Prvňáček - pololetní výsvědčení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16553
29.1.25 18:52

Kluci budou mit kosili. Kytku na konci roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
29.1.25 19:09

@Zeoli u nás ne, nemáme školu jako stres :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
29.1.25 19:55

U nás mají uniformy, tak je to jednoduché.
Ale kdyby ne, šel by určitě nějak líp. Smart casual.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
29.1.25 20:28

Ani na jedné ze tří škol, se kterými máme zkušenosti, se nechodí v jiném než běžném oblečení ani se učitelům nic v pololetí nedává. Normálně se učí podle rozvrhu, poslední hodinu, resp. hodinu, kdy mají třídního učitele, dostanou vysvědčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
29.1.25 20:48
@jita555 píše: Více

https://www2.hm.com/…3795001.html

https://www2.hm.com/…9557001.html

Nebo variace na ně…občas je mají vyprodané, ale většinou to doplní;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9282
29.1.25 20:55
@odule píše: Více

Nemusí. U nás budou mít tradičně slavnostní předání v knihovně. Každý rok stejné. Tam je někdo vyfotí a zas budou ve zpravodaji. Takže vlastní prvňák měl tehdy polokošili, protože jsem věděla předem, jak to prvňáci mají. Že je při předání vysvědčení v knihovně fotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8969
29.1.25 21:08

U nas je to běžný den, jen se poslední hodinu rozdá výpis z vysvědčení. Měli i psát písemku, ale je odložena z duvodu velké nemocnosti. Nicméně mívají občas tématické dny, jakože den bez batohu, den modrého oblečení atp. Tak. zitra mají den společenského oblečení, takže půjdou v košili. V rifloch chodí běžně, takže v tom změna nebude. Ale ty modely, co ve škole vídám (pracuju tam), to je děs. Nechápu, v čem vsem jsou rodiče schopni to dítě poslat do školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.1.25 21:30
@Midaku píše: Více

Nám rodičům paní učitelka na začátku roku řekla, že děti mohou chodit do školy v teplácích. Chodi tak opravdu všichni. A co koukám na děti z vyšších ročníků, většina je také v teplakach. Proč ne, když se v tom cítí pohodlně. Samozřejmě musí být čisté. Zitra mu tedy dám džíny a košili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
29.1.25 21:38

Myslím, že u nás jsou tepláky dokonce zakázané ve školním řádu, každopádně pan ředitel každý rok v září spílá, že tepláky jsou oděv na sport či volný čas, nikoli úbor vhodný do budovy školní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.1.25 21:46

To jste nějaká sociálně vyloučená lokalita? U nás na základce je kapacita 1400 dětí a v teplácích jsou vidět jen kusy. Na střední už vůbec. A souhlasím s názory, že tepláky nepatří do školy, ale jen na sport a volny čas, i kdyby paní učitelka říkala. Jednou existuje něco jako etiketa a vkus.

• Citovat
  • Upravit
293
30.1.25 08:51
@Hanka1 píše: Více

Jsme periferie Prahy. A fakt tady chodí takto většina dětí na základce. Ale je fakt, že spousta rodičů chodí taky v teplakach - včetně mě :D kdyz tedy mam home office a nejdu do kanceláře. Přijde mi, ze je to ted normalni oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
30.1.25 08:57

Těch diskusi tady už bylo…směřuje to tam, já už potkala ženskou v „teplakovach kalhotech“ (tedy v teplacich, které ale takhle vznešeně nazývají eshopy) i v kancelářské budově. Konec konců kdysi byly nepřijatelné i ty džíny…a nebylo to tak dávno;)
Nicméně se na tom odmítám podílet a dokud tomu dětem do toho můžu kecat, v teplakach do školy nepůjdou, ani já do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
30.1.25 10:34

My kytku nosíme, taky až na konci školního roku. Vysvědčení mají holky dneska, zítra mají den volna (pololetní prázdniny) a od pondělka jarňáky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.1.25 11:34

Mne teda tepláky jako normální oblečení nepřijdou, nosím je na doma, na sport nebo ven se psem.
Stejne jako bych dítě v teplákách do školy neposlala, taky bych ho do školy v teplákách nevezla, stejně jako bych v teplákách nešla nakoupit.
Ano když jsem na home office tak jsem doma v teplákách, ale mezi lidi v nich nechodím.

• Citovat
  • Upravit
293
30.1.25 12:03
@Hanka1 píše: Více

Chápu. Tady je asi na periferii trochu vydlakov :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie