První let - co když

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3581
13.1.19 10:49

@Sabina249 já pipam pokaždé :lol: přijde ženská, postaví tě stranou, v rukavicích ti přejede po těle kvůli možným zbranim a jdeš, nic tragického :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.1.19 14:02
@Sabina249 píše:
Co když třeba v kufru budu mít selfie tyč, nebo něco na plavkách co bude pipat? Prohrabou mi kufr a já to pak budu celé rovabt zpátky? :think: :D

Prirucni budes muset otevrit (ja naposledy musela otvirat, nezdal se jim balicek - byly to vlozky :mrgreen: pokud ho beres na palubu, pokud odbavujes jako klasicke zavazadlo na prepazce tak to ti prohrabnou v zakulisi, ze o tom nebudes ani vedet. Mne vzdycky prohrabli kufr cestou z Jizni Ameriky, jednou jsem vezla sypkou instantni kavu, klasicke Nescafe v pytliku (ma uplne jinou-nakyslou chut nez Nescafe tady) a mela jsem pytlik rozpichany, nastesti jsem to mela jeste v igelitu, ale i tak mi kufr plny spinaveho pradla vonel kafem. Muz zase vezl praskovou zelatinu v original krabicce a taky propichany. Jinak kdyz letel sam z Kolumbie British Airways do Londyna, tak tam mu tlusta cernoska udelala takovou štáru, ze cekal taky na latexrukavici, nastesti ochutnala velmi pikantni cili omacku, palivosti zbledla a okamzite ho poslala at radsi jde…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.1.19 14:05
@Ijen píše:
@Hanka1 :mrgreen: huste
A to i nase vesnice bude mit za par let letiste :roll:
Vidim to na 2 chartery tydne o prazdninach. Takze opet Viden, Mnichov, Praha dle situace.

Ze by Vodochody? My naposledy leteli z nove znovuotevreneho letiste v Pardubicich, zpatecni letenka do Londyna za 600,– se nedala nekoupit… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix