První menstruace u dívek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
22.2.14 19:52

Ta ka hotovo, rekla jsme ji to a ziju. Ale i tak diky. Jen jsem se chtela zeptat, proc to mam v po, ct, so. Divne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.2.14 20:19

@jujík ;) No vidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.2.14 20:59

No jo, ale co s tou enepravidlnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.2.14 20:59

Da se to nejak spravit? Necim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.2.14 21:04

@jujík Neboj, prvni dva roky ms to nebudes mit pravidelne, pokud to za dva roky nebudes mit porad pravidelne, tak zajdi na gyndu, nebo to rekni mamce ;) A hlavne az za dva roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
22.2.14 21:08
@jujík píše:
Da se to nejak spravit? Necim?

Jasne, telo si zvyka na promenu v zenu, pamatuju si, ze jsem to mela prvni dva roky taky jak na houpacce. Chapu tve obavy, je to neco zcela noveho, ale je to v poradku, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.2.14 21:09

Dekuji… a s tim vytokem: mam ji to taky radsi rict? Na internetu pisou, ze by to mohla byt i nejaka infekce, tak zvazuju, jestli ji to mam rict, nebo ne. prosim porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.2.14 22:02

@jujík Ja myslim, ze bys ji to radsi mela rict…Ona bude rada ze se ji na to ptas :) asi by byla zklamana kdyby vedela ze se tady domlouvas jestli ji to mas rict..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
23.2.14 10:12

Dobre. Jak prijede z kostela ( ja jsem zaspala), tak ji to reknu. A dokonce se mi zdalo, ze se u toho priserne klepu… tak ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.2.14 19:29

No, jen jsem ji rekla neco jineho… asi na to nemam… a asi to udelam tak ssjak vcera napisu ji na fb a rano ke me prijde a zepta se me na to… drzte m i palce.. jo, jen jsem se chtela zeptat. Ms uz nemam, myslite ze uz to je konec a potom trebaaz zase za mesic? Nebo tak nejak? Predem dik. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.2.14 19:41

@jujík No dostanes to za mesic nebo az za par mesicu, viz.muj koment ze to bude trvat dele ;) nez se fo srovna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.2.14 19:55

No, tak/dekuji!!!:-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.3.14 17:29

Itace] @Mahora píše:
Ahoj holky, doma mám desetiletou slečnu, už jí rostou chloupky v podpaží, ale prsa prozatím ne. Chtěla jsem se zeptat, kdy měly vaše dcery poprvé menstruaci, zda jste jim třeba do školy dávaly náhradní prádlo a vložku, „kdyby náhodou“…

Já už si přesně nepamatuji v kolika letech jsem ji měla já, ale včera se mne má dcera na to zeptala, tak nevím, jestli v „dnešní době“ menstruace chodí o něco dřív, než např. před 15-20 lety :mrgreen:.

Ja v jedenácti bylo to presne 1.7.2013 a máma mi nic o ms nerekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.3.14 17:56

Urcite ji informuj a davej ji ty,,vecicky" s sebou do skoly. Bude to lepsi a radsi s ni o tom popovidej, ulevi se ji i tobe. Snad ji rekni o tom i jak to chodi a co bude potrebovat - mamka mi to rekla az po tom, co jsem ji rekla ze uz ms mam. Snad jsem ti dobre poradila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.3.14 22:28

@menší :lol: To jsi ji porodila ve svem roce  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie