Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ta ka hotovo, rekla jsme ji to a ziju. Ale i tak diky. Jen jsem se chtela zeptat, proc to mam v po, ct, so. Divne…
@jujík Neboj, prvni dva roky ms to nebudes mit pravidelne, pokud to za dva roky nebudes mit porad pravidelne, tak zajdi na gyndu, nebo to rekni mamce
A hlavne az za dva roky ![]()
@jujík píše:
Da se to nejak spravit? Necim?
Jasne, telo si zvyka na promenu v zenu, pamatuju si, ze jsem to mela prvni dva roky taky jak na houpacce. Chapu tve obavy, je to neco zcela noveho, ale je to v poradku, neboj
Dekuji… a s tim vytokem: mam ji to taky radsi rict? Na internetu pisou, ze by to mohla byt i nejaka infekce, tak zvazuju, jestli ji to mam rict, nebo ne. prosim porad
@jujík Ja myslim, ze bys ji to radsi mela rict…Ona bude rada ze se ji na to ptas
asi by byla zklamana kdyby vedela ze se tady domlouvas jestli ji to mas rict..
Dobre. Jak prijede z kostela ( ja jsem zaspala), tak ji to reknu. A dokonce se mi zdalo, ze se u toho priserne klepu… tak ahoj
No, jen jsem ji rekla neco jineho… asi na to nemam… a asi to udelam tak ssjak vcera napisu ji na fb a rano ke me prijde a zepta se me na to… drzte m i palce.. jo, jen jsem se chtela zeptat. Ms uz nemam, myslite ze uz to je konec a potom trebaaz zase za mesic? Nebo tak nejak? Predem dik. Ahoj
@jujík No dostanes to za mesic nebo az za par mesicu, viz.muj koment ze to bude trvat dele
nez se fo srovna ![]()
Itace] @Mahora píše:
Ahoj holky, doma mám desetiletou slečnu, už jí rostou chloupky v podpaží, ale prsa prozatím ne. Chtěla jsem se zeptat, kdy měly vaše dcery poprvé menstruaci, zda jste jim třeba do školy dávaly náhradní prádlo a vložku, „kdyby náhodou“…
Ja v jedenácti bylo to presne 1.7.2013 a máma mi nic o ms nerekla
Urcite ji informuj a davej ji ty,,vecicky" s sebou do skoly. Bude to lepsi a radsi s ni o tom popovidej, ulevi se ji i tobe. Snad ji rekni o tom i jak to chodi a co bude potrebovat - mamka mi to rekla az po tom, co jsem ji rekla ze uz ms mam. Snad jsem ti dobre poradila. ![]()