První Lego - 2 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44199
7.4.11 21:25

Máme Duplo. Malá malé lego taky technicky zvládne, ale jak už tu někdo psal, nebaví to, je to drobné. Obyčejné lego zatím nebaví ani staršího skoro 5 letého, ale ho stavebnice nebavily dlouho.
Máme základní kostky, ZOO plus mláďata a nějakou farmu. Podložka je málo využívaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
7.4.11 21:34

Ahoj my máme Lega duplo a máme toho mraky :roll: tatínek má uchylku.Nejvíce si vyhraje s tímto
http://www.babyshopcz.cz/…-zacatecniky
mašinka na baterky ,jezdí po těch kolejích ,dělá to i zvuk jako mašinka a když čepuje benzín tak to dělá taky zvuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
7.4.11 22:39

Máme Lego duplo Deluxe box, tam je i malá deska, na kterou se dá ze začátku stavět. A hlavně hodně základních kostek. Ty jsou, myslím, pro začátek důležité. K tomu jsme přikoupili Mláďátka a Hru s čísly. Takže celkem máme 4 panáčky, 5 zvířátek a 2 podvozky na autíčko. Zatím nám to stačí. I když, stále pošilhávám po dalších, baví mě stavět si s malým :dance: Je pravda, že jemu se líbí hlavně zvířátka a okna (do nich strká kostky, zavírá, otvírá), ale už i zkouší občas skládat, nebo spíše rozkládá co postaví maminka :think: Pokud Legu propadnete, budete potřebovat velkou desku. Zatím bych nekupovala :nevim: U sestřiných dětí vede policejní stanice. Je tam auto se sirénou, ale i vězeň a záchod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.4.11 12:24

Moc děkuju za zkušenosti, asi neodolám a koupím něco ještě před jejími narozeninami :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
8.4.11 13:49

Liz, my měli první toto , je tam pejsek, panáček, podvozek, okénko…co vís si přát…
No a pak to samozřejmě pokračovalo… :zed: :mrgreen:

Eli si s Legem hraje, hlavně u jídla, dává zvířátka na podvozek (už se trefí :palec: ) a jezdí: dn dn dn…
A i sem tam dá kostku na kostku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
8.4.11 13:57

My jsme zacali hned s velkou ZOO - z MMB. Davidek miluje zviratka a znakuje, takze si uzijeme spoustu legrace. Ale presne jako u jinych deti, nejvice vede okenko a domecek, u nas jeste plot a kyticky. Ted zacal stavet kominy. K Vanocum jsme zakoupili Farmu. Tu stavim hlavne ja(jsem nadsenec). Davidek si zatim nejvic vyhraje s trakturkem. Ve vane mame Duplo lodicku a clun. :oops: A ted posilhavam po vlaccich. Ale asi az k narozeninam.
O velkem legu ani neuvazujeme, prijde mi, ze si s tim Duplem musi vyhrat minimalne do skoly, kdyz to bavi i maminku, no ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
10.4.11 14:10

tak my také máme Duplo, kluk ho dostal těsně po 2narozeninách..máme několik sad, dokupovala jsem i speciální kostky z MMB a baví ho to. Zatím je schopen postavit jen komín, ale už pár dní (jsou mu 2roky, 4měs) se snaží postavit něco jakoby symetrickou stavbu -různé typy kostiček na širší základnu vedle komínu a vždy jsou na každé straně stejné typy kostek..hrozně ho baví dělat vláčky, máme několik podvozků, tak na nich vozí zvířátka, panáčky atd..a super je ta veliká podložka na stavění-tam si sám řadí zvířátka, panáčky, kostičky podle barvy, tvaru atd..hodně taky stavím já a on kouká a i to ho baví :wink:
ale pro tento věk jsou skoro jednodušší stavebnice od playmobilu - zoo, farma, hřiště - ty miluje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí