Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
jako že za problémy tvých dětí může škola?
tak je dej jinam, myslím, že se škole výrazně uleví a i spolužákům a rodičům tvých dětí ![]()
@Klara178 píše: Více
A co bys dělala, kdyby tam chtělo 60 dětí? Taky nic.
@ka2ka tak určitě..nedávno jsme se bavili s paní, co tam chodil její syn..před lety..špatne znamky, znamkovani za blbosti..přešel jinam, jedničkar má i maturitu, zajímavé co..
Dcera ti nepropadla i přes nesouhlas učitele. Proto mluvila zástupkyně, a ne učitel.
Fakt ti není divné, že tvé 2 děti propadají?
@Havlova píše: Více
Vzhledem k tomu, že většině rodičů je to úplně někde, nezajímají se ( a pak se diví ), tak to úplně nehrozilo. Rodičům vyšli vstříc.
Chápu, že to nejde vzdy a všude. Ale ledaskde to kde, je nutno i vybírat dobře školu.
Je mi za tebe vlastně trapně. Píšeš hrozný blbosti. Promiň.
A kolik casu ze jste vcera cetli, psali, pocitali?
No, to všude taky nejde. Prostě máš jednu. Nebo jednu spádovou a ani v té nemáš jistotu, že ti tam dítě přijmou.
@Keyllah píše: Více
Jsi zla a jedovatá. Pokud ti přijde normální, že dítě v první třídě dostane sve pětky, tak nejsi. v pořádku ty, ne paní.
Je fakt smutný, jak jsou lidé poznamenáni naším školstvím z dob minulých a stále se toho drží.
@Havlova píše: Více
To souhlasím, třeba v Praze je přetlak. My jsme na menším městě.
Nebo za lepší školou dojíždět, pokud to lze, i za cenu nekomfortu. Ale vyplatí se.
@Havlova ano a přitom pan u ucitel mi sám psal, že pro její dobro aby se netrápila v dalším ročníku bude lepší opakovat a šup báječnou vše jinak..byla často nemocná a nestíhala těch plno úkolů a učivo. No nic tohle je můj poslední komentář. Nebavi mě číst ty urážky jak je me dítě hloupé, špatné..můžou napsat jen hlupačky.