše priznaky těhotenství, mám pru**m a chodím často na velkou :think: tak se chci zeptat jestli některá z vás to měla podobně děkuji vam :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.5.24 18:49

@Niki820 a proč si ten test neuděláš? Jak my to máme vědět. Já neměla žádné příznaky na začátku těhotenství, příznaky mi začaly až v 6/7 tt těhotenství. Jestli chceš vědět, jestli jsi těhotná, tak si udělej test. Dle posledních diskuzi už bys měla být cca 2 týdny po termínu menstruace :)

• Citovat
  • Upravit
10923
15.5.24 18:50

Vetsinou je spis zácpa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.5.24 18:51

@Anonymní ano týden mám spozdeni mens, neudělala sem si ještě test nebo sem vůbec na to neměla čas :P řešila sem rodiné problémy :palec: jen sem se chtěla zeptat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.5.24 18:52

@DandátkoP ano ono to začlo všechno predevcirem první to byl prujem pak zas zácpa pak zas prujem takovej kolotoč no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.5.24 18:53

@Niki820 lepsi je si jit udelat test nez tohle sledovat, klidne hned. S tydennim zpozdenim bys neco videla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.24 18:55

@Niki820 podle mě jsi menstruaci měla a jen se hodně pozorujes. Já se taky pozorovala a měla jsem snad všechny příznaky a bylo to negativní. Pak jsem se na to vykašlala a dva dny po vynechání jsem si udělala test, protože mě baví se dívat, jak se ten test zbarvuje a byl pozitivní. Zbytečně se trápíš, test by byl už dávno pozitivní, i přes den, když si ho teď uděláš.

• Citovat
  • Upravit
35963
15.5.24 19:30

Udělej si test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
15.5.24 20:03

Mně se takhle začaly projevovat oba porody :think: Prvním příznakem obou těhotenství byl pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
15.5.24 20:32

Cely tehotenstvi sem spis ucpana, prujem by se nekdy docela hodil :lol: ale to az nastane, tak budu vedet ze rodim :mrgreen: teda aspom u prvniho to tak bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
15.5.24 21:01

Nepozoruj se tolik, akorát z toho zblbneš. Mě třeba nebylo nic, až v 8 týdnu mi bylo neskutečně špatně. Takže i kdyby jsi byla v tom, nemusíš mít příznaky, můžeš je mít později, až když se ti těhotenství potvrdí. Nejprve si udělej test, popřípadě zajdi za doktorkou a poté se ptej kdo měl jaké příznaky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.5.24 21:04

@Lu66 však ano já to chápu já se ptám jen ze zvědavosti ;) každá žena má jiné tělo zejo takže každá jiné priznaky jen mě to zajímá :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
15.5.24 21:07

@Niki820 Abych byla upřímná, nemám ti co vyčítat, taky jsem taková byla když jsme se snažili o dítě. Měla jsem snad všechny příznaky, bylo mi dokonce i nevolno, ale nic. Pak mi nebylo vůbec nic, kromě bolesti prsou ale prsa bolí než to máš dostat, takže jsem si toho nevšímala, a pak po 5 dnech zpoždění dvě čárky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.5.24 21:17

@Lu66 jasné to chápu první těhotenství nebo snažení o dítě a pak se vam najednou objeví plno příznaků :P tak jste s toho vedle úplně :dance: já si teda nic nenamlouvam ze bych mohla být nějak těhotná nebo aspoň si to nedávám úplně nějak do hlavy spis mě zajímá jak to měly ostatní ženský ;) test si udělám určitě koncem týdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
15.5.24 21:22

@Niki820 Mohu ti napsat asi jen to, a hodně lidí jsem s tím pobavila, že jsem si ještě stěžovala že mi nic není, Jsem těhotná, musím něco cítit, ne? Proč mi není třeba nevolno?! A pak tedy od toho 7. týdne to začalo. Mě ti bylo ale TAK špatně, jako po chlastačce. Už nikdy víc!! Nadávala jsem si! :mrgreen: Můžeš mít i takové štěstí, že ti nebude špatně VŮBEC. :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.05.24 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky