Průjem u manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
1.6.16 11:13
@Burj Chalifa píše:
pokud ano, je to na :poblion:
pokud ne, je to na :poblion: úroveň mnohých zakladatelů diskusí je na :poblion:
díky jim je úroveň zdejších stránek na :poblion:

a to jeste nezacaly prazdniny :pocitac:

zajimalo by mne co admini delaji, krom vytrhavani nazoru z diskusi pro pipi clanky do OnaDnes pro Babise… 8o

• Citovat
  • Upravit
15108
1.6.16 18:18

@JayLee Už je vyfranej z podoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
1.6.16 21:25

Ty jo! To zakladatelka fakt myslí vážně? Kolik je jejímu manželovi, že to tady řeší? 8o

• Citovat
  • Upravit
36504
1.6.16 21:30
@wewa1 píše:
Ty jo! To zakladatelka fakt myslí vážně? Kolik je jejímu manželovi, že to tady řeší? 8o

je to blběna a nevkusný primitiv, normální člověk by to tu neřešil a už vůbec ne tímto slovníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
1.6.16 21:31

@Burj Chalifa Jsem myslela, že mě tady už nic nepřekvapí… Paní si asi dělá srandu. Jinak to fakt nevidím… :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
1.6.16 21:35
@wewa1 píše:
@Burj Chalifa Jsem myslela, že mě tady už nic nepřekvapí… Paní si asi dělá srandu. Jinak to fakt nevidím… :think:

tato dospělá ženská musí mít sociální inteligenci prvoka, pokud toto a touto formou, slovníkem řeší na veřejném fóru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
1.6.16 21:40

@Burj Chalifa Teď jsem na rychlo projela celou diskuzi. Paní ani neví kolik jí je let. Jako dotaz ještě pochopím, ale ty pokaděný trenky už fakt ne… To opravdu svědčí o IQ houpacího koně…

• Citovat
  • Upravit
18270
13.6.17 18:12
@agvamarine píše:
Ahojky chtela bych se zeptat, manžel dneska odpoledne dostal střevni virozu ale co me trápi že kolikrát leží nechce se mu na velkou ale pak na trenkach už ma trochu toho průjmu stalo se to nekomu? jinak ten průjem ma uplnou vodu vzal si odpoledne endiaron horečku zati nema
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
13.6.17 18:13
@agvamarine píše:
Ahojky chtela bych se zeptat, manžel dneska odpoledne dostal střevni virozu ale co me trápi že kolikrát leží nechce se mu na velkou ale pak na trenkach už ma trochu toho průjmu stalo se to nekomu? jinak ten průjem ma uplnou vodu vzal si odpoledne endiaron horečku zati nema

snad už to po roce přešlo :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.6.17 18:17
@DanielaD píše:
snad už to po roce přešlo :think: :)
:lol: :lol: :lol: johooooooo
http://smileys.cz/…ys-cz-22.gif
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
13.6.17 18:21
@Bůča píše: :lol: :lol: :lol: johooooooo
http://smileys.cz/…ys-cz-22.gif
:) :) to je síla :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.23 06:36

Když ti vadí ty špinavý trenky, tak mu dej svoje tanga a nalep mu do nich tlustou vložku a pořádně mu to nacpi mezi půlky. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
56505
21.12.23 06:39
@Anonymní píše:
Když ti vadí ty špinavý trenky, tak mu dej svoje tanga a nalep mu do nich tlustou vložku a pořádně mu to nacpi mezi půlky. :lol: :lol:

Reaguješ na starou diskuzi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast