Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Sabina249 já pipam pokaždé
přijde ženská, postaví tě stranou, v rukavicích ti přejede po těle kvůli možným zbranim a jdeš, nic tragického ![]()
@Sabina249 píše:
Co když třeba v kufru budu mít selfie tyč, nebo něco na plavkách co bude pipat? Prohrabou mi kufr a já to pak budu celé rovabt zpátky?![]()
Prirucni budes muset otevrit (ja naposledy musela otvirat, nezdal se jim balicek - byly to vlozky
pokud ho beres na palubu, pokud odbavujes jako klasicke zavazadlo na prepazce tak to ti prohrabnou v zakulisi, ze o tom nebudes ani vedet. Mne vzdycky prohrabli kufr cestou z Jizni Ameriky, jednou jsem vezla sypkou instantni kavu, klasicke Nescafe v pytliku (ma uplne jinou-nakyslou chut nez Nescafe tady) a mela jsem pytlik rozpichany, nastesti jsem to mela jeste v igelitu, ale i tak mi kufr plny spinaveho pradla vonel kafem. Muz zase vezl praskovou zelatinu v original krabicce a taky propichany. Jinak kdyz letel sam z Kolumbie British Airways do Londyna, tak tam mu tlusta cernoska udelala takovou štáru, ze cekal taky na latexrukavici, nastesti ochutnala velmi pikantni cili omacku, palivosti zbledla a okamzite ho poslala at radsi jde…
@Ijen píše:
@Hanka1huste
A to i nase vesnice bude mit za par let letiste
Vidim to na 2 chartery tydne o prazdninach. Takze opet Viden, Mnichov, Praha dle situace.
Ze by Vodochody? My naposledy leteli z nove znovuotevreneho letiste v Pardubicich, zpatecni letenka do Londyna za 600,– se nedala nekoupit… ![]()