První kaše po um?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9394
8.12.10 21:34
mikitaa píše:
liky..u kasi se vyprdni na navody a delej podle toho nez se ti libi konzistence :wink:

no jo, ale kdyz pridam kase, tak pridam i kalorie… maly ma uz asi 10kilo a jeste nema 7 mesicu :lol: 8-o - zitra jdeme vazit, tak uvidime… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.12.10 07:34

Já taky dělám kaši podle konzistence, všude máš napsáno, že kaši můžeš upravit přidáním vody nebo prášku :wink: Kdybych jí dělala přesně podle návodu, tak to lžičkou v životě nenakrmím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
9.12.10 14:37
mikitaa píše:
brouczek píše:
No mě by spíš zajímalo jakou kaši dát po MM :mrgreen: :mrgreen: Je nám 7 měsíců, příkrmy zvládámě pěkně, ale kaši prostě nechce žádnou, ani na lžičku a do flašky už vůbec (pije jen ode mě, nechce ani z hrníčku). Takže přes den s příkrmama pohoda ale v noci kojim pořád co dvě hodiny což už mě docela štve :twisted: nemáte někdo tip na dobrou kaši??
ono si ale nedelej iluze ze by po kasi spala lip :mrgreen: nektery decka teda jooo…ale vetsina co vim tak je to uplne to samy. kdyz nechce tak mas asi smulu a nechce :wink: treba si da az v roce z kravskyho mlika :-)
:roll: ono nejde o to,aby spinkala,ale o to,že mi poslední dobou vypije 200 um a za 2 hodiny je schopná řvát hlady 8-o snažím se jí udržet aspoň 3 hodiny,protože mi začala ublinkávat z přežrání.My nemůžem mít nic normálně,před měsícem nejedla vůbec,nepřibírala a teď by snědla i maminku :potlesk:
Myslíte že když už bude mít 7 kil,že by bylo na škodu dát jí třeba ob jedno mlíko kašičku z lahvičky?O spánek můj mi nejde,ještě minulej měsíc jsem k ní v noci vstávala kždé 3 hodiny,jinak nejeda nic… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.10 15:07

petrus: ono se spatne radi dik tomu ze kazde ditko je jiny…proste to vyzkousej…nebo deckam hodne chutnaji takovy ty „mlicko s kasi“ v krabickach…dela nestle a hami…moje se po tom muze utlouct…nebo je jeste mlecna ryze v sklenicce od hami..to by ju mohlo taky pekne „zaplacnout“ na delsi cas. ale terka to nechtela nikdy…ale treba od kamosky malej se po tom muze taky utlouct…to sem poradila ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
14.12.10 06:11
mikitaa píše:
petrus: ono se spatne radi dik tomu ze kazde ditko je jiny…proste to vyzkousej…nebo deckam hodne chutnaji takovy ty „mlicko s kasi“ v krabickach…dela nestle a hami…moje se po tom muze utlouct…nebo je jeste mlecna ryze v sklenicce od hami..to by ju mohlo taky pekne „zaplacnout“ na delsi cas. ale terka to nechtela nikdy…ale treba od kamosky malej se po tom muze taky utlouct…to sem poradila ze :mrgreen:
:mrgreen: to teda jsi poradila :palec:
No zatím jsem jí dala v poledne mrkvičku a uvidíme,kaše mi přijde hůř stravitelná,než mrkvička a teď mám dilema,když v poledne mrkev,může večer kaši? :zed: Jsem na ránu co
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
14.12.10 08:20
liky píše:
mikitaa píše:
liky..u kasi se vyprdni na navody a delej podle toho nez se ti libi konzistence :wink:
no jo, ale kdyz pridam kase, tak pridam i kalorie… maly ma uz asi 10kilo a jeste nema 7 mesicu :lol: 8-o - zitra jdeme vazit, tak uvidime… :-P

Tak v tomto případě bych řekla kaši nedávat. To by ti ale měl říct i pediatr.

• Citovat
  • Upravit
Mufina
14.12.10 08:25
brouczek píše:
No mě by spíš zajímalo jakou kaši dát po MM :mrgreen: :mrgreen: Je nám 7 měsíců, příkrmy zvládámě pěkně, ale kaši prostě nechce žádnou, ani na lžičku a do flašky už vůbec (pije jen ode mě, nechce ani z hrníčku). Takže přes den s příkrmama pohoda ale v noci kojim pořád co dvě hodiny což už mě docela štve :twisted: nemáte někdo tip na dobrou kaši??

Tak zkus udělat rýžovou do odstříkaného MM. Ale jestli je nechce, tak s tím stejně nic nenaděláš, můžeš zkusit dát později, mě ji malá začala víc jest až v 7,5 měsících. Ale nemysli si, že se přestane budit, většina kojených dětí se budí z jiného důvodu než je hlad. I když u nás kaše funguje, když sní večer 120 ml, tak vydrží i do půl 2 :-) Na celou noc počítám by musela sprásknout tak 200, ale to do ní nedostanu :-) Jo a flašku taky bojkotuje, musím dáváat hodně hustou kaši na lžičku. Pít se naučila z učícího hrnku (značky Tesco) asi před 14 dny, takže v 8 měsících :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure