Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Řekni mamce to co nám tady a zkus jí vysvětlit, že prostě se stydíš…ale zase na jednu stranu, mamka ví do čeho pujdeš, zná ho…A nemusiš se bát ![]()
@Mahora ahoj,taky z vlastní zkušenosti, hned na začátku 12 narozenin
![]()
Ahoj holky… Já se fakt bojímm… Už 5 měsícůbez ms!!! je to možné? co se děje?!? No je sice pravda, že jsem před nedávnem prodělala zápal plic ( +- měsíc doma) ale, jinak se zatím neobjevilo žádné krvácení už 5 měsíců!!! Help!!!
![]()
Proč jsi už dávno nezašla k lékaři
nevím kolik je ti let a jak dlouho máš MS, ale 5 měsíců
každopádně to asi není normální a tady to rozhodně nezjistíš
Takže nejlepší bude, objednat se na prohlídku ![]()
Tak fajn… ae prece jenom, neexistuji nejake babske rady na vyvolani? Jo dyztak je mi 12. Ms mam od prosince minuleho roku. A taky mam takovy podivuhodny vztah s msmou a a se ji to,,bojim" rict. Je to prome takovy blby, ale ja e s mamou nebavim o techto vecech! Ja vim, ze jje to divny le j to proste nedokzu. Hold uzz jsem tkova… sorry za chyby.. to muj supermoderni tablet
. ![]()
@jujík píše:
Tak fajn… ae prece jenom, neexistuji nejake babske rady na vyvolani? Jo dyztak je mi 12. Ms mam od prosince minuleho roku. A taky mam takovy podivuhodny vztah s msmou a a se ji to,,bojim" rict. Je to prome takovy blby, ale ja e s mamou nebavim o techto vecech! Ja vim, ze jje to divny le j to proste nedokzu. Hold uzz jsem tkova… sorry za chyby.. to muj supermoderni tablet.
V tvim veku je ms jeste hodne nepravidelna ale doktoru se nevyhnes bohuzel..urcite te pochopi, vi jak ti je..babdky rada nejsou, je to o hormonech a to jusi rozlousknout lekar..
@jujík MAmce to prostě řekni
Nevím, proč jsi to neudělala už dávno, psala jsem ti přeci at se nebojíš a řekneš to
Nebo se zeptej nějaký jiný ženský v rodině, hlavně to někomu dospělému řekni. Nebo zajdi za dětskou a řekni jí to co nám tady a ona tě na tu gyndu pošle.. Nebo si třeba promluví s maminkou.
Já jsem menstruaci dostala v 11l etech. Pamatuju si už jen na strašnou bolest břicha.
Moje dcera ji ale měla už v 10 letech tak si myslím že v
ložka do školy se hodí
Ahoj… Pomozte prosím… mám „prsa“, výtok i mastnou pleť, změny nálad i chuť na sladké, ale pořád to nepřichází…kdy a jak zhruba to mám čekat???díííky
@Anonymní píše:
Ahoj… Pomozte prosím… mám „prsa“, výtok i mastnou pleť, změny nálad i chuť na sladké, ale pořád to nepřichází…kdy a jak zhruba to mám čekat???díííky
Ahoj, tooo ti nikdo presne nerekne krom doktora a ultrazvuku, podle priznaku ale uz brzo
nos u sebe tampon a nahradni pradlo..boli brisko?
Mě je teprv 14 a menstruaci ještě nemám ale máma mi zatím nic neřekla a ptát se na to mi přijde divné nebo aby mi koupila nějakou vložku kdyby náhodou tak zatím nevím mno
docela se toho trochu bojím no ale snad to potom nějak přetrpím ![]()
@Terr11 Ahoj,mamky se bat urco nemusis a bude rada kdyz ji to reknes..hodne holek ma mestrucaci od tolika od kdy ji mela mamka..a vlozky nebo tampony si muzes koupit sama
ale urco by bylo lepsi popovidat s mamkou
a tak strasny to neni, neboj ![]()
@Terr11 ahoj, prosímtě mamka tě za to neuškrtí
Určitě se jí svěř, bude ráda a poradí ti
vložky si můžeš koupit sama ![]()
No já to hlavně brala děsně trapně, když mi to mamka vysvětlovala
Ano…strašně trapné, když se se mnou mamka chtěla o tomhle bavit
přišlo mi to, jako že je snad z jiné planety, nebo co ![]()
Ahoj moje dcera ve 12 letech, a doporučuju mít vždy něco s sebou ![]()