Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní nerekla sem ze věřím na aplikaci napsala sem ze možná to tak je
a vážně ovulaci na sebe ani nikdy nepoznám
takže spis ty ovulacni testy
![]()
@Anonymní divejte
já se tu jen zeptala na priznaky a prujmy, nic více každá jsme jiná přeci
někdo sleduje svoje tělo ovulaci atd…a někdo to proste neřeší a nechá to na přírodě
já ani nevim ze sem snad někdy měla ovulaci nikdy sem nezažila ani PMS ani nic takového max jen mens toje vše
takže proto se ptám já takové věci neznám ![]()
@Niki820 píše: Více
Ale ty to řešíš, jinak bys tu co druhý den nezakládala nové a nové diskuze
Jinak jestli na sobě ovulaci nepoznáš, zkus ty ovulační testy
Nebo ještě bazální teplota, ale s tím teda zkušenost nemám no… Každopádně se zkus ovulaci naučit poznat, nebo aspoň vědět, který den cyklu ji cca máš. Ať to i do budoucna víš, až se třeba začnete aktivně snažit. To se ti bude hodit ![]()
@Anonymní píše: Více
Já to vidím bohužel stejně… Ale snažím se pomoct, ikdyž jsem možná až moc upřímná
Ale vážně se snažím ji vysvětlit, že bez ovulace, sexu během ovulace a dostatečně dlouhé luteální fáze neotěhotní… A když se tohle nenaučí, tak se bude ve svém cyklu plácat, bude testovat ve špatné době, ovulaci zaměňovat s menstruací atd… To pak podle mě vede akorát ke stresu, že to zase nevyšlo… A tak pořád dokola. Ono taky je možné, že ovulaci třeba ani nemá, když nepozoruje žádné příznaky. Proto bych být ní začala zkoušet aspoň ty ovulační testy ![]()
Jinak ty máš luteální fázi jen týden? Ty jo, to je celkem málo…
@Barevné klubíčko Hele, mám to tak, moje cykly jsou dlouhé 33-37 dní. Nic s tím asi nenadělám. Cykly mám takhle dlouhé od začátku.
@Barevné klubíčko každý máme svůj názor podle mě to neresim jen mě to zajímá
kdybych to řešila tak by to vypadalo jinak a dělala bych si 20 testu denně a tak dále
já se jen tak ptám abych také nabrala nějaké nové věci o kterých vědět přece od toje eMimino aby se lidi ptali a poznavali i nové věci které nevěděli ![]()
@Anonymní píše: Více
To zas není nějakal hrůza
Já měla cykly 40denní… Pravda, ten kdy jsem otěhotněla se zázračně posunul na 30denní ![]()
Jasně, však se ptej
Ale opravdu zkus ty ovulační testy, myslím, že ti hodně pomůžou ![]()
@Barevné klubíčko no ano zkusím si je koupit uvidíme co mi vyjde
![]()
Jasné, zkus a testuj
určitě to bude víc přínosné, než testy těhotenské
![]()
@Barevné klubíčko přesně tak, souhlasím s tebou. Ale podle mě tady je to zatím marně. Slečna/paní se na to upnula a věří aplikaci. Nezmění nic, dokud nepřijde druhá menstruace, třetí… A ještě si to půjde na 100 % potvrdit na gynekologii. Znát svůj cyklus je základ.