Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mno, od další MS, takže někdy po 9.11. začínám další stimulaci a zkusíme druhé ivf. Snad to tentokrát klapne. Kdyby ne a nebyly by žádné komplikace, tak bychom stihli ještě třetí pokus.
Holky tak jsem zkusila poslední test před pondělní krvi. Už není ani potřeba svítit aby byla vidět
tak doufám ze v pondělí budou samé dobré zprávy. Teprve pak pořádně uverim ![]()
@Lentilkaaa83 dneska cekame jen dobre zpravy, tak nebud zbytecne nervozni. Testovaci carku mas krasnou, hcg bude predpisove ![]()
Holky tak jsem právě volala na výsledky.. Krev ke pozitivní
hcg 620. Vůbec nevím kolik je ale optimální hodnota
@Lentilkaaa83 dneska jsi 15 dni po ET, ze jo? Mas to dvojnasobek nez ja 12.den, coz je spravne. A me na mou hodnotu rekli, ze je akorat. Gratuluju
@Lentilkaaa83 @Devuska holky, jsem moc ráda, že se vám to podařilo a držím pěsti, ať je vše bezproblémové. Já jdu zítra na IUI, tak aspoň něco ![]()
@Lentilkaaa83 velká gratulace. To se nám to těhotnění hezky rozjíždí. Kdo je další na řadě?
Tak teď je na řadě asi @Renuls ne? Je po iui… A pak nevím…já?
Holky ja mam IUI dnes za sebou a testovat mam 8.11. pokud neprijde mrcha. Moc sanci tomu nedavam, ale zazrak se stat muze ![]()