První menstruace u dívek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
18.5.14 19:03

Tak buď jsi blbá nebo troll, každopádně ani v jednom případě nemá smysl reagovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
18.5.14 19:17

@jujík na já bych šla k lékaři. přesně jak píše @eetkikinka

• Citovat
  • Upravit
91
18.5.14 19:24
@Bibi239 píše:
Tak buď jsi blbá nebo troll, každopádně ani v jednom případě nemá smysl reagovat :lol:

teď fakt nwm co mám dělat! ale blbá asi určitě? proč jako? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :| :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.5.14 19:28

@jujík chápu to dobře, že máš menstruaci v podstatě pořád jen s párdenními přestávkami? 8o A to je podle Tebe kravina? Kolik je Ti let? To teda naprosto normální není a k doktorovi jsi měla naklusat hned, jak se Ti to takhle spustilo! Normální menstruace je 3-7 dní krvácení a pak 3 až 5 týdnů nic a pak zase krvácení..

• Citovat
  • Upravit
91
18.5.14 19:35

NO tak pěkně od začátku: je mi dvanáct let a MS mám od letošního února. Nevím teda, jestli je to MS, protoze je to obcas krvave, obcas spis jako vytok. Takze je to podle mne normalni. A k doktorovi? TO se fakt nechystám, a říct mamce takovou blbost, kdyz je ted v soku z kazde blbosti, to opravdu nechci. ALe diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
18.5.14 19:37

@jujík tak ok, seš mladá to se dá pochopit, časem se to možná srovná, ale opravdu pokud by se to nesrovnalo, raději překsni ten stud a k doktorovi běž…neukousne tě

• Citovat
  • Upravit
91
18.5.14 19:40

Jj, asi mamce budu vice verit, ale ja se zadnych doktoru uz ted nebojim. Ani obvodaka, nebo tak. Oni mi nevadi, ale je to spis takove neprijemne. Dekuju za odpovedi vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.5.14 20:05

Rozhodne zajdi k doktorovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.5.14 20:07

Jj, ale mamce se to rict nehodlam ja. Max pres kamosky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.5.14 16:55

Ahoj holky… Je to trochu divné, ale MS už týden nemám… JE to divné, ale já ji mám vždycky, když jsem ve stresu, nebo, když má něco být. Celý tento týden JSem ji neměla a to jsem byla ve stresu až až. ALE právě, když ve stresu nejsem, nebo být nic nemá, MS nemám… Mohly byste mi poradit? DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85851
24.5.14 17:06

@jujík uz ti holky psaly, ze musis na gyndu, chces mit nekdy deti? Tak by se tl melo resit od zacatku s doktorem. Ja mela prvni i vsechny dalsi menstruace normalni, tzn. 3-5 krvaceni, pak pauza a po 28 dnech znovu. Mela by ses sverit mamce, myslim, ze by ji to zajimalo, je to dulezite tema.

Jinak pokud mas tyto problemy, tak ztracis krev a muze se to projevit ruznymi dalsimi obtizemi. Pokud to nechces rict
mamce, rekni to detskemu lekari, ten se postara dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85851
24.5.14 17:08
@jujík píše:
Ahoj holky… Je to trochu divné, ale MS už týden nemám… JE to divné, ale já ji mám vždycky, když jsem ve stresu, nebo, když má něco být. Celý tento týden JSem ji neměla a to jsem byla ve stresu až až. ALE právě, když ve stresu nejsem, nebo být nic nemá, MS nemám… Mohly byste mi poradit? DÍKY

Jinak ja ve stresu jsem a nekrvacim z toho, uvedom si, ze menstruace ma trvat tyden a pak pauza 3 tydny, ne naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.5.14 17:09

Ahoj, na gynde jsem nebyla a nijak jsem to neresila… OD te doby me neustale boli v podbrisku, myslim, ze to jsou vajecniky… Fakt se mi to s mamkou resit nechce, zvlast, kdyz je v takoveto situaci… Ale diky. :* :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85851
24.5.14 17:13

@jujík ale ty nevis, co Te boli, jen se domnivas. Opravdu bych se nad tim zamyslela, chapu, ze je to pro tebe neprijemne, ale kdyz ji to sdelis, budes se stydet jen okamzik. Kdyby jsi sla k doktorovi, tak udela ultrazvuk, stejne te pred mamkou vysetrovat nebude, ale alespon odebere krev, vis. Takto se zbytecne trapis. Tak to zkus rict detskemu lekari, kdyz mamce nechces… Melo by se to podle me zkontrolovat ( jsem lekarka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.5.14 18:03

@jujík Zajdi k detskymu, nebo to rekni mamce ;) Tohle neni legrace, co kdyby to bylo neco vaznejsiho :nevim: Napis mamce treba na fb, kdyz to nedokazes rict osobne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí