Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Tapa Většina jednokomorových aktovek už má vnitřní jakoby otevřenou kapsu na těžké učebnice, aby byly přímo u zad ![]()
A k dotazu - dcera má jednokomorovou aktovku Hama step by step, mám drobné výtky, ale jinak spokojenost. Mladší budu kupovat také aktovku, jen po zkušenostech už menší a lehčí, u nás ve škole v první a druhé třídě moc věcí nepotřebují ![]()
Hlavním plusem aktovek je přehlednost, plusem batohů, že se lépe nosí. Ale já stějně vozím autem, tak vyhrála aktovka
Batoh dostane cca ve 4.třídě, až bude jezdit sama a aktovka bude malá ![]()
@Aliik Taky jsem koukla na Hama step by step.Oni je prodávají pouze v setech? Jako cena nad 3000,– mi přijde děsivá ![]()
Bohužel ani výběr obrázků pro kluky není moc velký a málokterá má pod 1 kg, takže asi by u nás neprošla ![]()
Zvažuji ještě aktovky Bemil a Bagmaster.
@Tapa Já jsem ji sehnala samotnou za 1699, ale už jsem ji od té doby takto neviděla. Nevýhodou zrovna této aktovky je její velikost, dcera do ní konečne na konci druhé třídy dorostla, ve třetí třídě ji bude akorát ![]()
Na mladší to budu řešit za rok, koukala jsem na Baggymax trikky, Herlitz Loop, Lego a jiné. Asi nakonec půjdu do obchodu s nezbytnými věcmi, co se do aktovky mají vejít (box na svačinu, lahev, velké tvrdé desky, cca 2 knížky a penál) a vyberu nejmenší a nejlehčí aktovku, kam se to pohodlně vejde
![]()
Ta Baggymax trikky má super váhu, krásné obrázky pro holčičky. Ach jo, proč jsou na taškách pro kluky různý pavouci a jiná havěť?
![]()
@tasa Já se nakonec definitivně rozhodla pro aktovku od značky Belmil. Sedí mu lépe na zádech něž batoh.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.