Průjem příznak těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.5.24 12:57

@Barevné klubíčko přesně tak, souhlasím s tebou. Ale podle mě tady je to zatím marně. Slečna/paní se na to upnula a věří aplikaci. Nezmění nic, dokud nepřijde druhá menstruace, třetí… A ještě si to půjde na 100 % potvrdit na gynekologii. Znát svůj cyklus je základ.

• Citovat
  • Upravit
224
16.5.24 13:31

@Anonymní nerekla sem ze věřím na aplikaci napsala sem ze možná to tak je :lol: a vážně ovulaci na sebe ani nikdy nepoznám :mrgreen: takže spis ty ovulacni testy :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
16.5.24 13:35

@Anonymní divejte :mrgreen: já se tu jen zeptala na priznaky a prujmy, nic více každá jsme jiná přeci :dance: někdo sleduje svoje tělo ovulaci atd…a někdo to proste neřeší a nechá to na přírodě :lol: :lol: já ani nevim ze sem snad někdy měla ovulaci nikdy sem nezažila ani PMS ani nic takového max jen mens toje vše :jazyk: takže proto se ptám já takové věci neznám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.24 14:21
@Niki820 píše: Více

Ale ty to řešíš, jinak bys tu co druhý den nezakládala nové a nové diskuze :nevim: Jinak jestli na sobě ovulaci nepoznáš, zkus ty ovulační testy :palec: Nebo ještě bazální teplota, ale s tím teda zkušenost nemám no… Každopádně se zkus ovulaci naučit poznat, nebo aspoň vědět, který den cyklu ji cca máš. Ať to i do budoucna víš, až se třeba začnete aktivně snažit. To se ti bude hodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.24 14:26
@Anonymní píše: Více

Já to vidím bohužel stejně… Ale snažím se pomoct, ikdyž jsem možná až moc upřímná :lol: Ale vážně se snažím ji vysvětlit, že bez ovulace, sexu během ovulace a dostatečně dlouhé luteální fáze neotěhotní… A když se tohle nenaučí, tak se bude ve svém cyklu plácat, bude testovat ve špatné době, ovulaci zaměňovat s menstruací atd… To pak podle mě vede akorát ke stresu, že to zase nevyšlo… A tak pořád dokola. Ono taky je možné, že ovulaci třeba ani nemá, když nepozoruje žádné příznaky. Proto bych být ní začala zkoušet aspoň ty ovulační testy :palec:

Jinak ty máš luteální fázi jen týden? Ty jo, to je celkem málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.24 14:30

@Barevné klubíčko Hele, mám to tak, moje cykly jsou dlouhé 33-37 dní. Nic s tím asi nenadělám. Cykly mám takhle dlouhé od začátku.

• Citovat
  • Upravit
224
16.5.24 14:31

@Barevné klubíčko každý máme svůj názor podle mě to neresim jen mě to zajímá ;) kdybych to řešila tak by to vypadalo jinak a dělala bych si 20 testu denně a tak dále :palec: já se jen tak ptám abych také nabrala nějaké nové věci o kterých vědět přece od toje eMimino aby se lidi ptali a poznavali i nové věci které nevěděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.24 14:40
@Anonymní píše: Více

To zas není nějakal hrůza ;) Já měla cykly 40denní… Pravda, ten kdy jsem otěhotněla se zázračně posunul na 30denní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.24 14:40

Jasně, však se ptej ;) Ale opravdu zkus ty ovulační testy, myslím, že ti hodně pomůžou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
16.5.24 17:01

@Barevné klubíčko no ano zkusím si je koupit uvidíme co mi vyjde :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.24 19:01

Jasné, zkus a testuj ;) určitě to bude víc přínosné, než testy těhotenské :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí