Průšvih v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nechala bych to být, ale přísně si holt musíš dát pozor. Nikdo nemá rád takové zaměstnance, co pět minut před koncem pracovní doby mají již sbaleno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je. Máš pracovat do 14:00, takže těžko můžeš opustit pracoviště před 14hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nech to být ale už si dej pozor ona to možná taky zveličila aby tě pokárala a upozornila a byla důležitá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem čekala úplně jiný kalibr. Dej si na to bacha a jezdit z práce jiným autobusem a nebo někdy stačí se domluvit a pracovní dobu začít o tu půlhodiny dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale prdy…šla bych za ředitelem sama…Dobrý den, pane řediteli, vím že jste s paní… řešil, že mi za minulý měsíc chyběly nějaké hodiny, vzniklo to tak a tak, ale jestli je potřeba, klidně si to dopracuji a zůstanu tu jeden den déle…
Lepší dřív, než kolem toho vznikne nějaká drbárna a ono taky dost možný, že ředitel to nijak zvlášť neřešil, ale paní musí být důležitá…
Ukaž trochu sebevědomí…jinak tě zadupou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi budes muset jezdit pozdejsim spojem, pani si mela navrhnout, ze na to das pul dne dovolene a je vyreseno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodie91 píše:
Asi budes muset jezdit pozdejsim spojem, pani si mela navrhnout, ze na to das pul dne dovolene a je vyreseno…
To myslíš vážne? Chýba jej reálne 5 minút a má na to brať pol dňa dovolenky? Však to je úchylné. Navyše predpokladám, že prichodove pipnutie tiež zaokrúhľuje tak, aby sa to hodilo zamestnávateľovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla bych se za ředitelem omluvit a časovala bych si odchod tak, abych pípla ve 14:00. Ta minuta už tě nezabije. Nebo jet pozdějším busem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak takovy zamestnance miluju, kteri pet minut pred koncem pracovni doby stoji u pichacek aby presne v 14,00 pichli. Pracujes za minimalni mzdu? Jedine tam by to bylo mozne omluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovní doba je do 14 hodin a předpokládám, že ve vnitřní směrnici se uvádí, že zaměstnanec nesmí opustit pracoviště před koncem pracovní doby. To znamená, že do 14. hodin jsi na pracovišti a potom teprve odcházíš (do šatny?) a následně si můžeš odpíchnout. Tudíž píchat si přesně v celou je taky špatně.
Ale všechno záleží na dohodě se zaměstnavatelem a pokud ti chybí hodiny, je na místě neplacené volno
a nebo přimhouření oka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě bubákuje a je blbost, že automaticky skáče půl hodina, tomu nevěřim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono jde ještě o to, že v těch 14 by měla opouštět pracoviště, ne pípat odchod. To je taky třeba vzít v potaz. Pracoviště nerovná se vstupní dveře se čtečkou…
Takže jezdit jiným busem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama není to blbost, je to normální, záleží na předpisech. Spíš je nenormální odcházet z práce v době, kdy ještě má být přítomna na pracovišti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě bylo řečeno, že pokud mám pracovní dobu do 15.00, tak v 15.00 teprve vypínám PC odkládám tužku, takže odchod nejdříve v 15.01. Pokud je to možné, domluv si individuálku, že budeš chodit o deset minut dříve a odcházet stejně tak, nebo jezdit pozdějším spojem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny, na začátek bych chtela rict, ze jsem asi až moc cíťa, ale potřebuji to tu ze sebe dostat. Ve svém zaměstnání jsem půl roku. Svou praci plnim tak, jak mam, akorat za mnou dnes prisla pani z kanceláře, ze mi chybi 3 hodiny za minuly mesic. Rikala jsem, ze to neni možné, ze do prace chodím včas.. tak jsme se na to šly podivat a koukam, ze jsem si parkrat čipla v 13:59 (pracovní dobu mam do 14:00) a ze automaticky i když je to takhle jen minutka, mi to zaznamená, jak když jsem odešla o půl hodiny dříve. Autobus mi jezdi v 14:06, proto vzdycky chvatam.. co si o tom myslite? Je to velky pru.er? Jsem z toho cela takova spatna, pani rikala, ze nad tim privrela oci, ale ze říďa z ni udelal blbce a schytala to ona.. cítím se teď blbě a bojim se, ze na koberecek půjdu i já. Mam se dojít omluvit sama nebo proste pockat? Pani jsem se omlouvala již nejmíň 10× a pořad se cítím špatně