Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ty jo! To zakladatelka fakt myslí vážně? Kolik je jejímu manželovi, že to tady řeší? ![]()
@wewa1 píše:
Ty jo! To zakladatelka fakt myslí vážně? Kolik je jejímu manželovi, že to tady řeší?
je to blběna a nevkusný primitiv, normální člověk by to tu neřešil a už vůbec ne tímto slovníkem.
@Burj Chalifa Jsem myslela, že mě tady už nic nepřekvapí… Paní si asi dělá srandu. Jinak to fakt nevidím… ![]()
@wewa1 píše:
@Burj Chalifa Jsem myslela, že mě tady už nic nepřekvapí… Paní si asi dělá srandu. Jinak to fakt nevidím…
tato dospělá ženská musí mít sociální inteligenci prvoka, pokud toto a touto formou, slovníkem řeší na veřejném fóru.
@Burj Chalifa Teď jsem na rychlo projela celou diskuzi. Paní ani neví kolik jí je let. Jako dotaz ještě pochopím, ale ty pokaděný trenky už fakt ne… To opravdu svědčí o IQ houpacího koně…
@agvamarine píše:
Ahojky chtela bych se zeptat, manžel dneska odpoledne dostal střevni virozu ale co me trápi že kolikrát leží nechce se mu na velkou ale pak na trenkach už ma trochu toho průjmu stalo se to nekomu? jinak ten průjem ma uplnou vodu vzal si odpoledne endiaron horečku zati nema
@agvamarine píše:
Ahojky chtela bych se zeptat, manžel dneska odpoledne dostal střevni virozu ale co me trápi že kolikrát leží nechce se mu na velkou ale pak na trenkach už ma trochu toho průjmu stalo se to nekomu? jinak ten průjem ma uplnou vodu vzal si odpoledne endiaron horečku zati nema
snad už to po roce přešlo
![]()
Když ti vadí ty špinavý trenky, tak mu dej svoje tanga a nalep mu do nich tlustou vložku a pořádně mu to nacpi mezi půlky.
![]()
@Anonymní píše:
Když ti vadí ty špinavý trenky, tak mu dej svoje tanga a nalep mu do nich tlustou vložku a pořádně mu to nacpi mezi půlky.![]()
Reaguješ na starou diskuzi. ![]()
a to jeste nezacaly prazdniny
zajimalo by mne co admini delaji, krom vytrhavani nazoru z diskusi pro pipi clanky do OnaDnes pro Babise…