Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mikitaa píše:
liky..u kasi se vyprdni na navody a delej podle toho nez se ti libi konzistence
no jo, ale kdyz pridam kase, tak pridam i kalorie… maly ma uz asi 10kilo a jeste nema 7 mesicu
- zitra jdeme vazit, tak uvidime… ![]()
Já taky dělám kaši podle konzistence, všude máš napsáno, že kaši můžeš upravit přidáním vody nebo prášku
Kdybych jí dělala přesně podle návodu, tak to lžičkou v životě nenakrmím.
mikitaa píše:brouczek píše:ono si ale nedelej iluze ze by po kasi spala lip
No mě by spíš zajímalo jakou kaši dát po MM![]()
Je nám 7 měsíců, příkrmy zvládámě pěkně, ale kaši prostě nechce žádnou, ani na lžičku a do flašky už vůbec (pije jen ode mě, nechce ani z hrníčku). Takže přes den s příkrmama pohoda ale v noci kojim pořád co dvě hodiny což už mě docela štve
nemáte někdo tip na dobrou kaši??
nektery decka teda jooo…ale vetsina co vim tak je to uplne to samy. kdyz nechce tak mas asi smulu a nechce
treba si da az v roce z kravskyho mlika
petrus: ono se spatne radi dik tomu ze kazde ditko je jiny…proste to vyzkousej…nebo deckam hodne chutnaji takovy ty „mlicko s kasi“ v krabickach…dela nestle a hami…moje se po tom muze utlouct…nebo je jeste mlecna ryze v sklenicce od hami..to by ju mohlo taky pekne „zaplacnout“ na delsi cas. ale terka to nechtela nikdy…ale treba od kamosky malej se po tom muze taky utlouct…to sem poradila ze ![]()
mikitaa píše:
petrus: ono se spatne radi dik tomu ze kazde ditko je jiny…proste to vyzkousej…nebo deckam hodne chutnaji takovy ty „mlicko s kasi“ v krabickach…dela nestle a hami…moje se po tom muze utlouct…nebo je jeste mlecna ryze v sklenicce od hami..to by ju mohlo taky pekne „zaplacnout“ na delsi cas. ale terka to nechtela nikdy…ale treba od kamosky malej se po tom muze taky utlouct…to sem poradila ze
liky píše:mikitaa píše:no jo, ale kdyz pridam kase, tak pridam i kalorie… maly ma uz asi 10kilo a jeste nema 7 mesicu
liky..u kasi se vyprdni na navody a delej podle toho nez se ti libi konzistence![]()
- zitra jdeme vazit, tak uvidime…
Tak v tomto případě bych řekla kaši nedávat. To by ti ale měl říct i pediatr.
brouczek píše:
No mě by spíš zajímalo jakou kaši dát po MM![]()
Je nám 7 měsíců, příkrmy zvládámě pěkně, ale kaši prostě nechce žádnou, ani na lžičku a do flašky už vůbec (pije jen ode mě, nechce ani z hrníčku). Takže přes den s příkrmama pohoda ale v noci kojim pořád co dvě hodiny což už mě docela štve
nemáte někdo tip na dobrou kaši??
Tak zkus udělat rýžovou do odstříkaného MM. Ale jestli je nechce, tak s tím stejně nic nenaděláš, můžeš zkusit dát později, mě ji malá začala víc jest až v 7,5 měsících. Ale nemysli si, že se přestane budit, většina kojených dětí se budí z jiného důvodu než je hlad. I když u nás kaše funguje, když sní večer 120 ml, tak vydrží i do půl 2
Na celou noc počítám by musela sprásknout tak 200, ale to do ní nedostanu
Jo a flašku taky bojkotuje, musím dáváat hodně hustou kaši na lžičku. Pít se naučila z učícího hrnku (značky Tesco) asi před 14 dny, takže v 8 měsících ![]()