První menstruace u dívek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
20.10.14 22:41

Řekni mamce to co nám tady a zkus jí vysvětlit, že prostě se stydíš…ale zase na jednu stranu, mamka ví do čeho pujdeš, zná ho…A nemusiš se bát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.10.14 15:04

@Mahora ahoj,taky z vlastní zkušenosti, hned na začátku 12 narozenin :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.11.14 20:58

5 měsíců bez toho!

Ahoj holky… Já se fakt bojímm… Už 5 měsícůbez ms!!! je to možné? co se děje?!? No je sice pravda, že jsem před nedávnem prodělala zápal plic ( +- měsíc doma) ale, jinak se zatím neobjevilo žádné krvácení už 5 měsíců!!! Help!!! :nevim: :idea: 8o :roll: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
29.11.14 00:21

Proč jsi už dávno nezašla k lékaři :nevim: nevím kolik je ti let a jak dlouho máš MS, ale 5 měsíců :think: každopádně to asi není normální a tady to rozhodně nezjistíš :zed: Takže nejlepší bude, objednat se na prohlídku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.11.14 08:40

Tak fajn… ae prece jenom, neexistuji nejake babske rady na vyvolani? Jo dyztak je mi 12. Ms mam od prosince minuleho roku. A taky mam takovy podivuhodny vztah s msmou a a se ji to,,bojim" rict. Je to prome takovy blby, ale ja e s mamou nebavim o techto vecech! Ja vim, ze jje to divny le j to proste nedokzu. Hold uzz jsem tkova… sorry za chyby.. to muj supermoderni tablet :,(. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
29.11.14 09:20
@jujík píše:
Tak fajn… ae prece jenom, neexistuji nejake babske rady na vyvolani? Jo dyztak je mi 12. Ms mam od prosince minuleho roku. A taky mam takovy podivuhodny vztah s msmou a a se ji to,,bojim" rict. Je to prome takovy blby, ale ja e s mamou nebavim o techto vecech! Ja vim, ze jje to divny le j to proste nedokzu. Hold uzz jsem tkova… sorry za chyby.. to muj supermoderni tablet :,(. :-)

V tvim veku je ms jeste hodne nepravidelna ale doktoru se nevyhnes bohuzel..urcite te pochopi, vi jak ti je..babdky rada nejsou, je to o hormonech a to jusi rozlousknout lekar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.11.14 10:44

@jujík MAmce to prostě řekni :! Nevím, proč jsi to neudělala už dávno, psala jsem ti přeci at se nebojíš a řekneš to :| Nebo se zeptej nějaký jiný ženský v rodině, hlavně to někomu dospělému řekni. Nebo zajdi za dětskou a řekni jí to co nám tady a ona tě na tu gyndu pošle.. Nebo si třeba promluví s maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.3.15 20:20

Já jsem menstruaci dostala v 11l etech. Pamatuju si už jen na strašnou bolest břicha.
Moje dcera ji ale měla už v 10 letech tak si myslím že v :lol: ložka do školy se hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.15 19:12

.

Ahoj… Pomozte prosím… mám „prsa“, výtok i mastnou pleť, změny nálad i chuť na sladké, ale pořád to nepřichází…kdy a jak zhruba to mám čekat???díííky

• Citovat
  • Upravit
5239
5.4.15 20:18
@Anonymní píše:
Ahoj… Pomozte prosím… mám „prsa“, výtok i mastnou pleť, změny nálad i chuť na sladké, ale pořád to nepřichází…kdy a jak zhruba to mám čekat???díííky

Ahoj, tooo ti nikdo presne nerekne krom doktora a ultrazvuku, podle priznaku ale uz brzo :) nos u sebe tampon a nahradni pradlo..boli brisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.15 21:30

Mě je teprv 14 a menstruaci ještě nemám ale máma mi zatím nic neřekla a ptát se na to mi přijde divné nebo aby mi koupila nějakou vložku kdyby náhodou tak zatím nevím mno :? docela se toho trochu bojím no ale snad to potom nějak přetrpím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
5.4.15 21:34

@Terr11 Ahoj,mamky se bat urco nemusis a bude rada kdyz ji to reknes..hodne holek ma mestrucaci od tolika od kdy ji mela mamka..a vlozky nebo tampony si muzes koupit sama :) ale urco by bylo lepsi popovidat s mamkou :) a tak strasny to neni, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.4.15 22:22

@Terr11 ahoj, prosímtě mamka tě za to neuškrtí :) Určitě se jí svěř, bude ráda a poradí ti :kytka: vložky si můžeš koupit sama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.15 12:43

Trapas

No já to hlavně brala děsně trapně, když mi to mamka vysvětlovala :mrgreen: Ano…strašně trapné, když se se mnou mamka chtěla o tomhle bavit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přišlo mi to, jako že je snad z jiné planety, nebo co :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3
17.5.15 13:06

Ahoj moje dcera ve 12 letech, a doporučuju mít vždy něco s sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí